Jeugdsite

logojeugd_sm.png
Hoofdsponsors

gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
Sponsors
Dats 24
immoo
Stoofvleeskermis

affiche_brunch_sm.jpg   button_voorinschrijven.png
woensdag 22 oktober 2014
EEN DIKKE MERCI aan supportersclub de PRIMEURS !


thumb_matchbal1.png
EEN DIKKE MERCI aan supportersclub de PRIMEURS die bij de laatste jeugdwedstrijden tegen Herent bereid waren,
om een matchbal te schenken aan de U8.

De aftrap zelf werd geschonken door Yves BLOMMAERS en Bruno SUTTELS. 

Bedankt mannen !


[ Lees verder ... ]
|Geplaatst door Webmaster op woensdag 22 oktober 2014 - 16:22:05 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 19 oktober 2014
Eerste nederlaag van het seizoen na genietbare topper.


FC Grez-Doiceau 3 - SK Kampenhout 2

De topper in tweede provinciale A was een zeer genietbare partij die vanaf de eerste minuten aan een hoog tempo startte. 
De eerste kans was voor Kampenhout als de bal via Joren Monival en Koen De Coninck voor de voeten van Steve Camara belandde maar die wachtte iets te lang en de bal werd nog net weggetikt. Op het kwartier kwam Grez Doiceau meer en meer opzetten en na een lange bal kwam Theys alleen voor doelman Robby Billast maar hij legde de bal aan de verkeerde kant van de paal. 

Het spel ging vloeiend heen en weer en Koen De Coninck kwam na hoekschop van naamgenoot Mattias De Coninck helemaal vrij aan de tweede paal. Hij nam de bal in de volley maar een uitstekende redding van de plaatselijke doelman Hannon voorkwam een doelpunt. 
In de 26ste minuut volgde een snelle aanval van de thuisploeg over rechts en de bal kwam zo bij Theys die prima aannam in de kleine rechthoek en dan mooi overhoeks binnentrapte: 1-0. 

SK liet zich niet onbetuigd en als rechtsachter Litu de bal in de 36ste minuut knullig lateraal speelde lobde Frederik Coosemans de bal van op 30 meter mooi in de linkerbovenhoek: 1-1. 

De thuisploeg was niet aangeslagen en ging opnieuw op zoek naar een voorsprong. En even later was het al zover wanneer Steve Camara twijfelde en Litu de bal onderschepte en van op 20 meter staalhard in de winkelhaak schoot voorbij een kansloze Robby Billast: 2-1.

Trainer Jo Claes schreeuwde dan onze jongens toe om zeker niks meer weg te geven voor rust maar het mocht niet helpen... Op slag van rust een mooie aanval over links waar we ons iets te gemakkelijk lieten uitschakelen. De bal kwam bij Theys die mooi achteruit legde tot bij Huyse die de bal in de linkerbenedenhoek binnentrapte: 3-1.

Een koude douche zo vlak voor het rustsignaal… 
Het eerste kwartier na rust was er veel middenveldspel zonder noemenswaardige kansen. Trainer Jo Claes voerde dan twee wissels door om zo het tij proberen te keren. Geel-blauw werd gaandeweg de tweede helft sterker en ging nu overal druk te zetten. Zo probeerde Frederik Coosemans de ingevallen Rey Mammadbeyli alleen voor doel te zetten maar de bal was net iets te ver. 
Kampenhout bleef nu komen en werd daar ook voor beloond als Rey Mammadbeyli foutief werd gestuit in de fatale zone. Koen De Coninck zet de elfmeter feilloos om: 3-2 en terug een wedstrijd. 

Met nog tien minuten op de klok zette SK nu alles op alles. 
Achterin ging men één op één spelen en de thuisploeg wankelde. Met een mooi hakje zette Rey Mammadbeyli Koen De Coninck van op rechts alleen voor doel en hij ging vol zijn kans maar knalde keihard op de paal... dit verdiende beter. Op de tegenaanval moest Robby Billast nog met een schitterende save uitpakken om erger te voorkomen. 

Het bleef echter 3-2 en zo leed geel-blauw zijn eerste nederlaag van het seizoen en moet zo de leidersplaats opnieuw afstaan aan Grez Doiceau. Op basis van de tweede helft verdienden we misschien wel een punt maar de eerlijkheid gebied ons te zeggen dat we vandaag op een zeer goede en mature ploeg zijn gebotst die niet toevallig op de eerste plaats staat na 8 wedstrijden. 

Kop op mannen en doe verder zoals we bezig zijn! (EVC)

FC Grez-Doiceau: Hannon, Still (78’ Zeroual), Moermans, Theys, Litu, Quintin, Maniet, Boujemaoui, Huyse (65’ Depicker), Van Den Berg (70’ Selemani), Ducornait.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Claes (69’ Luyten), De Witte, Van Assche, Monival (56’ Van Den Broeck), M. De Coninck (60’ Mammadbeyli), K. De Coninck, Camara, Coosemans.

Doelpunten: 26' Theys (1-0), 36' Coosemans (1-1), 40' Litu (2-1), 45' Huyse (3-1), 79’ K. De Coninck (strafschop, 3-2).
Gele kaarten: Huyse, Hannon, Theys, Tack, Coosemans, Van Assche, Decoster.
Arbitrage: Dylan Breyssem bijgestaan door Jean-Pierre Halleux en Stefan Symens.

|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 19 oktober 2014 - 21:39:36 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 17 oktober 2014
Selectie FC Grez-Doiceau - SK Kampenhout

Iedereen is inzetbaar voor de topper tegen Grez-Doiceau. 
Trainer Jo Claes behoudt het vertrouwen in dezelfde namen die vorige week vlot wonnen tegen Tervuren-Duisburg. (JG)

Selectie: Robby Billast, Steve Camara, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte, Frederik Luyten, Rey Mammadbeyli, Joren Monival, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche en Kwinten Van Den Broeck.
 
|Geplaatst door Webmaster op vrijdag 17 oktober 2014 - 23:07:26 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 12 oktober 2014
Sterk geel-blauw wordt alleen leider na riante overwinning.

sk_tervuren.jpg
Frederik Coosemans kopte SK Kampenhout in duikvlucht op voorsprong. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 4 – V. Tervuren-Duisburg 0

Tegen fusieploeg Tervuren-Duisburg boekte Kampenhout een logische en makkelijke 4-0 zege.
Frederik Coosemans zette de thuisploeg al voor de rust op rozen. Na de koffie dreven Matthias De Coninck en de ingevallen Rey Mammadbeyli de score nog op. Prima start van SK met Frederik Coosemans die tweemaal dreigde en Steve Camara die werd afgeblokt. Even later kon Frederik Coosemans de bal niet in doel verlengen. Arno Claes schoot over doel. Geel-blauw bleef de lakens uitdelen en scoorde twee keer in evenveel minuten. Koen De Coninck zette van op rechts voor en Frederik Coosemans kopte de bal in duikvlucht binnen. Tervuren was nog niet bekomen of het werd al 2-0. Ditmaal zorgde Matthias De Coninck voor de assist en knikte opnieuw Frederik Coosemans raak. De bezoekers dreigden enkel met een schot van Delmotte (ex-SK) in de handen van Robby Billast. Zo ging SK met een verdiende 2-0 voorsprong rusten. Kort na de pauze schoot bezoeker Delmotte een vrije trap in de muur.

Matthias De Coninck besloot in de handen van doelman Grandjean en even later voorkwam de bezoekende doelman met een beenveeg een doelpunt van opnieuw Matthias De Coninck. Derde keer goede keer voor Matthias want na een fantastische solo plaatste hij de bal netjes in het hoekje. De partij was meteen beslist al hield doelman Robby Billast even later de ingevallen Van Roy met een goede redding van de eerredder.
SK controleerde makkelijk de wedstrijd en Tervuren kon geen vuist meer maken. 

Twintig minuten voor affluiten was Frederik Coosemans dicht bij z’n derde doelpunt van de namiddag. Trainer Jo Claes wisselde dan drie keer om ook de bank wat speelgelegenheid te geven. In de slotminuten werd het zelfs nog 4-0. De ingevallen Rey Mammadbeyli glipte door de buitenspelval en liet doelman Grandjean geen schijn van kans. Zo boekte geel-blauw z’n vierde opeenvolgende overwinning en slikte de ploeg na zeven wedstrijden nog maar één tegendoelpunt. Het beste nieuws kwam na de wedstrijd toen doorsijpelde dat medeleider Grez-Doiceau gelijkspeelde. Zo wordt SK alleen leider met twee punten meer dan z’n Waals-Brabantse concurrent, toevallig ook de volgende tegenstander.
Proficiat jongens, doe zo verder maar hou vooral de voetjes op de grond! (JG)
 
SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Claes, De Witte, Van Assche (72’ Van Den Broeck), Monival, M. De Coninck, K. De Coninck (64’ Luyten), Camara, Coosemans (72’ Mammadbeyli).
V. Tervuren-Duisburg: Grandjean, De Kock (46’ Huybrechts), Singule, M. Gabrielli, Ingenito, Hawryszkow, Vossen, Q. Gabrielli (33’ Weemaels, 54’ Van Roy), Artois, Delmotte, Bonnemaison.

Doelpunten: 27' Coosemans (1-0), 29' Coosemans (2-0), 59’ M. De Coninck (3-0), 84’ Mammadbeyli (4-0).
Gele kaarten: Van Assche, Camara, Luyten.
Arbitrage: Semun Ergen bijgestaan door Denis Van Laeken en Bachir El Yaakoubi.
 

Verslag met alle hoogtepunten van de wedstrijd en de feestvreugde bij de spelers van SKK. (© video Danny Surin)
 
|Geplaatst door Webmaster op zondag 12 oktober 2014 - 23:28:17 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zaterdag 11 oktober 2014
Selectie SK Kampenhout – V. Tervuren-Duisburg

Geen geblesseerden of geschorsten. Trainer Jo Claes selecteerde dezelfde namen die vorige week wonnen tegen Bosvoorde. (JG)

Selectie: Robby Billast, Steve Camara, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte, Frederik Luyten, Rey Mammadbeyli, Joren Monival, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche en Kwinten Van Den Broeck.

|Geplaatst door Webmaster op zaterdag 11 oktober 2014 - 16:14:37 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
dinsdag 07 oktober 2014
Geel-blauw wint opnieuw met kleinste verschil in slotfase.

bosvoorde_sk.jpg
Koen De Coninck (midden) scoorde in het slot van op de stip het winnende doelpunt. (© foto Jeroen Goolaerts)

RC Bosvoorde 0 - SK Kampenhout 1

SK begon veel te slap aan de wedstrijd en Bosvoorde maakte hier gretig gebruik van om de match onmiddellijk in handen te nemen. Al na 5 minuten een eerste verwittiging als Robin De Witte na een geharrewar de bal richting eigen doel trapte en Robby Billast hem nog net van onder de lat kon wegtikken. Uit deze hoekschop volgde opnieuw een prangende fase voor doel. De mee opgerukte Devos kopte de verre corner opnieuw richting eerste paal en de bal kon nog net weggewerkt worden. Even later een vrije trap van Ahmimed van op zo’n 25 meter en via de doelpaal ging de bal buiten. Om maar te zeggen dat Kampenhout in de eerste tien minuten een paar keer goed weg kwam. Op het kwartier een eerste keer geel-blauw met een verre bal van Robby Billast die doorgekopt werd door Frederik Coosemans en zo verscheen Matthias De Coninck alleen voor doel. Hij probeerde de bal over thuisdoelman Bouchat te lobben maar deze zat er nog net met zijn handen aan, weliswaar net buiten de rechthoek maar scheidsrechter Mestiaen liet begaan. Hier had de partij een heel andere wending kunnen krijgen.

Na 20 minuten opnieuw een kans voor Bosvoorde met Baba die de bal onbegrijpelijk naast doel mikte... hier kwamen we opnieuw goed weg. Dit was het signaal voor Kampenhout om beter in de wedstrijd te komen en geleidelijk aan werd het evenwicht hersteld. Dan volgde een kwartier lang veel middenveldspel tegen de toch wel zeer moeilijk bespeelbare tegenstander. Net voor rust stak SK opnieuw de neus aan het venster als Joren Monival met een doorsteekpas Steve Camara alleen voor doel vrijspeelde maar hij schoot pal op de goed uitgekomen doelman, 0–0 halfweg dus. Een kwartier later en na een donderpreek van trainer Jo Claes veranderde er in de beginfase van de tweede helft helemaal niets. Baba kwam door over links en legde de bal breed voor Ahmimed maar die trapte van kortbij hoog over.

Even later opnieuw een prima aanval van Bosvoorde maar dit keer besloot Ahmimed op de binnenkant van de paal en ging de bal voorlangs buiten. Net als in de eerste helft kwam geel-blauw ook nu weer na een kwartier beter in de wedstrijd. Koen De Coninck werd weggestuurd op rechts maar de bal iets te ver van de voet en weg kans. Op het uur werd Robin De Witte mooi door de buitenspelval geloodst; hij stiftte de bal mooi over de thuisdoelman in doel maar het doelpunt werd onterecht afgekeurd. Even later opnieuw Koen De Coninck door op rechts maar hij wachtte net iets te lang. De afgeblokte bal kwam voor de voeten van Steve Camara die uithaalde maar de thuisdoelman was op geen foutje te betrappen en haalde ook deze bal van onder lat weg.

In de 78 ste minuut een prima aanval van SK en uiteindelijk kwam de bal bij de ingevallen Rey Mammadbeyli maar die trapte net over. Even later volgde een prima voorzet van de ingevallen Frederik Luyten maar Rey Mammadbeyli kwam net iets te kort om de bal met het hoofd in doel te leggen. Kampenhout bleef nu proberen en werd daar even later voor beloond. Rey Mammadbeyli werd in het straatje gestuurd, omspeelde doelman Bouchat en ging dan neer over het uitgestoken been met een strafschop tot gevolg. Koen De Coninck zette de thuisdoelman op het verkeerde been: 0-1 voor SK met nog vier minuten op de klok. 

Bosvoorde was aangeslagen en kon geen vuist meer maken en Kampenhout speelde de match rustig uit. Conclusie: na een felbevochten en zeer gevleide zege nam SK opnieuw de drie punten mee naar huis maar dat laten we niet aan ons hartje komen. Geel-blauw staat zo na zes speeldagen nog steeds samen met Grez-Doiceau aan de leiding met 16 op 18. Proficiat mannen!!! (EVC)

RC Bosvoorde: Bouchat, Devos, Depotbecker, Ahmimed, Bousso (70’ Pinto-Gouveia), Ouazrhari (70’ Sterling), C. Wiard, Rodriguez-Calvo, Vanhamme, Vandenplas (76’ L. Wiard), O’Brien.
SK Kampenhout:
 Billast, Tack, Decoster, Claes, De Witte, Van Assche, Monival (52’ Van Den Broeck), M. De Coninck (76’ Luyten), K. De Coninck, Camara (76’ Mammadbeyli), Coosemans.

Doelpunt: 86' K. De Coninck (strafschop, 0-1).
Gele kaarten: Bouchat, Van Den Broeck, Tack.
Arbitrage: Dimitry Mestiaen bijgestaan door Nick Mussche en Jozef Tielemans.
|Geplaatst door Webmaster op dinsdag 07 oktober 2014 - 08:00:58 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 03 oktober 2014
Selectie RC Bosvoorde - SK Kampenhout

Iedereen is inzetbaar voor de uitwedstrijd tegen Bosvoorde. Trainer Jo Claes vult pas na de wedstrijd van de beloften de twee laatste namen in. (JG)

Selectie: Robby Billast, Steve Camara, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte, Frederik Luyten, Joren Monival, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche, Kwinten Van Den Broeck en twee nog aan te duiden spelers. 

|Geplaatst door Webmaster op vrijdag 03 oktober 2014 - 23:39:59 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 28 september 2014
SK Kampenhout viert jeugddag met nipte zege in topper.

sk_brainois.jpg
Kenneth Van Assche schermt de bal af voor bezoeker Mathieu Vlaminck.

SK Kampenhout 1 – CS Brainois 0

Geel-blauw had het niet onder de markt tegen een sterk CS Brainois, ongetwijfeld de beste ploeg waar we dit seizoen al tegen speelden. Een brilscore leek in de maak tot de ingevallen Steve Camara in het slotkwartier z’n duivels ontbond en het winnende doelpunt scoorde. Samen met alle jeugdploegen, die tijdens de rust aan het thuispubliek werden voorgesteld, werd het zo opnieuw een fantastische zondag voor iedereen met een geel-blauw hart.

De thuisploeg nam een goede start. Matthias De Coninck strandde van dichtbij op de bezoekende doelman en even later schoot Frederik Luyten voorlangs. De bezoekers zaten goed in de wedstrijd en dreigden met een poging van Vlaminck. Doelman Robby Billast ging goed plat op een schot van Simon. De beste kans was voor Lecocq maar Robby Billast liet zich niet verschalken toen die van dichtbij aanlegde. Met de rust in zicht was Kampenhout tweemaal gevaarlijk. Eerst redde doelman Dorange een kopbal van Coosemans. Even later duwde de doelman een verraderlijk schot van Matthias De Coninck in hoekschop. 

Na de verfrissingen bleef de partij lang op slot en hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. Koen De Coninck schoot de bal voorlangs buiten en aan de overzijde moest doelman Robby Billast plat op een verre trap van Vlaminck. Twintig minuten voor affluiten kregen de Waals-Brabanders een vrijschop centraal voor doel. Doelman Robby Billast duwde de trap van Yao Tebily over de lat in hoekschop. 

Net als vorige week scoorde geel-blauw pas in het slotkwartier. De ingevallen Steve Camara ging op snelheid de linkerflank af en nam dan uit een schuine hoek doelman Dorange te grazen. 1-0 en het stadion in vuur en vlam! Brainois probeerde iets aan die achterstand te doen maar een goed georganiseerd Kampenhout gaf geen krimp en hield al voor de vierde keer de nul. 

De bezoekers kwamen in de slotfase zelfs nog goed weg toen doelman Dorange doorging op Coosemans maar SK geen strafschop kreeg (zie video).
Na deze wat gevleide zege behaalt SK een schitterende 13 op 15 en blijft zo samen met Grez-Doiceau aan de leiding. Proficiat jongens en doe zo verder! (JG) 

SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Claes, De Witte, Van Assche, Monival (67’ Van Den Broeck), M. De Coninck (86’ Indigne), Luyten (46’ Camara), K. De Coninck, Coosemans.
CS Brainois: Dorange, Simon, Flasse, Lecocq (56’ Kumba), Yao Tebily, Goffart, Vlaminck, De Visscher (79’ Tuzolana), Kegelart, Dassy, De Iuliis.

Doelpunt: 76' Camara (1-0).
Gele kaarten: geen.
Arbitrage: Geert Denoodt bijgestaan door Didier Mattens en Willy Demol.

Korte sfeerbeelden op het einde van de wedstrijd en de ontlading van de spelers in feestvreugde. (© video Danny Surin)

|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 28 september 2014 - 20:50:27 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zaterdag 27 september 2014
Selectie SK Kampenhout – CS Brainois

Koen De Coninck en Joren Monival werden zwaar aangetrapt in Machelen en zijn twijfelachtig. Matthias De Coninck keert terug uit schorsing.
Verder kan trainer Jo Claes op iedereen rekenen voor de topper tegen Brainois. (JG)

Selectie: Robby Billast, Steve Camara, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck (?), Matthias De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte, Bart Indigne, Frederik Luyten, Joren Monival (?), Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche, Jorne Van Craen en Kwinten Van Den Broeck.

|Geplaatst door J. Goolaerts op zaterdag 27 september 2014 - 10:22:51 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 22 september 2014
Geel-blauw beslist topper met twee goals in slotkwartier.

machelen_sk.jpg
Frederik Coosemans heeft net de beslissende 0-2 binnengekopt en viert dat met Camara. (© foto Jeroen Goolaerts)

CS Machelen 0 – SK Kampenhout 2

Onder een stralende zon werd de topper tussen de twee co-leiders afgetrapt. Van in het begin van de wedstrijd eiste Kampenhout het meeste balbezit op, wat in de 13de minuut resulteerde in een eerste doelkans. Frederik Coosemans werd door Joren Monival in het straatje gestuurd en verscheen alleen voor de thuisdoelman maar wachtte iets te lang om af te drukken en schoot pal op de keeper.Even later was het schrikken aan de overkant als Kutlu vanop links twee man op snelheid nam en dan keihard van aan de 16 meter in de eerste hoek besloot maar doelman Robby Billast was bij de pinken en duwde de bal in hoekschop.De ingevallen Koen De Coninck zette dan prachtig voor vanop links en de goed gevolgde Frederik Luyten trapte in één tijd aan de tweede paal maar de thuisdoelman kan nog net in hoekschop verwerken.Even later maakte Coosemans zich mooi vrij van zijn verdediger en gaf een mooie kruispas op Koen De Coninck maar de bal is net iets te ver en de goed uitgekomen Vansweevelt voorkwam erger voor Machelen.Op het halfuur een vrije trap via Christophe Tack en een schot van de mee opgerukte Quentin Decoster werd nog net afgeblokt in hoekschop. Even nadien een vrije trap voor Machelen vanop 25 meter maar Kutlu, de beste man bij Machelen, schoot net naast.

In de 36 ste min. vrije trap voor Kampenhout via Kenneth Van Assche en een mooie kopkans voor Coosemans maar hij kon te weinig kracht achter de bal zetten. Op slag van rust kwam SK goed weg als tot tweemaal toe een voorzet voorlangs ging in de 16 meter. Al bij al een billijke 0-0 bij de rust al had er net iets meer ingezeten als geel-blauw iets beter bij de pinken was in de zone van de waarheid.
De eerste tien minuten na de rust zijn van beide zijden bijzonder zwak maar dan begint SK opnieuw beter te voetballen. Dat resulteerde in een eerste kans als Frederik Coosemans met een sublieme deviatie Koen De Coninck alleen voor de doelman zette maar hij twijfelde iets te lang om af te drukken en weg kans.Een paar minuten later volgde een gemeten kruispas van Koen De Coninck richting Steve Camara maar na een slechte controle was de kans verkeken tot wanhoop van onze supporters. De partij had al lang gespeeld moeten zijn maar er stond nog steeds een brilstand op het scorebord. In de 69 ste minuut een prima actie van Steve Camara in de rechthoek van de tegenstander. Hij ging makkelijk z’n mannetje voorbij maar talmde iets te lang om af te drukken.

En eindelijk was het dan zover... In de 78 ste minuut volgde een prima kruispas van Frederik Coosemans op de ingevallen Jorne Van Craen waar thuisverdediger De Cree ongelukkig zijn hoofd tegenzette en zo zijn eigen doelman vloerde.

Gezien het verloop van de wedstrijd tot dan toe zou men zeggen dat de drie punten binnen waren maar niets bleek minder waar. In de 87 ste minuut vrije trap aan de rand van de 16 meter en alweer Kutlu schoot die keihard op de lat.
En een paar minuten later een geharrewar voor doel en Talavera trapte van kortbij een huizenhoge kans hoog over doel...ook al zou het niet verdiend zijn, hier kwamen we goed weg.In blessuretijd stuurde Kenneth Van Assche jeugdproduct Jorne Van Craen op rechts in de diepte die met een magistrale voorzet aan de eerste paal Frederik Coosemans bediende en die bedankte met een keiharde buffelstoot in het dak van het doel: 0-2 en wedstrijd gespeeld.Even later werd de wedstrijd afgefloten en SK Kampenhout nam de drie punten mee naar huis. Zo blijft geel-blauw na vier wedstrijden ongeslagen op kop van het klassement met 10 op 12. Een dikke proficiat aan spelers en trainers, ga zo door mannen! (EVC)CS 

Machelen: Vansweevelt, Touzani (84’ De Keersmaecker), Bouras, Kutlu, Ismailovski, Talavera, Moyson, Dieudonne (58’ Vega Fernandez), Bushiri, De Cree, Madawa.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Van Den Broeck (88’ Indigne), Claes, De Witte, Van Assche, Monival (21’ K. De Coninck), Luyten (77’ Van Craen), Camara, Coosemans.

Doelpunten: 78' De Cree (own-goal, 0-1), 90+1' Coosemans (0-2).
Gele kaarten: Kutlu, Ismailovski, Moyson.
Arbitrage: Jean-François Legreve bijgestaan door Nedjmedin Keljmendi en Christian Houyoux.
|Geplaatst door J. Goolaerts op maandag 22 september 2014 - 08:50:11 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  [1] 2 3 4
Vorige Wedstrijd

GREZ-DOICEAU - KSK
logo-0171-grez-doiceau.gif3 - 2logo02615.gif
Volgende Wedstrijd

KSK - RC ETTERBEEK
 logo02615.gif26 okt

15u00
logo-0311-etterbeek.gif
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Supportersbus

supportersbus4.jpg
 
Aankomende Wedstrijden jeugd

 
Zaterdag 25 oktober 2014

09:30U13PK.OL.WIJGMAAL A - KSK 
09:30U12PK.OL.WIJGMAAL A - KSK
09:30U7 ADKEERBERGEN - BERG-OP
10:00U8PK.OL.WIJGMAAL A - KSK
10:00U PK.OL.WIJGMAAL B - KSK
10:30U6 KHAACHT STATIE - KSK
11:00U11 ACBERG-OP - KEERBERGEN
11:00U10 SBERG-OP - DIEGEM
11:15U9 YERPS-KWERPS - BERG-OP
12:15U15PK.OL.WIJGMAAL A - KSK
12:45U9PK.OL.WIJGMAAL A - KSK
12:45U9PK.OL.WIJGMAAL B - KSK
13:30U13 ADSK.KAMPELAAR - KSK
13:30U7 ADHO.VELTEM A - KSK
14:30ZAT.RESFC.PERK - KSK
14:30U21PK.OL.WIJGMAAL - KSK
14:30U15 WKFC.BAAL A - KSK
15:00U7 ACHO.VELTEM B - KSK
15:30U11PK.OL.WIJGMAAL A - KSK
15:30U10PK.OL.WIJGMAAL A - KSK
17:00U17PK.OL.WIJGMAAL A - KSK
 
Zondag 26 oktober 2014

 
09:30U17 SHO.VELTEM - KSK
15:002 PROV. AKSK - RRC.ETTERBEEK
Aankomende Evenementen

affiche_brunch_sm.jpg
6 december : Sinterklaasfeest
9 januari : nieuwjaarsreceptie
13 februari : kaas-en wijnavond
21 maart : spaghettifestijn
25 april : pensenkermis
1,2,3 mei : Jeugdtornooi
30 mei : familiedag
(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.