Jeugdsite

logojeugd_sm.png
Hoofdsponsors

gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
Sponsors
Dats 24
immoo
S.K. KAMPENHOUT L U N C H


skklunch.jpg
maandag 22 september 2014
Geel-blauw beslist topper met twee goals in slotkwartier.

machelen_sk.jpg
Frederik Coosemans heeft net de beslissende 0-2 binnengekopt en viert dat met Camara. (© foto Jeroen Goolaerts)

CS Machelen 0 – SK Kampenhout 2

Onder een stralende zon werd de topper tussen de twee co-leiders afgetrapt. Van in het begin van de wedstrijd eiste Kampenhout het meeste balbezit op, wat in de 13de minuut resulteerde in een eerste doelkans. Frederik Coosemans werd door Joren Monival in het straatje gestuurd en verscheen alleen voor de thuisdoelman maar wachtte iets te lang om af te drukken en schoot pal op de keeper.Even later was het schrikken aan de overkant als Kutlu vanop links twee man op snelheid nam en dan keihard van aan de 16 meter in de eerste hoek besloot maar doelman Robby Billast was bij de pinken en duwde de bal in hoekschop.De ingevallen Koen De Coninck zette dan prachtig voor vanop links en de goed gevolgde Frederik Luyten trapte in één tijd aan de tweede paal maar de thuisdoelman kan nog net in hoekschop verwerken.Even later maakte Coosemans zich mooi vrij van zijn verdediger en gaf een mooie kruispas op Koen De Coninck maar de bal is net iets te ver en de goed uitgekomen Vansweevelt voorkwam erger voor Machelen.Op het halfuur een vrije trap via Christophe Tack en een schot van de mee opgerukte Quentin Decoster werd nog net afgeblokt in hoekschop. Even nadien een vrije trap voor Machelen vanop 25 meter maar Kutlu, de beste man bij Machelen, schoot net naast.

In de 36 ste min. vrije trap voor Kampenhout via Kenneth Van Assche en een mooie kopkans voor Coosemans maar hij kon te weinig kracht achter de bal zetten. Op slag van rust kwam SK goed weg als tot tweemaal toe een voorzet voorlangs ging in de 16 meter. Al bij al een billijke 0-0 bij de rust al had er net iets meer ingezeten als geel-blauw iets beter bij de pinken was in de zone van de waarheid.
De eerste tien minuten na de rust zijn van beide zijden bijzonder zwak maar dan begint SK opnieuw beter te voetballen. Dat resulteerde in een eerste kans als Frederik Coosemans met een sublieme deviatie Koen De Coninck alleen voor de doelman zette maar hij twijfelde iets te lang om af te drukken en weg kans.Een paar minuten later volgde een gemeten kruispas van Koen De Coninck richting Steve Camara maar na een slechte controle was de kans verkeken tot wanhoop van onze supporters. De partij had al lang gespeeld moeten zijn maar er stond nog steeds een brilstand op het scorebord. In de 69 ste minuut een prima actie van Steve Camara in de rechthoek van de tegenstander. Hij ging makkelijk z’n mannetje voorbij maar talmde iets te lang om af te drukken.

En eindelijk was het dan zover... In de 78 ste minuut volgde een prima kruispas van Frederik Coosemans op de ingevallen Jorne Van Craen waar thuisverdediger De Cree ongelukkig zijn hoofd tegenzette en zo zijn eigen doelman vloerde.

Gezien het verloop van de wedstrijd tot dan toe zou men zeggen dat de drie punten binnen waren maar niets bleek minder waar. In de 87 ste minuut vrije trap aan de rand van de 16 meter en alweer Kutlu schoot die keihard op de lat.
En een paar minuten later een geharrewar voor doel en Talavera trapte van kortbij een huizenhoge kans hoog over doel...ook al zou het niet verdiend zijn, hier kwamen we goed weg.In blessuretijd stuurde Kenneth Van Assche jeugdproduct Jorne Van Craen op rechts in de diepte die met een magistrale voorzet aan de eerste paal Frederik Coosemans bediende en die bedankte met een keiharde buffelstoot in het dak van het doel: 0-2 en wedstrijd gespeeld.Even later werd de wedstrijd afgefloten en SK Kampenhout nam de drie punten mee naar huis. Zo blijft geel-blauw na vier wedstrijden ongeslagen op kop van het klassement met 10 op 12. Een dikke proficiat aan spelers en trainers, ga zo door mannen! (EVC)CS 

Machelen: Vansweevelt, Touzani (84’ De Keersmaecker), Bouras, Kutlu, Ismailovski, Talavera, Moyson, Dieudonne (58’ Vega Fernandez), Bushiri, De Cree, Madawa.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Van Den Broeck (88’ Indigne), Claes, De Witte, Van Assche, Monival (21’ K. De Coninck), Luyten (77’ Van Craen), Camara, Coosemans.

Doelpunten: 78' De Cree (own-goal, 0-1), 90+1' Coosemans (0-2).
Gele kaarten: Kutlu, Ismailovski, Moyson.
Arbitrage: Jean-François Legreve bijgestaan door Nedjmedin Keljmendi en Christian Houyoux.
|Geplaatst door J. Goolaerts op maandag 22 september 2014 - 08:50:11 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 19 september 2014
Selectie CS Machelen - SK Kampenhout

Matthias De Coninck (1/1, tweemaal geel tegen Sartois) is geschorst. Verder is iedereen fit voor de topper tegen Machelen. (JG)

Selectie: Robby Billast, Steve Camara, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte,Bart Indigne, Frederik Luyten, Joren Monival, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche en Kwinten Van Den Broecken twee nog aan te duiden spelers na de reservenwedstrijd. 

|Geplaatst door Webmaster op vrijdag 19 september 2014 - 23:22:46 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 15 september 2014
Eerste puntenverlies voor geel-blauw na geladen wedstrijd.

RC Sartois 1 – SK Kampenhout 1

Eenmaal aangekomen in Sartois konden spelers, trainers en de talrijk meegereisde supporters hun ogen niet geloven. Een klein en zeer hobbelig veld, naam voetbalveld onwaardig. Voeg daarbij de vreemde beslissingen van scheidsrechter Soors en dan wisten we al dat het geen makkelijke namiddag zou worden.

In de openingsfase werd al onmiddellijk de toon gezet door de thuisploeg met veel lange ballen en stevige duels. 
Ondanks het viriele spel van de thuisploeg kreeg Kampenhout bij de eerste fout geel voor Matthias De Coninck wat hem later zuur zou opbreken. 

Geel-blauw probeerde, ondanks de staat van het veld, toch te voetballen en dat leverde vrij snel een eerste kans op. 
Een voorzet van Matthias De Coninck werd door Frederik Luyten aan de tweede paal goed naar de grond gekopt maar de bal werd overgetikt door doelman Lambot. Even later een voorzet van Joren Monival op Koen De Coninck maar zijn schot werd nog net op tijd afgeblokt in hoekschop.

SK bleef het meeste balbezit opeisen maar balverlies op het middenveld net voor het halfuur en na een voorzet vanop links legde de scheidsrechter tot eenieders verbazing de bal op de stip. Een aangeschoten bal van kortbij maar hij oordeelde dat het handspel was... Moureau zet doelman Robby Billast op het verkeerde been en knalde laag in de linker benedenhoek binnen: 1–0.

Sartois ging nu nog meer achterover leunen en liet de bal aan SK maar het lukte niet om echte openingen te vinden. 
Kort voor de pauze dan toch een kans voor geel-blauw als Koen De Coninck na voorzet van Arno Claes de bal in de volley nam maar over doel besloot. Rusten met een 1-0 achterstand dus.

Kampenhout kwam vol goede moed uit de kleedkamer maar in de 51 ste minuut volgde een nieuwe opdoffer. Een tweede geel voor Matthias De Coninck na protest bij de grensrechter die bij een overduidelijke hoekschop de bal toch aan de doelman gaf. Zo moest SK met een mannetje minder verder.Ook met tien bleef SK goed standhouden maar nog was het niet gedaan... 

Net voorbij het uur opnieuw strafschop voor de thuisploeg en opnieuw zette Moureau zich achter de bal. Net als de eerste elfmeter, trapte hij hard in de linkerbenedenhoek maar Robby Billast pakte hem deze keer klemvast, prima redding!

Ondanks de man minder situatie putte Kampenhout moed uit deze penaltymisser en trekt naar voor. In de 72 ste minuut werd de ingevallen Kwinten Van Den Broeck heel opzichtelijk in de rug geduwd in het strafschopgebied. De scheidsrechter deed alsof zijn neus bloedde en liet gewoon verder spelen. Op de tegenaanval trapte thuisspeler Electeur van net buiten de 16 op de lat.
SK liet echter de moed niet zakken en bleef als ploeg knokken voor elke bal. De druk werd groter en een thuisverdediger kopte de bal via de deklat in hoekschop. In een geharrewar volgend uit deze corner tikte Kwinten Van Den Broeck de bal net voor een aanstormende thuisverdediger die vol doorging.En ja...zowaar floot de man in het zwart nu een strafschop voor Kampenhout.Koen De Coninck zette zich achter de bal en liet de thuisdoelman kansloos: oververdiend 1-1. 

Dit was het laatste wapenfeit van een frustrerende namiddag voor al wie geel-blauw gezind is. Met een 7 op 9 neemt SK echter een schitterende start en blijft het samen met drie andere ploegen aan de leiding van het klassement. (EVC)

RC Sartois: Lambot, Baras, S. Vanderminnen, V. Vanderminnen, Brichart, Mion (73’ Ghion), Agassa (70’ Daver), Moureau, Wastiel, Johnson, Wuyts (65’ Electeur).
SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster (63’ Van Den Broeck), Claes, De Witte, Van Assche, Monival, M. De Coninck, K. De Coninck, Luyten (55’ Camara), Coosemans.

Doelpunten:
 28' Moureau (strafschop, 1-0), 83' K. De Coninck (strafschop, 1-1).
Gele kaarten: Wuyts, S. Vanderminnen, Mion, Van Assche, M. De Coninck, Decoster.
Rode kaart:
 51’ M. De Coninck (tweemaal geel).
Arbitrage: Arnaud Soors bijgestaan door Amin Mohamed Seddik en Faysal Touijri.
|Geplaatst door J. Goolaerts op maandag 15 september 2014 - 08:34:09 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 12 september 2014
Selectie RC Sartois - SK Kampenhout

Iedereen is fit. 
Zowel Quentin Decoster (geblokkeerde rug) als Kwinten Van Den Broeck (armbreuk) zijn opnieuw inzetbaar.

Selectie: Robby Billast, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte, Bart Indigne, Frederik Luyten, Joren Monival, Aaron Rottiers, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche enKwinten Van Den Broeck en één nog aan te duiden speler.

|Geplaatst door J. Goolaerts op vrijdag 12 september 2014 - 20:01:05 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zaterdag 06 september 2014
Doelpunt Koen De Coninck volstaat voor zes op zes.

  sk_hoeilaart.jpg
Frederik Coosemans zit een Hoeilaart-speler op de hielen. (© foto Jeroen Goolaerts)
 
SK Kampenhout - ERC Hoeilaart 1 - 0

Geel-blauw had zaterdag in de vooravond genoeg aan een doelpunt van Koen De Coninck om ERC Hoeilaart met het kleinste verschil te verslaan. Op basis van een uitstekende eerste helft was de zege verdiend, ook al had SK na de pauze de nodige moeite om Hoeilaart af te houden.
 
De eerste dreiging kwam van bezoeker Huybrechts maar die besloot over doel.
Nadien nam Kampenhout het heft in handen en dat leverde heel wat kansen op. Na een vrije trap van Christophe Tack kopte Frederik Coosemans voorlangs. Frederik Luyten recupereerde de bal maar was evenmin succesvol. Matthias De Coninck bracht even later opnieuw Frederik Coosemans in stelling maar die gleed de bal naast doel. Een schot van opnieuw Frederik Coosemans werd afgeblokt. Koen De Coninck ging doelman Penasse (ex-SK) voorbij maar kon uit een scherpe hoek niet afronden. 
 
Na een snelle doorbraak van Matthias De Coninck leek die te gaan scoren met een lobbal. Doelman Penasse ranselde de bal echter in hoekschop. Eén minuut later kopte Frederik Coosemans op aangeven van Matthias De Coninck recht op Penasse. De thuisploeg bleef overtuigen maar het doelpunt bleef uit.
 
Na een persoonlijke actie schoot Koen De Coninck de bal voorlangs buiten.
Aan de overzijde kwamen doelman Robby Billast en bezoeker Huybrechts in botsing, zonder veel erg. Kort voor de rust viel eindelijk het oververdiende doelpunt. 
Koen De Coninck ging goed naar binnen en trapte de bal uit een moeilijke hoek onder Penasse tegen het net
 
Hoeilaart voerde tijdens de rust een dubbele wissel door en kwam beter in de wedstrijd. Janssens besloot op Robby Billast en invaller Oulanti schoot over doel. 
Geel-blauw speelde de tegenaanval enkele keren slordig uit. De bezoekers bleven er in geloven maar ook Van Brusselen trapte naast doel. Aan de overkant besloot Frederik Coosemans in de draai op doelman Penasse en in de slotfase had ook invaller Dimitri Rodaro de 2-0 aan de voet. Oog in oog met Penasse mikte hij naast doel, zodat het spannend bleef tot het eindsignaal.
 
Met deze zes op zes neemt SK in ieder geval een uitstekende start. (JG) 

SK Kampenhout: Billast, Tack, Indigne, Claes, De Witte, Van Assche, Monival, M. De Coninck (87’ Rottiers), K. De Coninck (85’ Rodaro), Luyten (74’ Camara), Coosemans.
ERC Hoeilaart: Penasse, Nossin, Meysmans (46’ Glisic), Chaabi, Van Tricht, Janssens, Ghys (46’ Oulanti), Van Brusselen, Kalala, Huybrechts, Afkir (69’ Stiellemans).

Doelpunt: 40' K. De Coninck (1-0).
Gele kaarten: geen.
Arbitrage: Dominik Perdieus bijgestaan door Niels Gentens en Elie Naulaerts.
 
 
Feestvreugde alom bij de spelers en supporters van SK Kampenhout ! (© video Danny Surin)

|Geplaatst door J. Goolaerts op zaterdag 06 september 2014 - 20:54:44 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 05 september 2014
Selectie SK Kampenhout - ERC Hoeilaart

Kwinten Van Den Broeck (armbreuk) heeft de trainingen hervat. Arno Claes (kniestoot rug) en Quentin Decoster (geblokkeerde rug) zijn twijfelachtig.
Verder is iedereen fit.

Selectie: Robby Billast, Arno Claes (?), Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster (?), Robin De Witte, Bart Indigne, Frederik Luyten, Joren Monival, Aaron Rottiers, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche en twee nog aan te duiden spelers.
|Geplaatst door J. Goolaerts op vrijdag 05 september 2014 - 11:45:49 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 31 augustus 2014
Geel-blauw pakt verdiend de volle buit in openingsmatch.

wezembeek_sk_01.jpg 
Een duel tussen Frederik Luyten en thuisspeler Miguel Capilla (© foto Jeroen Goolaerts)

FC Wezembeek 0 – SK Kampenhout 1

SK begon het nieuwe seizoen uitstekend met een 0-1 uitzege bij FC Wezembeek, dat vorig seizoen op de tweede plaats strandde. 
Voor Kampenhout was het zowaar van 2001 geleden dat het nog eens won op de eerste speeldag… Geel-blauw was in de eerste helft de betere ploeg. 

Na een hoekschop zorgde Frederik Coosemans voor de eerste dreiging maar de bal ging voorlangs. Na tien minuten kreeg SK een dubbele kans om op voorsprong te komen. 
Frederik Luyten ging op links aan de haal maar doelman Van Den Eynde bracht redding. In de rebound knalde Matthias De Coninck de bal onbesuisd over het lege doel. 

Even later schoot aanvoerder Christophe Tack een vrijschop naast doel. De bezoekers hadden de controle maar even voor het halfuur moest doelman Robby Billast toch ingrijpen bij een poging van Capilla. Kort voor de rust kopte Koen De Coninck een vrije trap van Christophe Tack naast doel. 

Eén minuut later kwam Matthias De Coninck een stapje te kort om een voorzet van Joren Monival in doel te verlengen. 
Frederik Coosemans schoot in de herneming naast doel, 0-0 halfweg dus. Kort na de pauze was Wezembeek gevaarlijk toen Coppeaux net niet een scherpe voorzet in doel kon verlengen. Aan de overzijde kon Kampenhout niet scoren in een geharrewar na een hoekschop. 

Net voor het uur werd het wel 0-1.
Aanvoerder Christophe Tack borstelde een vrije trap van op ruim 30 meter richting tweede paal waar de bal nog licht door thuisspeler Amireche werd aangeraakt en zo tegen de netten verdween. De thuisploeg ging met veel overgave in de achtervolging. Robby Billast ging goed plat op een schot van Coppeaux en ook een vrije trap van Capilla was geen probleem voor de Kampenhoutse doelman. 

Aan de overkant kreeg geel-blauw nu meer ruimte maar de tegenaanval werd enkele keren slordig uitgespeeld. De thuisploeg zette in het slotkwartier nog alles op alles met een dubbele wissel maar ook dat bracht geen zoden aan de dijk. Er waren wel nog enkele hete standjes voor het doel van Robby Billast maar een goed georganiseerd SK hield stand en had meteen z’n eerste driepunter van het prille seizoen beet. (JG)

FC Wezembeek: Van Den Eynde, Van Rossem, Amireche, Kourtidis, A. De Meu (73’ Geurs), Coppeaux (73’ K. De Meu), Capilla, Jansen, De Visch, Cohal (46’ Touwaide), Rizzo.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Indigne, Claes, De Witte, Van Assche, Monival, M. De Coninck, K. De Coninck (84’ Mommen), Luyten (71’ Camara), Coosemans (82’ Rodaro).

Doelpunt: 57' Tack (0-1).
Gele kaarten: Rizzo, Van Rossem, Touwaide, Monival, Camara, K. De Coninck.
Arbitrage: Eddy De Haes bijgestaan door Bart Blom en Dimitri Darc.
|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 31 augustus 2014 - 20:04:00 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 29 augustus 2014
Selectie FC Wezembeek - SK Kampenhout

Kwinten Van Den Broeck (armbreuk) mist de opener tegen Wezembeek. Frederik Coosemans en Quentin Decoster (beiden adductoren) zijn twijfelachtig. Verder is iedereen fit.

Selectie: Robby Billast, Steve Camara, Arno Claes, Frederik Coosemans (?),Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster (?), Robin De Witte,Bart Indigne, Frederik Luyten, Sam Mommen, Joren Monival, Dimitri Rodaro, Ad Stevens, Christophe Tack en Kenneth Van Assche.
 
|Geplaatst door J. Goolaerts op vrijdag 29 augustus 2014 - 23:07:38 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
donderdag 28 augustus 2014
Supportersbus naar wedstrijd RC. SARTOIS - SK KAMPENHOUT

supportersbus_primeurs_sm2.jpg
SUPPORTERSCLUB "DE PRIMEURS"
 
zet een bus in om alle supporters te vervoeren naar de uitwedstrijd van zondag 14 september 2014 tegen RC. SARTOIS.
Druk het inschrijvingsformulier af, vul het in, en bezorg het aan een bestuurslid van de supportersclub.
Inschrijven kan nog tot 6 september en kost 10 euro voor niet-leden en slechts 7 euro voor leden.
Vertrek om 13u30 vanaf het nieuwe supporters clublokaal Café "Den Biechtstoel"
 
 
|Geplaatst door Webmaster op donderdag 28 augustus 2014 - 21:47:47 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Nieuw clublokaal !

bichtstoel_logo_sm150.png
SK Kampenhout heet alle supporters vanaf heden welkom
in het nieuwe clublokaal aan de voet van de kerk in hartje Kampenhout :

café "Den Biechtstoel"
Dorpstraat 16
1910 Kampenhout
 

|Geplaatst door Webmaster op donderdag 28 augustus 2014 - 17:00:23 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  [1] 2 3
Vorige Wedstrijd

 
KCS MACHELEN - SKK 
logo-0628-machelen.gif0 - 2logo02615.gif
Volgende Wedstrijd

KSK - RCS.BRAINOIS A
logo02615.gif     logo-0075-braine.gif 
28/09/2014  -  15U00 
  
Aankomende Wedstrijden jeugd

Zaterdag 20 september 2014
 
UURWEDSTRIJD
09u30Boortmeerbeek - U7B KSK
09u30Tervuren - U8A KSK
09u30Tervuren - U8B KSK
09u30   Tervuren - U9A KSK
09u30Tervuren - U9B KSK
10u00
Kampelaar - U17R KSK
11u00FC Werchter - U11 VK Berg-Op
11u00U9 VK Berg-Op – FC Peutie
11u15
Tervuren - U10P KSK
11u15
Tervuren - U11P KSK
11u30Eppegem – U10 VK Berg-Op
11u30Tildonk - U7B KSK
12u30Wijgmaal - U13R KSK
13u00Tervuren  - U12P KSK
13u00Tervuren - U13P KSK
14u45Tervuren - U15P KSK
15u00Kampelaar - Beloften KSK
15u00Wijgmaal - U6 KSK   
17u00Tervuren - U17P KSK
 
 
Zondag 21 september 2014

UURWEDSTRIJD
09u30  Tervuren - U21P KSK         
 
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
September 2014
Gebeurtenissen deze maand: 1

MDWDVZZ
123457
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Aankomende Evenementen

skklunch_sm.jpg
affiche_stoofvleeskermis_sm.jpg
16 november : Brunch
6 december : Sinterklaasfeest
9 januari : nieuwjaarsreceptie
13 februari : kaas-en wijnavond
21 maart : spaghettifestijn
25 april : pensenkermis
1,2,3 mei : Jeugdtornooi
30 mei : familiedag
(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.