Hoofdsponsors

gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
groupw_logo.png
Sponsors
Rofra
Delhaize
Denies
maandag 23 mei 2016
U13 winnen vlot Nationale Finale Jeugdcup 'Het Nieuwsblad'

u13_nationale_finale_0.jpg

U13 SK Kampenhout 2 - VK Wellen 0

SK Kampenhout nam onmiddellijk het initiatief in handen en klom via een doelpunt van Nevens vroeg op voorsprong. De Vlaams-Brabantse ploeg duwde door maar Maertens en Keppens werden door doelman Clerdy van een doelpunt gehouden. VK Wellen kwam enkele malen goed opzetten via Leander Tedesco en Verjans maar kon niet scoren. Kort voor de rust verdubbelde SK Kampenhout via een treffer van Missa haar bonus. Na de herneming kon VK Wellen geen vuist maken tegen een goed georganiseerd SK Kampenhout dat gemakkelijk overeind bleef. Doelman Debaillie (SK Kampenhout) liet zich niet verrassen op schoten van Hublau en Permentier. In de slotfase kwam SK Kampenhout via Moyson dicht bij een derde treffer. (jp)

Doelpunten: Nevens 1-0, Missa 2-0.

SK Kampenhout: Matthijs Debaillie, Stijn Goovaerts, Stan Van Steenweeghen, Yennis Henderickx, Yani Steurs, Robbe Nevens, Mathias Maertens, Ephraim Matuasilua, Wesley Moyson, Rene Keppens, William Missa, Niel Van Ransbeek.
VK Wellen: Jannis Clerdy, Milan Verjans, Enrique Van Gils, Ferre Braibant, Alexander Tedesco, Leander Tedesco, Lars Bamps, Sven Deveux, Jarne Hublau, Koenraad Permentier.

Bron: Het Nieuwsblad, foto's: Marc Van Hecke.

|Geplaatst door Webmaster op maandag 23 mei 2016 - 23:04:02 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
dinsdag 03 mei 2016
SK Kampenhout is kampioen in tweede provinciale A

ringtv_kampioen.png
Bron: Ring-TV
|Geplaatst door Webmaster op dinsdag 03 mei 2016 - 14:06:26 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 01 mei 2016
SK Kampenhout pakt oververdiend de titel

sk_kampenhout_kampioen.jpg
SK Kampenhout mocht in Etterbeek de titel vieren na een schitterend seizoen. (© foto Jeroen Goolaerts)
 
RC Etterbeek 0 – SK Kampenhout 1
 
SK Kampenhout is de oververdiende kampioen in tweede provinciale A. In een spannende titelstrijd met Tervuren-Duisburg trok geel-blauw aan het langste eind zodat de club na twee jaar opnieuw naar eerste provinciale mag. In de slotwedstrijd won SK met het kleinste verschil bij Etterbeek. Voor de rust was thuisdoelman Vandeloise dé uitblinker met enkele uitstekende reddingen. Na de koffie steeg de spanning maar SK bleef rustig. Wie anders dan topschutter William Acke scoorde en zorgde voor een enorme ontlading bij de talrijk meegereisde supporters. Het bleef bibberen tot het einde maar de nipte 0-1 bleef op het bord en volstond voor de titel.

SK ging in de hoogste versnelling van start. Binnen de eerste minuut trapte William Acke naar de verste hoek maar doelman Vandeloise haalde de bal uit doel. In de rebound ging een omhaal van Piet Dirix over doel. Even later ging William Acke zelfs de doelman voorbij maar verslikte zich in de bal net toen hij wou afdrukken. Aan de overzijde moest Robby Billast redden met de voet toen Doudouh vrij voor hem opdook. Twee minuten later maakte thuisspeler Franck bijna een owngoal maar doelman Vandeloise duwde in hoekschop. Geel-blauw bleef komen en Vandeloise redde een goed schot van Steve Camara. William Acke schoot een vrije trap van op 40 meter nipt naast doel. Ook James Shallow kreeg de bal niet tussen de palen. Halfweg de eerste helft werd de doorgebroken Steve Camara neergelegd in de rechthoek maar de scheidsrechter zag er geen strafschop in. Eén minuut later maakte David Pannis ei zo na de goal van het jaar met een lob van net over de middenlijn. Doelman Vandeloise ranselde de bal uit de bovenhoek in hoekschop. Bij die hoekschop van aanvoerder Christophe Tack kopte Quentin Decoster maar de bal viel op de bovenkant van de lat. SK dreigde nog met een vrije trap van Christophe Tack en William Acke kopte de bal over doel. Zo nog 0-0 halfweg…

Na de verfrissingen stuwden de supporters SK naar voor. Doelman Vandeloise redde een vrijschop van Christophe Tack en na een diepe bal van van Steve Camara op James Shallow was uitblinker Vandeloise sneller op de bal. Aan de overzijde dook doelman Robby Billast knap een uithaal van El Ghabri in hoekschop. Eén minuut later had Piet Dirix de 0-1 aan de voet maar hij knalde de bal naast doel. Ook Steve Camara toverde een actie uit de schoenen maar besloot dan wild naast doel. Op het uur dreigde Etterbeek nog eens maar gelukkig besloot El Yassini voorlangs. Ook Doudouh schoot in de kluts naast doel. William Acke probeerde het met een voorzetschot maar doelman Vandeloise ging goed plat. Na twintig minuten kregen we eindelijk waarvoor we gekomen waren: een doelpunt! James Shallow met de actie op links en dan de prima voorzet die Piet Dirix in één tijd aflegde voor William Acke. De topschutter aarzelde niet en schoot de bal hard en laag in doel (0-1 !!!). Kampenhout nam nu geen risico’s meer en Etterbeek kwam de tegengoal moeilijk te boven. Na een vrije trap van Christophe Tack werd een poging van James Shallow afgeblokt. Een nieuwe vrijschop van de Kampenhoutse aanvoerder waaide over doel. In een bloedstollende eindfase, echt niet voor hartlijders, dreigde Etterbeek nog met een vrije trap van Touile en werd nog een thuisdoelpunt (terecht) afgekeurd na een fout op doelman Robby Billast. De ontlading en opluchting was dan ook enorm toen de uitstekend fluitende scheidsrechter affloot na drie minuten extra tijd. 

Proficiat spelers, trainers, begeleiders en uiteraard de supporters en heel graag tot volgend jaar in eerste provinciale. (JG)

RC Etterbeek: Vandeloise, Isinga, Guimaraes (71’ De Geyndt), El Ghabri, Touile, El Yassini, Franck, Doudouh, Bampembe (24’ Abdar), Mammarella (82’ Van Loo), Simba. 
SK Kampenhout: Billast, Decoster, Tack, Claes, De Witte, K. Van Den Broeck, Pannis, Camara (90’ Bosschaerts), Dirix (84’ Wauters), Shallow (88’ Verbauwhede), Acke. 

Doelpunt: 65' Acke (0-1).
Gele kaarten: Doudouh, El Ghabri, Mammarella, Franck, Pannis.
Arbitrage: Chafik Askali Karrouch bijgestaan door Jean-Pierre Halleux en Serge Vanhorenbeeck.
 
|Geplaatst door Webmaster op zondag 01 mei 2016 - 21:41:47 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
WIJ ZIJN KAMPIOEN

skk_logo.jpg
football-beker100.jpg

WIJ ZIJN KAMPIOEN !!!
Dank aan alle supporters !|Geplaatst door Webmaster op zondag 01 mei 2016 - 19:19:40 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 24 april 2016
SUPPORTERS OP POST !!!

logo-primeurs.png
Beste supporters,

Zoals we allicht vermoedden, zal de laatste wedstrijd beslissen over het kampioenschap. Daarom wordt er door het bestuur en de supportersclub gevraagd massaal aanwezig te zijn bij onze laatste wedstrijd op Etterbeek op zondag 1 mei om 15u. 
Bovendien willen wij, voor deze gelegenheid, een bus inleggen als er genoeg interesse is (!!). Daarom kan je je vanaf heden tot woensdag inschrijven via ons gekend mail-adres deprimeurs@gmail.com of via de bestuursleden van "De Primeurs". Vertrek aan de sporthal om 14u. Voor leden vragen wij € 10 en niet-leden € 15. Let wel dat de plaatsen beperkt zijn. Dus vlug reageren !

Indien we zondag kampioen zijn, zal de kantine om 19u voor iedereen worden geopend om dit heuglijk feit te vieren. Duimen maar... 
|Geplaatst door Webmaster op zondag 24 april 2016 - 20:51:12 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Geel-blauw wint zenuwslopende partij en blijft leider.

sk_wavre_limal.jpg
Topschutter William Acke besliste de partij met z’n 27 ste doelpunt van het seizoen. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 1 – Wavre Limal 0

Tegen het stugge Wavre Limal, negen duels ongeslagen en dé ploeg van de terugronde, won SK het pleit met 1-0. Topschutter William Acke besliste in de eerste helft de wedstrijd met het enige doelpunt. Na de rust kwamen de bezoekers opzetten maar een sterke Robby Billast hield voor de tweede week op rij de nul. Zo blijft Kampenhout op kop maar door de nipte zege van Tervuren-Duisburg tegen Kampelaar wordt alles pas beslist op de slotspeeldag.

De belangen waren voor beide teams hoog en dat kwam het spektakel niet ten goede. Veel middenveldspel en weinig doelgevaar dus. Pas halfweg de eerste helft was er wat opwinding toen bezoeker Chorine kon besluiten na een vrije trap. Hij strandde op doelman Robby Billast. Aan de overzijde stuurde Dieter Van Den Broeck met een knappe pass William Acke diep. De Kampenhoutse topschutter bleeft rustig en vloerde doelman Evrard met een schot in de korte hoek (1-0). Even later schoot aanvoerder Christophe Tack een vrije trap op doel waar doelman Evrard met de vuisten weerde. Nadien volgden enkele stevige overtredingen met vier gele kaarten op amper een kwartier tot gevolg. Bezoeker Schildermans ontsnapte zelfs aan een tweede gele kaart toen hij er opnieuw driest invloog vlak voor de Kampenhoutse bank. Zo rusten geblazen bij een 1-0 tussenstand.

Na de koffie moesten de Waals-Brabanders komen om hun kansen op de derde periodetitel te behouden. Ze zetten wel veel druk maar het doelgevaar bleef eerder schaars. SK kwam er veel te weinig uit. Enkel aanvoerder Christophe Tack kon tweemaal dreigen met een vrije trap. De eerste schoot hij in de muur en de tweede werd gered door de Waverse doelman. Tussendoor redde doelman Robby Billast aan de overkant knap een afstandspegel van Delitte. Bij een vrije trap kon bezoeker Peeters van dichtbij aanleggen maar Robby Billast tikte de bal over de lat in hoekschop. Tien minuten voor tijd kon Steve Camara zich eens doorzetten op rechts maar Dieter Van Den Broeck kopte de prima voorzet naast doel. Twee minuten later ontsnapte geel-blauw aan de gelijkmaker. Peeters kon aan de tweede paal vrij inkoppen maar een uitstekende Robby Billast was niet te verslaan en hield zo opnieuw de nul. In de toegevoegde tijd maakte William Acke op de tegenaanval bijna de 2-0 maar via doelman Evrard ging de bal net naast doel. Maar goed, SK deed wat het moest en won deze zenuwslopende partij met het kleinste verschil. Titelconcurrent Tervuren-Duisburg won ook met 3-2 tegen Kampelaar en blijft zo volgen op één punt. Volgende zondag valt dus pas de beslissing over de titel in tweede A. Kampenhout trekt dan naar Etterbeek terwijl Tervuren-Duisburg uit tegen Rixensart speelt. Veel spannender kan het niet zijn... (JG)

SK Kampenhout: Billast, Decoster, Tack, Claes, De Witte, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Camara (82’ Wauters), Dirix (67’ Pannis), Shallow (90’ Verbauwhede), Acke.
Wavre Limal: Evrard, Basile, Linussio (84’ Minsier), Nicaise (77’ Dantinne), Peeters, S. Ballieux (82’ Simon), Schildermans, J. Ballieux, Contempre, Chorine, Delitte.

Doelpunt: 25' Acke (1-0).
Gele kaarten: D. Van Den Broeck, K. Van Den Broeck, Nicaise, Schildermans.
Arbitrage: Geert Denoodt bijgestaan door Georges Willems en Yves Van Cauwenbergh.

kampenhout_wint_intense_derby_tegen_kampelaar.png

|Geplaatst door Webmaster op zondag 24 april 2016 - 20:41:03 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
woensdag 20 april 2016
Stickerruildag en Spaghettifestijn

skk_logo.jpg
De stickeraktie bij Delhaize is ten einde en het is tijd om die laatste stickertjes
te bemachtigen om Uw SK Kampenhout stickerboek kompleet te maken.

Daarom organiseren wij, in combinatie met het SPAGHETTIFESTIJN een STICKERRUILDAG. 

Kom allemaal op zaterdag 23 april tussen 14u00 en 18u00 naar de kantine van de Zeype en iedereen zou in staat moeten zijn om zijn of haar stickerboek volledig ingevuld te krijgen. Trouwens ook een mooie gelegenheid om Spaghetti te eten en daarmee de club en Uw kind te steunen ! 

Alvast bedankt voor jullie medewerking en success met het ruilen.

|Geplaatst door Webmaster op woensdag 20 april 2016 - 13:53:09 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 17 april 2016
Kampenhout treft tweemaal doelhout en blijft steken op 0-0

suryoys_sk_0.jpg
Gelegenheidsaanvoerder Quentin Decoster wint een kopduel van een thuisspeler. (© foto Jeroen Goolaerts)

FC Suryoyés Brussel 0 – SK Kampenhout 0

Een frustrerende namiddag werd het voor SK in het groen van Neder-Over-Heembeek. Tegen het bescheiden Suryoyés Brussel, dat met anti-voetbal en tijdrekken het tempo uit de match haalde, raakte het niet verder dan een 0-0 gelijkspel. De jarige William Acke trof voor de rust de binnenkant van de paal en knalde na de pauze tegen de onderkant van de lat. Kampenhout verdiende de volle buit maar moest dus vrede nemen met één puntje.

Geel-blauw begon met een verschroeiend tempo aan de partij. Kort na de aftrap volgde al een eerste kans toen Dieter Van Den Broeck de bal nipt naast doel schoot. Even later volgde een knal van Steve Camara maar doelman Izgi zweefde de bal in hoekschop. Aan de overzijde schoot Karamis hard van op afstand naar doel waar Robby Billast knap redde. Op de tegenaanval kwam Kampenhout andermaal dicht bij de verdiende 0-1. Topschutter William Acke schoot de bal tegen de binnenkant van de paal waarop de thuisdoelman kon redden. SK bleef hoog druk zetten. Steve Camara ging aan de haal maar tikte de bal te ver van de voet zodat Izgi kon ingrijpen. Aan de overzijde belandde een volley van Petroca naast doel. Kampenhout bleef dreigen en Steve Camara trapte de bal naast doel. Bij een hoekschop van Koen De Coninck weerde doelman Izgi een kopbal van David Pannis en ook de poging van Robin De Witte in de rebound. Op het einde van de eerste helft zette William Acke zich door en werd dan gelegd in de rechthoek. Strafschop zou je denken maar een zwak leidende ref liet begaan. Op slag van rust volgde een goed schot van thuisspeler Gunduz maar een prima Robby Billast was bij de pinken zodat we gingen rusten bij 0-0.

Na de pauze kwam de thuisploeg niet meer aan voetballen toe en deed er alles aan om het tempo uit de wedstrijd te halen. Kampenhout bleef een doelpunt najagen maar had vandaag geen geluk. Na een aflegger van William Acke vlamde Kwinten Van Den Broeck de bal nipt naast doel. Bij een vrije trap van Arno Claes verlengde David Pannis de bal met het hoofd maar doelman Izgi redde. Trainer Jo Claes schreeuwde z’n jongens naar voor in het laatste halfuur. Dieter Van Den Broeck leek de ban te gaan breken maar ook zijn poging ging aan de verkeerde kant van de paal buiten. Bij Suryoyés vonden ze het al lang goed en bij elke spelhervatting werd tijd gerokken dat het een lieve lust was. Scheidsrechter Soors liet begaan en kneep ook bij enkele stevige overtredingen van de thuisploeg een oogje dicht. Kampenhout bleef de bal rondspelen en was in de slotfase nog dicht bij de zege. Eerst schoot de ingevallen Piet Dirix de bal naast doel en vijf minuten voor tijd kroop Suryoyés werkelijk door het oog van de naald. Steve Camara sneed door door de thuisverdediging maar strandde op doelman Izgi. De goed gevolgde William Acke leek te gaan scoren maar knalde de bal staalhard tegen de onderkant van de lat. Zo bleef het bij 0-0 na een frustrerende namiddag waarin alles wat tegen zat. (JG)

FC Suryoyés Brussel: Izgi, Okmez, Gunduz (90’ Traore), Georgis, Oguz, Ciray (46’ Kaplan), Karamanis, Petroca, Pinto, Ergen, Pasaoglu. 
SK Kampenhout: Billast, Decoster (77’ Verbauwhede), Claes, De Witte, K. Van Den Broeck, Pannis, D. Van Den Broeck, K. De Coninck (88’ Wauters), Camara, Shallow (67’ Dirix), Acke. 

Doelpunten: geen.
Gele kaarten: Petroca, Karamanis, Pinto, Decoster, Acke.
Arbitrage: Arnaud Soors bijgestaan door Francis Herrera en Kamal Minhal.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 17 april 2016 - 19:24:29 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
VK BERG OP, SK KAMPELAAR EN SK KAMPENHOUT GAAN SAMENWERKEN !!

thumb_logo_jvk_400dpi.jpg
De verschillende besturen van de 3 clubs zijn bijzonder verheugd om een nieuwe en volledige samenwerking aan te kondigen voor de jeugdwerking. We zijn er dan ook van overtuigd dat dit de 3 clubs ten goede zal komen. Het is ook de eerste keer in de geschiedenis dat ALLE 3 de clubs in de gemeente Kampenhout willen samenwerken.
We zijn dan ook superenthousiast om al onze leden uit te nodigen op een INFO-MOMENT waar we ons nieuwe
JVK - Project (JVK = Jeugd Van Kampenhout) aan jullie willen voorstellen.
 
 WANNEER ?  Donderdag 21 april om 20u30
 WAAR ? Kantine Zeype

|Geplaatst door Webmaster op zondag 17 april 2016 - 19:00:00 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
donderdag 14 april 2016
SK Kampenhout stelt twee nieuwkomers voor.

miguel_quintana.jpg

Miguel Quintana (09/05/1989) maakt de overstap van reeksgenoot CS Machelen. 
De 26-jarige verdediger speelde voordien meerdere jaren in Nationale. Hij begon bij FC Nieuwkerken-Sint-Niklaas (twee jaar derde klasse).
ado_bushiri.jpg
Nadien ging Quintana bij Berchem Sport spelen, drie jaar in vierde klasse en één jaar in derde klasse. De laatste twee seizoenen trok de ervaren speler naar TK Meldert  (vierde klasse) en FC Ganshoren (vierde klasse), om dit jaar naar Machelen af te zakken.Ook zijn ploegmaat bij CS Machelen, Ado Bushiri (17/06/1991), komt volgend seizoen in het Gemeentelijk Stadion spelen. De 24-jarige aanvaller werd vorig seizoen topschutter bij Machelen met 15 doelpunten, waarvan één tegen geel-blauw. In de huidige competitie scoorde hij opnieuw zeven goals. Eind vorig seizoen werd er al onderhandeld over een overstap naar Kampenhout maar toen ging de deal niet door.Miguel en Ado, welkom bij SK Kampenhout! (JG)


|Geplaatst door Webmaster op donderdag 14 april 2016 - 10:55:40 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  [1] 2 3 ... 14 15 16
Vorige Wedstrijd

RRC ETTERBEEK - SKK
logo-0311-etterbeek.gif0 - 1logo02615.gif
Volgende Wedstrijd

 
   

 
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Jeugdsite

logojeugd_sm.png
Aankomende Wedstrijden

 
Zaterdag 21 mei 2016

09:30 - 12:00U12TORNOOI RAP.WEZEMAAL
13:15 - 16:15U8TORNOOI VK HOLSBEEK
13:30 - 17:30U13TORNOOI RAP.WEZEMAAL
 
 
Zondag 22 mei 2016

09:30 - 12:15U10TORNOOI KSC MECHELEN
14:00 - 18:00U15TORNOOI RAP.WEZEMAAL
14:30 - 17:15U11TORNOOI KSC MECHELEN
 
 
Aankomende Evenementen

 
 affiche_zomerstage_250_2016.jpg
 
kalendertest

(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.