In memoriam: Jos De Vroe

affiche_jos_de_vroe_sm.jpg
 
Hoofdsponsors

gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
groupw_logo.png
Sponsors
Dats 24
immoo
Nieuwjaarsreceptie

voor.png
zaterdag 13 december 2014
Volledige technische staf blijft langer bij SK Kampenhout.

De club is nu al volop aan de slag met de voorbereidingen voor volgend seizoen.

De volledige technische staf heeft inmiddels een overeenkomst voor het seizoen 2015-2016 ondertekend. Jo Claes blijft actief als T1, bijgestaan door zijn assistenten Ronny Selleslagh (T2) en Fabrice Cassimans (T3). 

Ook de gesprekken met de spelers zijn al opgestart en evolueren in een gunstige richting. 

Meer nieuws hierover volgt binnenkort.

|Geplaatst door J. Goolaerts op zaterdag 13 december 2014 - 10:10:17 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 12 december 2014
Selectie Union Rixensartoise – SK Kampenhout

Joren Monival (verrekking kuit) werkt verder aan z’n terugkeer.
Verder is iedereen inzetbaar voor de laatste wedstrijd voor de winterstop. (JG)

Selectie: Robby Billast, Steve Camara, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte, Bart Indigne, Frederik Luyten, Rey Mammadbeyli, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche, Jorne Van Craen en Kwinten Van Den Broeck.

|Geplaatst door Webmaster op vrijdag 12 december 2014 - 21:32:56 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 07 december 2014
Geel-blauw geeft tweemaal voorsprong uit handen.

 
|Geplaatst door Webmaster op zondag 07 december 2014 - 20:23:29 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 05 december 2014
Selectie FC Saint-Michel – SK Kampenhout

Joren Monival (verrekking kuit) heeft de trainingen hervat. Frederik Coosemans keert terug uit schorsing.
Verder is iedereen inzetbaar. (JG)

Selectie: Robby Billast, Steve Camara, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte, Bart Indigne, Frederik Luyten, Rey Mammadbeyli, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche en Kwinten Van Den Broeck.

|Geplaatst door J. Goolaerts op vrijdag 05 december 2014 - 21:44:20 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 30 november 2014
SKK pakt verdiende derbywinst in toegevoegde tijd.

sk_melsbroek.jpg
Koen De Coninck probeert Jasper Michielsen voorbij te gaan. (© foto Jeroen Goolaerts)


SK Kampenhout 2 – FC Melsbroek 1

In het streekduel tegen Melsbroek maakte geel-blauw het zichzelf moeilijk. De bezoekers kwamen wel op voorsprong maar nadien morste SK met de kansen, zeker in een aangename eerste helft. Na de koffie bleven de bezoekers aanklampen om finaal toch te breken toen Robin De Witte alsnog scoorde in de extra tijd.
Na een minuut stilte voor de overleden erevoorzitter Jos De Vroe nam Melsbroek een goede start via Lami maar die besloot alleen voor doel voorlangs. De bezoekers bleven gevaarlijk counteren en doelman Robby Billast had een sublieme redding in huis op een kopbal van de vrijstaande Verbeeck. Na een kwartier kreeg SK de bal niet weg na een hoekschop waarop Beynen van dichtbij hoog in doel schoot. 

Het eerste tegendoelpunt voor SK op eigen veld dit seizoen maar verdiend op dat moment. Nadien stak Kampenhout een tandje bij en dat leverde heel wat doelgevaar op. Doelman Vercammen redde knap een schot van Rey Mammadbeyli en was bijna geklopt toen Koen De Coninck het van op ruim 40 meter probeerde. Even later tikte Vercammen via de lat een kopbal van Rey Mammadbeyli over doel. De volgende kans was voor Frederik Luyten, die de bal nipt naast doel trapte. Rey Mammadbeyli glipte door de buitenspelval maar besloot in het zijnet. Na een ingestudeerde vrije trap via Christophe Tack en Koen De Coninck schoot opnieuw Rey Mammadbeyli naast doel. Even later werd Rey Mammadbeyli diep gestuurd maar nu ging z’n lobbal over doel, stilaan tot wanhoop van de thuissupporters. Melsbroek dreigde nog één keer voor de pauze maar Robby Billast redde in twee tijden het schot van Beynen. 

Kort voor de rust scoorde Kampenhout de oververdiende gelijkmaker toen Quentin Decoster een hoekschop van aanvoerder Christophe Tack binnenkopte. In een mindere tweede periode was het opnieuw Melsbroek dat ei zo na op winst kwam. Lami kopte een voorzet van Gyssels (ex-SK) richting verste paal maar opnieuw had doelman Robby Billast sublieme reflex in huis. SK zorgde wel voor druk maar veel doelgevaar leverde dat niet op. Melsbroek moest met tien verder toen Michielsen (ex-SK) een tweede gele kaart kreeg. Aanvoerder Christophe Tack krulde een vrije trap nipt naast doel. Geel-blauw bleef dreigen en doelman Vercammen haalde een uithaal van Matthias De Coninck van onder de lat weg. De ingevallen Steve Camara ging alleen op doel af. Doelman Vercammen kwam ver uit en raakte de bal al dan niet met de hand buiten de rechthoek. Hij kreeg het voordeel van de twijfel. 

SK leek twee punten te grabbel te gooien maar scoorde nog een tweede keer in de toegevoegde tijd. Rechtsback Robin De Witte schoot een teruggekopte bal richting doel en via het lichaam van Borry (ex-SK) vloog de bal alsnog tegen de netten. (JG)

SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Claes, De Witte, Van Assche (73’ Van Craen), Van Den Broeck, Luyten (61’ Camara), M. De Coninck, K. De Coninck, Mammadbeyli.
FC Melsbroek: Vercammen, Dumoulin, Vermeiren, Gyssels (85’ Naudts), Beynen (87’ Vannerom), Lami, De Keyser, Verbeeck (69’ Vandam), Michielsen, Verhas, Borry.

Doelpunten: 14’ Beynen (0-1), 43' Decoster (1-1), 90+3' De Witte (2-1).
Gele kaarten: Camara, Michielsen, Verhas, Dumoulin, Vermeiren.
Rode kaart: 64’ Michielsen (tweemaal geel).
Arbitrage: Michael Lonnoy bijgestaan door Arnaud Blaise en Vincent Villez.

|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 30 november 2014 - 22:01:07 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 28 november 2014
Selectie SK Kampenhout – FC Melsbroek

Frederik Coosemans (1/1) is geel geschorst. Ook Joren Monival (verrekking kuit) is nog niet inzetbaar. Verder is iedereen beschikbaar voor het streekduel tegen Melsbroek. (JG)

Selectie: Robby Billast, Steve Camara, Arno ClaesKoen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte, Frederik Luyten, Rey Mammadbeyli, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche, Kwinten Van Den Broeck en twee nog aan te duiden spelers.
|Geplaatst door Webmaster op vrijdag 28 november 2014 - 21:36:34 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 24 november 2014
Geel-blauw opnieuw leider na verdiende uitwinst.

wavre_limal_sk.jpg
Matthias De Coninck scoorde in de slotfase het geruststellende tweede doelpunt. (© foto Jeroen Goolaerts)

Wavre Limal 0 - SK Kampenhout 2

SK gaf een gepast eerbetoon aan de plots en veel te vroeg overleden Jos De Vroe door met 0-2 te gaan winnen bij Wavre Limal. Na één minuut stilte voor de betreurde erevoorzitter werd de partij, die geel-blauw met zwarte rouwbanden speelde, op gang gefloten.

De eerste helft was er een van veel middenveldspel en duels tegen een stugge thuisploeg die enkel de lange bal hanteerde en maar liefst vijf gele kartons verzamelde. Geel–blauw had veelvuldig balbezit maar slaagde er niet in om kansen te creëren met een logische 0-0 ruststand als gevolg. SK kwam veel scherper uit de kleedkamer en zette de thuisploeg vanaf het begin van de tweede helft onder druk. Wavre–Limal beperkte zich tot verdedigen en het wegtrappen van de bal. Na een uur een eerste kans voor Kampenhout als Matthias De Coninck op rechts doorging en de bal lateraal voor doel gaf. Frederik Luyten stuitte eerst op de thuisdoelman en trapte in de herneming over doel. 

De druk hield aan en de gevaarlijke standjes voor het doel van de thuisploeg werden talrijker maar doelman Evrard gaf voorlopig geen krimp. Een kwartier voor affluiten was het dan toch raak als na een hoekschop een plaatselijke verdediger onder druk van Quentin Decoster de bal keihard in zijn eigen doel kopte: 0-1. SK hield de druk hoog maar kwam tweemaal goed weg toen zowel Robin De Witte als Quentin Decoster te kort terugspeelden. Maar zoals altijd konden we rekenen op een prima doelman Robby Billast. Aan de overzijde ging de ingevallen Matthias De Coninck op rechts aan de haal en legde de bal breed voor Steve Camara die te verrast was en zo vergat de bal in het lege doel te leggen. 

Het was slechts uitstel van executie voor de thuisploeg. In de slotfase volgde een prima doorsteekpas van Koen De Coninck waardoor Steve Camara alleen voor doel verscheen. Die legde de bal breed voor Matthias De Coninck die op zijn beurt de bal in het lege doel kon lopen: 0-2 en de drie punten op zak. SK hield voor de tiende keer in 13 wedstrijden de nul op het bord en met deze overwinning alsook het gelijkspel van Grez-Doiceau in Machelen komt geel-blauw na 13 speeldagen opnieuw alleen aan de leiding van het klassement. 

Proficiat jongens! (EVC) 

Wavre Limal: Evrard, T. Ballieux, Schildermans (60’ S. Ballieux), Simon, J. Ballieux, Vandamme, Contempre, Delitte (70’ Wallens), Peeters (46’ Basile), Billet, Petitjean.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Claes, De Witte, Van Assche, Van Den Broeck, Luyten (71’ Camara), K. De Coninck, Mammadbeyli (78’ M. De Coninck), Coosemans.

Doelpunten: 76' Decoster (0-1), 89' M. De Coninck (0-2).
Gele kaarten:
 Petitjean, J. Ballieux, T. Ballieux, Billet, Basile, Coosemans, Camara.
Arbitrage: Emil Sokolowski bijgestaan door Olivier Jacques en Luc Theunis.
 
|Geplaatst door J. Goolaerts op maandag 24 november 2014 - 16:22:19 | Lees/plaats reactie: 1 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 23 november 2014
In memoriam: Jos De Vroe (1952-2014).

thumb_jos_de_vroe.jpg
SK Kampenhout verloor opnieuw een monument. We vernamen vol ongeloof dat erevoorzitter Jos De Vroe (62) zaterdag in de vooravond totaal onverwacht is overleden. Hij is tijdens het fietsen, zijn grote passie, onwel geworden en overleden aan de gevolgen van een hartfalen.

Jos De Vroe werd in 2000 voorzitter van de club op een moment dat SK het moeilijk had. In geen tijd zette hij een nieuw bestuur op de rails en zorgde hij voor sportieve en financiële stabiliteit. De resultaten volgden en in 2004 werd geel-blauw kampioen in eerste provinciale en volgde de promotie naar vierde klasse. In 2007 gaf Jos De Vroe de fakkel door om meer tijd met zijn familie door te kunnen brengen.

Maar Jos liet de club niet los en bleef SK Kampenhout van op afstand volgen. Vorige zondag, voor de Kampenhoutse derby tegen Kampelaar, was hij nog met een grote delegatie op de brunch aanwezig en gaf hij ook mee de aftrap van de wedstrijd. De Vroe was naast succesvol bedrijfsleider nog op vele andere vlakken actief. Naast voetbal was wielrennen zijn grote passie. Als organisator van de Primus Classic Impanis-Van Petegem haalde hij het internationale wielerpeleton naar de regio en dat werd door iedereen enorm gewaardeerd. Verder was hij voorzitter van Unizo Kampenhout en ook actief binnen het afdelingsbestuur van Open VLD Kampenhout. Hij is de vader van Vlaams Parlementslid Gwenny De Vroe.

We wensen zijn vrouw Riet, zoon Glenn, dochter Gwenny, de familie en de vele vrienden van Jos heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode. 

De begrafenis van Jos De Vroe vindt zaterdag 29 november om 10 uur plaats in de aula van Uitvaartcentrum Pues in Winksele.(JG)

|Geplaatst door Webmaster op zondag 23 november 2014 - 21:51:51 | Lees/plaats reactie: 2 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 16 november 2014
Kampenhouts voetbalfeest eindigt onbeslist.

sk_kampelaar_00.jpg
Rey Mammadbeyli trekt een spurtje met bezoeker Steven Delestinne. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 0 – SK Kampelaar 0

Deze historische derby, beide Kampenhoutse clubs speelden nog nooit in competitieverband tegen elkaar, eindigde na een wat teleurstellende partij op een 0-0 gelijkspel. Daarmee waren vooral de bezoekers tevreden omdat SK Kampenhout enkele uitstekende kansen op de volle buit liet liggen in een uiterst faire wedstrijd. Met ruim 600 toeschouwers in het Gemeentelijk Stadion werd het anders wel een sfeervolle namiddag voor jong en oud. 

Beide ploegen begonnen erg voorzichtig aan de wedstrijd. Geen wonder dat we dan ook even moesten wachten op de eerste dreiging. Bezoeker Delestinne kreeg een vrije kopkans maar knikte de bal over doel. Aan de overzijde was Rey Mammadbeyli dicht bij de opener maar doelman Van Acker had een prima reflex in huis. Even later knalde Kenneth Van Assche over doel. Op het halfuur kreeg Kampenhout de beste kans van de eerste helft. Rey Mammadbeyli had de hoek voor het uitkiezen maar doelman Van Acker redde miraculeus met de voet. Bij de hierop volgende hoekschop kopte Bart Indigne de bal over doel. Ook Frederik Luyten had een laag schot in petto waarop Van Acker goed plat ging. Koen De Coninck stuurde Frederik Coosemans diep maar die duwde de bal te ver van de voet.

Na de pauze dreigde Kampelaar met een vrije trap van Delestinne maar die kon doelman Robby Billast niet verontrusten. De thuisploeg reageerde maar Kwinten Van Den Broeck werd afgeblokt en Frederik Coosemans kopte een hoekschop van de ingevallen Matthias De Coninck naast doel. Even later kreeg Frederik Coosemans een nieuwe kopkans maar nu knikte hij de bal over doel. In de slotfase drukte SK Kampenhout nog even door tegen een terugplooiend Kampelaar. Na een actie van invaller Matthias De Coninck kon doelman Van Acker ingrijpen net voor de inlopende Rey Mammadbeyli. Eén minuut later kreeg Frederik Coosemans dé kans om SK Kampenhout op 1-0 te schieten. Helemaal vrijgespeeld voor doelman Van Acker schoot hij de bal nog naast de gapende doelmond. Even later kopte Rey Mammadbeyli een vrije trap van aanvoerder Christophe Tack voorlangs. In de slotminuut leverde ook een nieuwe vrijschop van Christophe Tack niets meer op en toen vond ook scheidsrechter Patrick Cuypers het welletjes. SK Kampenhout hield dus andermaal de nul op het bord en incasseerde op eigen veld nog geen enkel tegendoelpunt in zes duels. (JG)

SK Kampenhout: Billast, Tack, Indigne, Claes, De Witte, Van Assche, Van Den Broeck, Luyten (62’ M. De Coninck), K. De Coninck (83’ Dirix), Mammadbeyli, Coosemans (83’ Van Craen).
SK Kampelaar: Van Acker, Jaspers (75’ Van Der Elst), Buelens, Van Lierde (75’ Solomon), De Keyser, Verelst, Vermeiren, J. De Graeve, Delestinne (89’ Swiggers), M. De Graeve, Verleysen.

Doelpunten: geen.
Gele kaarten: geen.
Arbitrage: Patrick Cuypers bijgestaan door Olivier Benoit en Philippe Tanesy.
 

|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 16 november 2014 - 23:13:42 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Selectie SK Kampenhout – SK Kampelaar

Steve Camara (1/1) is geel geschorst. Joren Monival (verrekking kuit) ontbreekt.
Verder kan trainer Jo Claes op iedereen rekenen voor de Kampenhoutse derby. (JG)

Selectie: Robby Billast, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte, Piet Dirix, Bart Indigne, Frederik Luyten, ReyMammadbeyli, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche, Kwinten Van Den Broeck en Jorne Van Craen.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 16 november 2014 - 10:03:26 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  [1] 2 3 4 5 6
Vorige Wedstrijd

UNION RIXENSARTOISE - SKK
 logo-1464-rixensart.gif2 - 1logo02615.gif
Volgende Wedstrijd

SKK - KFC.WEZEMBEEK
logo02615.gif11 jan

14u30
nologo.jpg
ZEYPESTRAAT 26a
1910 KAMPENHOUT
016/65.04.02 
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Jeugdsite

logojeugd_sm.png
Aankomende Wedstrijden jeugd


Vrijdag 09 januari 2015

   
 
 
Zaterdag 10 januari 2015

   
 

Zondag 11 januari 2015
 
 
14:302 PROV ASKK - KFC. WEZEMBEEK
 
Aankomende Evenementen

voor.png
achter.png
 
25 januari : wildfestijn
6 februari : kaas- en wijnavond
21 maart : spaghettifestijn
27 maart : Kwisavond
25 april : pensenkermis
1,2,3 mei : Jeugdtornooi
6 juni : familiedag
(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.