Jeugdsite

logojeugd_sm.png
Hoofdsponsors

gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
Sponsors
Dats 24
S.K. KAMPENHOUT L U N C H


skklunch.jpg     supportersbus_primeurs2.jpg
zondag 31 augustus 2014
Geel-blauw pakt verdiend de volle buit in openingsmatch.

wezembeek_sk_01.jpg 
Een duel tussen Frederik Luyten en thuisspeler Miguel Capilla (© foto Jeroen Goolaerts)

FC Wezembeek 0 – SK Kampenhout 1

SK begon het nieuwe seizoen uitstekend met een 0-1 uitzege bij FC Wezembeek, dat vorig seizoen op de tweede plaats strandde. 
Voor Kampenhout was het zowaar van 2001 geleden dat het nog eens won op de eerste speeldag… Geel-blauw was in de eerste helft de betere ploeg. 

Na een hoekschop zorgde Frederik Coosemans voor de eerste dreiging maar de bal ging voorlangs. Na tien minuten kreeg SK een dubbele kans om op voorsprong te komen. 
Frederik Luyten ging op links aan de haal maar doelman Van Den Eynde bracht redding. In de rebound knalde Matthias De Coninck de bal onbesuisd over het lege doel. 

Even later schoot aanvoerder Christophe Tack een vrijschop naast doel. De bezoekers hadden de controle maar even voor het halfuur moest doelman Robby Billast toch ingrijpen bij een poging van Capilla. Kort voor de rust kopte Koen De Coninck een vrije trap van Christophe Tack naast doel. 

Eén minuut later kwam Matthias De Coninck een stapje te kort om een voorzet van Joren Monival in doel te verlengen. 
Frederik Coosemans schoot in de herneming naast doel, 0-0 halfweg dus. Kort na de pauze was Wezembeek gevaarlijk toen Coppeaux net niet een scherpe voorzet in doel kon verlengen. Aan de overzijde kon Kampenhout niet scoren in een geharrewar na een hoekschop. 

Net voor het uur werd het wel 0-1.
Aanvoerder Christophe Tack borstelde een vrije trap van op ruim 30 meter richting tweede paal waar de bal nog licht door thuisspeler Amireche werd aangeraakt en zo tegen de netten verdween. De thuisploeg ging met veel overgave in de achtervolging. Robby Billast ging goed plat op een schot van Coppeaux en ook een vrije trap van Capilla was geen probleem voor de Kampenhoutse doelman. 

Aan de overkant kreeg geel-blauw nu meer ruimte maar de tegenaanval werd enkele keren slordig uitgespeeld. De thuisploeg zette in het slotkwartier nog alles op alles met een dubbele wissel maar ook dat bracht geen zoden aan de dijk. Er waren wel nog enkele hete standjes voor het doel van Robby Billast maar een goed georganiseerd SK hield stand en had meteen z’n eerste driepunter van het prille seizoen beet. (JG)

FC Wezembeek: Van Den Eynde, Van Rossem, Amireche, Kourtidis, A. De Meu (73’ Geurs), Coppeaux (73’ K. De Meu), Capilla, Jansen, De Visch, Cohal (46’ Touwaide), Rizzo.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Indigne, Claes, De Witte, Van Assche, Monival, M. De Coninck, K. De Coninck (84’ Mommen), Luyten (71’ Camara), Coosemans (82’ Rodaro).

Doelpunt: 57' Tack (0-1).
Gele kaarten: Rizzo, Van Rossem, Touwaide, Monival, Camara, K. De Coninck.
Arbitrage: Eddy De Haes bijgestaan door Bart Blom en Dimitri Darc.
|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 31 augustus 2014 - 20:04:00 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 29 augustus 2014
Selectie FC Wezembeek - SK Kampenhout

Kwinten Van Den Broeck (armbreuk) mist de opener tegen Wezembeek. Frederik Coosemans en Quentin Decoster (beiden adductoren) zijn twijfelachtig. Verder is iedereen fit.

Selectie: Robby Billast, Steve Camara, Arno Claes, Frederik Coosemans (?),Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster (?), Robin De Witte,Bart Indigne, Frederik Luyten, Sam Mommen, Joren Monival, Dimitri Rodaro, Ad Stevens, Christophe Tack en Kenneth Van Assche.
 
|Geplaatst door J. Goolaerts op vrijdag 29 augustus 2014 - 23:07:38 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
donderdag 28 augustus 2014
Supportersbus naar wedstrijd RC. SARTOIS - SK KAMPENHOUT

supportersbus_primeurs_sm2.jpg
SUPPORTERSCLUB "DE PRIMEURS"
 
zet een bus in om alle supporters te vervoeren naar de uitwedstrijd van zondag 14 september 2014 tegen RC. SARTOIS.
Druk het inschrijvingsformulier af, vul het in, en bezorg het aan een bestuurslid van de supportersclub.
Inschrijven kan nog tot 6 september en kost 10 euro voor niet-leden en slechts 7 euro voor leden.
Vertrek om 13u30 vanaf het nieuwe supporters clublokaal Café "Den Biechtstoel"
 
 
|Geplaatst door Webmaster op donderdag 28 augustus 2014 - 21:47:47 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Nieuw clublokaal !

bichtstoel_logo_sm150.png
SK Kampenhout heet alle supporters vanaf heden welkom
in het nieuwe clublokaal aan de voet van de kerk in hartje Kampenhout :

café "Den Biechtstoel"
Dorpstraat 16
1910 Kampenhout
 

|Geplaatst door Webmaster op donderdag 28 augustus 2014 - 17:00:23 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 24 augustus 2014
Zwaar verlies in generale repetitie voor SK Kampenhout !

OFC Stockel 4 – SK Kampenhout 0

In de laatste wedstrijd van de voorbereiding leed geel-blauw een zware 4-0 nederlaag bij eersteprovincialer OFC Stockel. Met een schot dat via de paal binnenging, scoorde de thuisploeg halfweg de eerste helft. SK kon daar niets tegenoverstellen en nog voor de rust werd het 2-0. Camara en Coosemans zorgden in de tweede helft voor gevaar, zonder succes echter. Na een overtreding van Claes kreeg Stockel een strafschop, goed voor de 3-0. De ingevallen Koen De Coninck kreeg nog een goede kans maar finaal scoorde de thuisploeg weer: 4-0.

SK Kampenhout: Billast, Tack, Indigne, Claes (76’ Rottiers), De Witte, Van Assche, Monival, Camara, M. De Coninck (71’ Mommen), Luyten (56’ K. De Coninck), Coosemans.

Doelpunten: 22' X (1-0), 38' X (2-0), 71' X (str. 3-0), 77' X (4-0).
Arbitrage: Eddy De Haes.
|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 24 augustus 2014 - 19:06:48 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
woensdag 20 augustus 2014
Geel-blauw maakt ei zo na 0-3 achterstand ongedaan.

Net als tegen Haasrode morste geel-blauw met de kansen. De wedstrijd kon niet slechter beginnen toen Preben Clemens al in de eerste minuut van op afstand binnentrapte. SK zorgde eveneens voor gevaar; op aangeven van Coosemans trof Matthias De Coninck de paal. Na de pauze scoorde Preben Clemens z’n tweede van de avond en even later was ook Michael Clemens trefzeker. Na handspel bij Rillaar milderde aanvoerder Christophe Tack van op de stip. Na een hoekschop van Tack zorgde Bart Indigne voor de aansluitingstreffer. Na een fout op Frederik Luyten floot de scheidsrechter in het slot een tweede strafschop voor SK. Ditmaal redde de bezoekende doelman de elfmeter van Christophe Tack.

SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, B. Indigne, De Witte (88’ Berghmans), Claes, Mommen (84’ Hermans), M. De Coninck (71’ Rodaro), Camara (77’ Rottiers), Luyten, Coosemans.

Doelpunten: 1' P. Clemens (0-1), 55' P. Clemens (0-2), 61' M. Clemens (0-3), 66' Tack (str. 1-3), 81' B. Indigne (2-3).
Arbitrage: Caner Korkut.
|Geplaatst door J. Goolaerts op woensdag 20 augustus 2014 - 22:18:06 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 18 augustus 2014
SK mist kansen en slikt gelijkmaker in slotfase.

sk_haasrode_00.jpg
 
 
Tegen Haasrode kreeg geel-blauw niet wat het verdiende. De thuisploeg kwam wel op voorsprong maar liet nadien enkele uitgespeelde kansen liggen. Na goed een kwartier scoorde Frederik Luyten op aangeven van Joren Monival de 1-0. Even later knalde Koen De Coninck de bal tegen de lat. Billast redde aan de overkant prima een poging van Van Nooten. Van Assche schoot naast en Coosemans besloot op de doelman. Na de koffie kreeg Luyten tweemaal de kans om Haasrode uit te tellen maar telkens ging de bal voorlangs. In de slotfase kreeg SK het deksel op de neus toen Van Meessche een hoekschop binnenkopte.

SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Van Assche, Van Den Broeck (68’ J. De Beuckeleer), Rottiers, Monival, M. De Coninck, K. De Coninck (73’ Camara), Luyten, Coosemans (85’ Rodaro).

Doelpunten: 18' Luyten (1-0), 81' Van Meessche (1-1).
Arbitrage: Adrian Winski.
|Geplaatst door J. Goolaerts op maandag 18 augustus 2014 - 14:29:24 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 15 augustus 2014
Kalenderwijzigingen bij SK Kampenhout !

football-beker100.jpgGelieve volgende kalenderwijzigingen bij geel-blauw in uw agenda te noteren.

De door het slechte weer stopgezette bekerwedstrijd tegen Rillaar Sport wordt opnieuw gespeeld op woensdag 20 augustus met aftrap om 19 uur in het Gemeentelijk Stadion.

De eerste thuiswedstrijd in de competitie tegen ERC Hoeilaart wordt verschoven van zondag naar zaterdag.
De aftrap is op zaterdag 6 september om 18 uur in het Gemeentelijk Stadion.

Supporters op post !
 
|Geplaatst door Webmaster op vrijdag 15 augustus 2014 - 18:38:04 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
donderdag 14 augustus 2014
Geel-blauw onderuit na strafschop in slotkwartier.

sk_leest_01.jpg

 
In de eerste helft waren de bezoekers de betere ploeg. Coertjens knalde al snel een vrijschop tegen de lat. Na een hoekschop redde doelman Billast een kopbal van Van Mullem maar zag hoe Nduwimana de rebound benutte. Billast redde ook een vrije trap van Hegelmeers. Na de pauze speelde geel-blauw beter en na een knappe actie scoorde Camara uit een schuine hoek de 1-1. Kampenhout zette de bezoekers goed vast maar ging toch onderuit in de slotfase. Nduwimana scoorde van op de stip en even later floot Lonnoy weer. Doelman Billast ranselde de elfmeter van Coertjens uit doel.
 
SK Kampenhout: Billast, Decoster, Tack, Claes (46’ J. De Beuckeleer), Rottiers, Van Assche (82’ Berghmans), Van Den Broeck (82’ Hermans), M. De Coninck (76’ B. Indigne), Camara (82’ Mommen), Rodaro (33’ Mammadbeyli), Luyten (82’ Van Craen).

Doelpunten: 16' Nduwimana (0-1), 53' Camara (1-1), 76' Nduwimana (str. 1-2).
Arbitrage: Michael Lonnoy bijgestaan door Maurice Vanhamel en Philippe Tanesy.
|Geplaatst door J. Goolaerts op donderdag 14 augustus 2014 - 22:44:49 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 10 augustus 2014
Verdiende bekerwinst na overtuigende tweede helft.

Op het veld van SMS Lubbeek heeft geel-blauw een verdiende bekerzege behaald. Kampenhout kwam wel 1-0 achter toen de thuisploeg een lichte strafschop kreeg na een aangeschoten bal op de arm van Decoster. Na een schitterende voorzet van Arno Claes kopte Frederik Coosemans snel de gelijkmaker binnen. Kort na de pauze rondde Frederik Luyten een persoonlijke actie met succes af. Kenneth Van Assche scoorde de 1-3 maar het feest ging niet door wegens buitenspel. Van Luyten knalde van buiten de zestien de 2-2 op het bord. SK bleef echter de betere ploeg en op aangeven van Steve Camara scoorde opnieuw Frederik Coosemans de winninggoal.

SK Kampenhout: Billast, Decoster, B. Indigne, Claes (61’ M. De Coninck), Camara (87’ Mommen), Van Assche, Van Den Broeck, Monival, Rottiers, Luyten, Coosemans (78’ Van Craen).

Doelpunten: 26' Swinnen (str. 1-0), 34' Coosemans (1-1), 50' Luyten (1-2), 70' Van Luyten (2-2), 76’ Coosemans (2-3).
Arbitrage: Gert Jan Van De Schoot.
 
|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 10 augustus 2014 - 10:10:04 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  [1] 2
Vorige Wedstrijd

FC WEZEMBEEK - SKK : 0 - 1
Volgende Wedstrijd

SKK - ERC HOEILAART
  logo02615.gif        logo-1740-hoeilaart.gif
06/09/2014  -  18U00 
 
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
September 2014
Gebeurtenissen deze maand: 1

MDWDVZZ
123457
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Aankomende Evenementen

skklunch_sm.jpg
affiche_stoofvleeskermis_sm.jpg
16 november : Brunch
6 december : Sinterklaasfeest
9 januari : nieuwjaarsreceptie
13 februari : kaas-en wijnavond
21 maart : spaghettifestijn
25 april : pensenkermis
1,2,3 mei : Jeugdtornooi
30 mei : familiedag
(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.