Hoofdsponsors

gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
groupw_logo.png
Sponsors
Brunch

affiche_brunch_2016_banner.png
 
Voor de gelegenheid is er om 13u00 ook nog een wedstrijd voorzien : VETERANEN SKK - SK KAMPELAAR ( 2 × 30 )

U kan nog tot 21 februari inschrijven voor de Brunch, maar wacht niet tot de laatste dag want de plaatsen zijn beperkt !
Inschrijven kan makkelijk door op bovenstaande affiche te klikken en het formulier terugbezorgen aan andre.elinckx@telenet.be.
zondag 07 februari 2016
Onuitgegeven SK maakt vroege achterstand goed in topper

sporting_brussel_sk.jpg
Aanvoerder Christophe Tack (archiefbeeld) zorgde van op de stip voor de 1-1. (© foto Jeroen Goolaerts)

Sporting Brussel 1 – SK Kampenhout 1


Een door blessures en schorsingen onuitgegeven SK heeft met een 1-1 gelijkspel in de topper bij Sporting Brussel een goede zaak gedaan. De thuisploeg kwam al bij de eerste aanval op voorsprong waarna doelman Robby Billast geel-blauw enkele keren rechthield in de eerste helft. Na de pauze kwam Kampenhout beter in de wedstrijd en aanvoerder Christophe Tack zorgde van op de stip voor de gelijkmaker.

De eerste aanval van Sporting Brussel, dat met windvoordeel startte, was meteen raak. Bij een hoge voorzet van op rechts aarzelde doelman Robby Billast eventjes en Duah kopte de bal onhoudbaar in de linkerbovenhoek (1-0). De thuisploeg wou snel een grotere kloof slaan maar stuitte op een onklopbare Robby Billast. Eerst redde hij een verre trap en even later was hij bij de pinken toen een speler in de draai uithaalde. Even later redde de Kampenhoutse doelman weer een goed schot. Halfweg de eerste helft kreeg Steve Camara aan de overzijde plots een goede kans maar hij schoot van aan de kleine rechthoek nog over doel. Robby Billast ging aan de overzijde nog twee keer uitstekend in de voeten. Kort voor de pauze redde doelman Mrabet een poging van Steve Camara en besloot ook Dieter Van Den Broeck van op afstand op de thuisdoelman, 1-0 halfweg dus.

Na de rust had Kampenhout het windvoordeel en kwam het ook beter in de wedstrijd. De pijlsnelle James Shallow werd in de rechthoek neergehaald door Vanhecke en de bal ging op de stip. Aanvoerder Christophe Tack zette de strafschop feilloos om en trapte de bal beheerst naast de doelman in de rechterbenedenhoek (1-1). Na die gelijkmaker was SK nog dicht bij een tweede doelpunt. Een prachtige boogbal van James Shallow van buiten de rechthoek leek binnen te gaan maar belandde centimeters naast de kruising. In de laatste twintig minuten kon geen van beide ploegen zich nog doorzetten en leek iedereen tevreden met het 1-1 gelijkspel. Ondanks dit gelijkspel blijft geel-blauw aan de leiding met drie punten meer dan Tervuren-Duisburg, de tegenstander in de absolute topper van volgende zondag. Graag tot dan! (JG)

Sporting Brussel: Mrabet, Traore, Cherif, Maazouzi (75’ Garcia), Boulahrir (81’ Mehhouti), Duah, M’Rabet (75’ Ekinda), Ben Mohamed, Vanhecke, Deprez, Tazani.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Indigne (77’ Verbauwhede), Claes, De Witte, K. Van Den Broeck, Dirix, D. Van Den Broeck, Wauters (67’ M. De Coninck), Camara (90’ Van Grunderbeeck), Shallow.

Doelpunten: 3' Duah (1-0), 62’ Tack (1-1, strafschop).
Gele kaart: Vanhecke.
Arbitrage: Tom Dillen bijgestaan door Patrick Goossens en Bart Blom.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 07 februari 2016 - 23:01:46 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 31 januari 2016
Geel-blauwe ‘noodploeg’ walst over Machelen in derby

sk_machelen2016.jpg
SK Kampenhout was vijfmaal aan het feest in de derby tegen Machelen. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 5 – CS Machelen 1

SK miste voor deze partij een vijftal spelers maar dat belette niet dat Machelen met 5-1 werd weggestuurd. Met twee goals zette Steve Camara geel-blauw al snel op rozen. Na de koffie nette Piet Dirix onmiddellijk de 3-0 en scoorde ook topschutter William Acke nog twee keer. Tussendoor redden de bezoekers de eer.

Kampenhout begon aan een hoog tempo aan de wedstrijd en was meteen gevaarlijk. William Acke bediende Steve Camara die scoorde maar het feest ging niet door wegens buitenspel. Even later redde doelman Rigole een poging van Piet Dirix. Na ruim tien minuten zette Dylan Wauters van op rechts voor naar de tweede paal waar Steve Camara mooi overhoeks binnenkopte (1-0). Drie minuten later was het weer raak. Na een lage voorzet van Piet Dirix op rechts stond Steve Camara opnieuw op de goede plaats. Hij raakte de bal niet vol maar die caprioleerde toch over Rigole in doel (2-0). Geel-blauw zat zo al vlug op rozen en controleerde nadien de partij. Voorbij het halfuur verlengde Steve Camara een door William Acke doorgekopte bal in doel maar de hattrick ging niet door wegens buitenspel. Machelen reageerde: Madawa schoot naast doel en doelman Robby Billast redde een poging van Talavera. Aan de overzijde schoot William Acke naast doel. Op slag van rust bokste Robby Billast een vrije trap van Goas Lopes weg, 2-0 halfweg dus.

Vlak na de pauze, uitgerekend samen met de aankomst van het WK veldrijden, zette Piet Dirix de hele Machelse defensie voor schut om dan naast doelman Rigole binnen te schuiven (3-0). De veer was nu duidelijk gebroken bij de bezoekers en SK sneed keer op keer door de statische verdediging. Steve Camara legde perfect breed op William Acke maar die raakte niet voorbij doelman Rigole. Eén minuut later strandde een schot van uitblinker Steve Camara tegen de buitenkant van de paal. Kort hierop ging opnieuw Steve Camara de doelman voorbij maar Talavera haalde z’n schot uit doel. Op aangeven van Arno Claes kon William Acke inkoppen maar doelman Rigole redde. Net voorbij het uur ging de bal op de stip toen Rosius topschutter William Acke neerlegde in de rechthoek. William Acke zelf schoot de strafschop hoog tegen de netten (4-0). Machelen redde de eer toen een verre uithaal van Paduwat verrassend onder Robby Billast in doel ging (4-1). Doelman Rigole hield eerst nog William Acke af maar moest zich halfweg de tweede helft nogmaals omdraaien. De doorgebroken topschutter deed het ditmaal met veel gevoel en een prachtige krul die onder de lat in doel sloeg (5-1). Doelman Rigole hield William Acke van z’n derde doelpunt en redde ook een vrije trap van Christophe Tack. Aan de overkant redde Robby Billast een poging van invaller Zaïdi. Even later tikte Robby Billast een mooie vrije trap van Goas Lopes onder de lat weg. Nadien verwaterde de partij en was enkel een vrije trap van Christophe Tack in de muur nog het vermelden waard. In de slotminuten maakte de 17-jarige Obe Deslagmulder z’n debuut in het eerste elftal. Mooie zege voor SK dat door het puntenverlies van Tervuren-Duisburg nu drie punten voorsprong telt. Doe zo verder mannen! (JG)

SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Claes, K. Van Den Broeck, Dirix, D. Van Den Broeck (66’ Indigne), Wauters, Camara (86’ Deslagmulder), Shallow (77’ Van Grunderbeeck), Acke.
CS Machelen: Rigole, Rosius (68’ Muls), Goas Lopes, Haelterman, Bushiri, Puttemans (46’ Zaïdi), Talavera, Peyronnet (68’ Tsekouras), Yilmaz, Paduwat, Madawa.

Doelpunten: 11' Camara (1-0), 14' Camara (2-0), 46' Dirix (3-0), 62' Acke (4-0, strafschop), 64' Paduwat (4-1), 68' Acke (5-1).
Gele kaarten: D. Van Den Broeck, Acke, Decoster, Talavera, Rosius, Rigole.
Arbitrage: Cedric Huysentruyt bijgestaan door Jean-Pierre Gybels en Dimitri Darc.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 31 januari 2016 - 22:14:28 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 24 januari 2016
SK behaalt duurbevochten zege dankzij aanvoerder Tack

kortenberg_sk.jpg
SK vierde de winst rond aanvoerder Christophe Tack, die de 1-2 scoorde. (© foto Jeroen Goolaerts)

Sporting Kortenberg 1 – SK Kampenhout 2

Op de akker van Kortenberg behaalde geel-blauw een duurbevochten 1-2 zege. Halfweg de eerste helft bracht William Acke SK op winst. Een doelpunt van Steve Camara werd voor buitenspel afgekeurd waarna Kortenberg vlak voor de pauze uit het niets gelijk maakte. Na de koffie rook de thuisploeg z’n kans maar met een mooi vrijschopdoelpunt van aanvoerder Christophe Tack won Kampenhout alsnog de derby.

Op een zware en moeilijk bespeelbare grasmat begon de wedstrijd vrij evenwichtig. Na mistasten van Piet Dirix zorgde Feyaerts voor het eerste Kortenbergse gevaar. Aan de overzijde kon William Acke zich net niet doorzetten. De wedstrijd ging nadien goed op en af tot Kampenhout halfweg de eerste helft op voorsprong kwam. Topschutter William Acke ging op snelheid door de thuisdefensie en besloot op de paal. In de rebound trapte hij de bal uit een scherpe hoek wel tegen de netten (0-1). SK ging op dat elan voort en vijf minuten later schoot opnieuw William Acke de bal nipt naast doel. Op aangeven van Koen De Coninck kopte William Acke naast doel. Even later werd een doelpunt van Steve Camara voor dubieus buitenspel afgekeurd. Bij een hoekschop van Christophe Tack kopte Quentin Decoster de bal binnen bereik van doelman De Bock. Vlak voor de pauze, op een moment dat geel-blauw heer en meester was, kwam de thuisploeg uit het niets op gelijke hoogte. Stienlet kreeg te veel ruimte, draaide zich knap vrij en schoot dan de bal hoog in doel (1-1). Op slag van rust kopte William Acke nipt over doel bij een hoekschop van Christophe Tack.

De gelijkmaker gaf Kortenberg moed en de thuisploeg speelde een goede tweede helft. De thuisploeg kreeg enkele hoekschoppen, zonder gevaar echter. Aan de overzijde werd een schot van William Acke afgeblokt in hoekschop. Bij die hoekschop kopte Steve Camara de bal naast doel. Even voorbij het uur kwam geel-blauw tweemaal goed weg. Bij een Kortenbergse tegenstoot kwam Moortgat gevaarlijk opzetten maar miste dan z’n controle. Eén minuut later probeerde Feyaerts het met een plaatsbal die op de bovenkant van de lat viel. Het veld lag er intussen steeds slechter bij en dat maakte goed voetbal bijna onmogelijk. Steve Camara probeerde het nog eens maar zijn poging werd voor doel weggekopt. Toen doelman De Bock, onder druk gezet door William Acke, met de bal uit de eigen zestien liep, kreeg SK een vrije trap op een interessante plek. Aanvoerder Christophe Tack borstelde de bal met links magistraal over het muurtje en verraste De Bock in de bovenhoek (1-2). Na dit doelpunt probeerde Kortenberg nog maar de veer bij de thuisploeg was gebroken zodat geel-blauw niet meer in de problemen kwam. In de slotfase kopte de ingevallen Dylan Wauters de bal nipt naast doel en kreeg ook James Shallow de bal niet tussen de palen. Zo bleef het 1-2 en behaalde een verjongd Kampenhout een duurbevochten maar daarom niet minder deugddoende derbyzege. De pas 19 geworden Jasper Verbauwhede kwam in Kortenberg een eerste keer aan de aftrap, ook Sander Van Grunderbeeck (19) mocht voor het eerst invallen in de competitie. (JG)

Sporting Kortenberg: De Bock, Neyens, Hoymans, Alleman, Vanneck, Mavungu, Moortgat, Smets, Mosselmans (78’ Gallozza), Stienlet (82’ Hendrickx), Feyaerts (86’ Coninx).
SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Claes, Verbauwhede, K. Van Den Broeck, Dirix, K. De Coninck, Camara (78’ Wauters), Shallow (89’ Van Grunderbeeck), Acke.

Doelpunten: 23' Acke (0-1), 44' Stienlet (1-1) 72' Tack (1-2).
Gele kaarten: De Bock, Coninx, Tack, Acke, K. De Coninck.
Arbitrage: Kristof Van Kerckhoven bijgestaan door Dirk Dermez en Roch Nyamsi.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 24 januari 2016 - 20:49:04 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 22 januari 2016
DAVID PANNIS wordt TVJO bij SK Kampenhout

1516_Pannis.JPG
SK Kampenhout is verheugd om erg snel een opvolger voor Eddy Van Craen te kunnen presenteren
 als sportief verantwoordelijkeen TVJO (Technisch Verantwoordelijke jeugdopleiding).
 
DAVID PANNIS is bijna 32 en speler van het eerste elftal. Hij stopt aan het eindevan dit seizoen als actief voetballer.
Op dat vlak kan hij flink wat adelbrieven voorleggen.
Hij speelde ondermeer 70 wedstrijden in tweede klasse bij FC Dender. En nog een pak meer
wedstrijden in derde en vierde klasse bij ondermeer Bornem, Woluwe-Zaventem en SK Londerzeel. 

We zijn dan ook trots om iemand met zoveel voetbalbagage aan te kunnen stellen als jeugdverantwoordelijke. 

David is nu al druk bezig om het trainerskorps voor volgend seizoen samen te stellen. 

Alvast welkom David als TVJO en heel veel succes gewenst !  

Geert Heremans - Voorzitter SK Kampenhout

|Geplaatst door Webmaster op vrijdag 22 januari 2016 - 20:27:56 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 17 januari 2016
Geel-blauw wint moeizaam tegen negen man in slotfase

sk_grez_doiceau2016.jpg
William Acke, op de huid gezeten door Gilles Willems, scoorde twee keer in het slot. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 2 – FC Grez-Doiceau 0

Na een flauwe partij, gekruid met een gemiste strafschop en twee rode kaarten, zette SK zwart beest Grez-Doiceau met 2-0 opzij. In een evenwichtige eerste helft miste Koen De Coninck een strafschop en kreeg bezoeker Willems rood. Na de pauze werd ook Coenen uitgesloten en was het wachten tot in de slotfase toen topschutter William Acke alsnog tweemaal scoorde.

In de eerste helft ging het goed op en af. De bezoekers zorgden voor de eerste dreiging. Aan de overzijde pareerde doelman Detry een knal van William Acke. Eén minuut later redde Detry een vrije trap van William Acke. Even later moest opnieuw William Acke te ver uitwijken toen hij de bezoekende doelman voorbijging. Aan de overzijde weerde doelman Robby Billast een schot van Coenen af. James Shallow plaatste de bal naast doel. Bij de volgende aanval legde Willems de doorgebroken William Acke neer in de rechthoek en kreeg geel-blauw een strafschop. Koen De Coninck schoot de elfmeter zwak op doel zodat doelman Detry redde. Een poging van Piet Dirix werd afgeblokt. Op het halfuur was Grez-Doiceau gevaarlijk met een plaatsbal van Coenen tegen de paal. Kampenhout reageerde maar niemand kon een gevaarlijke vrije trap van aanvoerder Christophe Tack in doel verlengen. Vijf minuten voor de rust legde bezoeker De Thier een rebound binnen maar het feest ging niet door wegens buitenspel. Op slag van rust trok bezoeker Willems andermaal aan de noodrem bij William Acke en mocht met een tweede gele kaart de douches opzoeken. Christophe Tack borstelde de vrije trap nipt naast de kruising zodat we gingen rusten met een brilscore op het bord.

Na de pauze probeerde SK wel maar de motor kwam niet op gang. Bij een volgende vrije trap van Christophe Tack kwam bezoeker Coenen te snel uit de muur en kreeg hiervoor geel. In het daaropvolgende tumult bleef Coenen mekkeren waardoor hij meteen een tweede gele kaart onder de neus kreeg. Bij het verlaten van het veld ging hij nog in de clinch met enkele Kampenhoutse supporters waardoor het zaakje nog een staartje krijgt. Tegen negen man vergat geel-blauw te voetballen en de ruimte te benutten. Enkel een paar hoekschoppen van Christophe Tack zorgden voor enige dreiging. Zo was James Shallow er één keer dicht bij maar scoren lukte niet. Aan de overzijde knalde Maniet naast doel. In het slotkwartier kwam er eindelijk wat meer druk van SK. Doelman Detry zweefde de bal weg net voor William Acke gevaarlijk kon worden. De rebound van Koen De Coninck werd afgeblokt. Tien minuten voor tijd kopte één van de bezoekers de bal bijna in eigen doel. Na een voorzet van Arno Claes op links kon William Acke net niet de bal in doel schuiven. En toch kwam er even later een doelpunt uit de lucht gevallen… letterlijk zelfs. Doelman Detry werd de pineut in deze fase. Hij wilde de bal na een terugspeelbal weer naar voor jagen maar schoot die pardoes tegen de rug van William Acke. En zo caprioleerde het ronde ding met een boogje over de onfortuinlijke doelman tegen het net (1-0). De Waals-Brabanders zetten nog alles op alles maar de Kampenhoutse verdediging hield stand. In de toegevoegde tijd stuurde de ingevallen Dylan Wauters topschutter William Acke weg en die trapte z’n tweede doelpunt van de namiddag voorbij Detry (2-0). Kortom drie belangrijke punten na een partij om snel te vergeten. 
Door het verlies van Tervuren-Duisburg wordt SK opnieuw leider. (JG)

SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Claes, K. Van Den Broeck, Pannis (63’ Verbauwhede), Dirix (78’ Wauters), K. De Coninck, Camara (89’ Indigne), Shallow, Acke. 
FC Grez-Doiceau: Detry, Boogaerts (87’ Pierquin), Willems, De Thier (46’ Somers), Zeroual, Coenen, Maniet, R. Engelen, Boujemaoui, K. Engelen, Van Den Berg (87’ Vanesse).

Doelpunten: 84' Acke (1-0), 90+1' Acke (2-0).
Gele kaarten: Pannis, K. De Coninck, Camara, Willems, Coenen.
Rode kaarten: 44’ Willems (tweemaal geel), 58’ Coenen (tweemaal geel).
Arbitrage: Gertjan Van De Schoot bijgestaan door Jozef Vos en Georges Willems.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 17 januari 2016 - 21:28:56 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 15 januari 2016
algemene afgelasting

geenvoetbal150.png

het Provinciaal Comité van Brabant beslist om dit weekend over te gaan tot een algemene afgelasting
 met uitzondering van de wedstrijden van de eerste mannelijke ploegen.

 In geval een afgelasting van de wedstrijd van de 1ste ploeg, zal de lunch in ieder geval doorgaan zoals voorzien.

|Geplaatst door Webmaster op vrijdag 15 januari 2016 - 22:51:36 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
dinsdag 12 januari 2016
Eddy Van Craen verlaat de club.

logo-kksk.png
 

Sportief verantwoordelijke Eddy Van Craen heeft de beslissing genomen om met onmiddellijke ingang onze club te verlaten. 

Het bestuur heeft hier nota van genomen.

We zijn meteen begonnen met de invulling van de taken die Eddy had, en zullen die zo snel mogelijk afronden.


|Geplaatst door Webmaster op dinsdag 12 januari 2016 - 15:16:42 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 10 januari 2016
SK zet het nieuwe jaar in met vlotte uitzege.

 bosvoorde_sk2016.jpg
James Shallow (beeld uit de heenwedstrijd) had met twee goals een ruim aandeel. (© foto Jeroen Goolaerts)
 
RC Bosvoorde 1 – SK Kampenhout 3
 
SK heeft het nieuwe jaar uitstekend ingezet met een vlotte 1-3 uitzege bij RC Bosvoorde. Met twee doelpunten, één voor en één na de rust, zorgde James Shallow voor een geruststellende 0-2. De thuisploeg milderde nog met een strafschop maar in de slotfase zorgde David Pannis met het derde doelpunt voor zekerheid.

De partij werd gespeeld op een hobbelig veld en dat maakte goed voetbal onmogelijk. Met een kopbal van William Acke naast doel zorgde Kampenhout voor het eerste gevaar van de namiddag. Bosvoorde reageerde snel. Na een vrije trap besloot O’Brien over doel. Daarna zorgde geel-blauw voor het meeste doelgevaar. Doelman Bouchat redde met een beenveeg een uithaal van William Acke. Even later kopte Steve Camara een vrije trap van aanvoerder Christophe Tack over doel. 

Aan de overzijde was er na een vrije trap een heet standje voor het doel van Robby Billast maar Bosvoorde kon niet profiteren. Na een hoekschop van Christophe Tack kwam SK op voorsprong. De aanvoerder bereikte James Shallow die kopte de bal onhoudbaar in de winkelhaak (0-1). Kort voor de rust nam opnieuw James Shallow een vrije trap van Christophe Tack op de slof maar nu waaide de bal over doel.In het begin van de tweede helft verdubbelde Kampenhout de voorsprong met een kopie van het eerste doelpunt. Opnieuw met een hoekschop van Christophe Tack waarna James Shallow de bal onhoudbaar in doel kopte (0-2). Even later werd een schot van Piet Dirix afgeblokt in hoekschop. Geel-blauw leek op rozen te zitten maar lang duurde dat niet. Christophe Tack leunde in de rechthoek op thuisspeler O’Brien en de bal ging op de stip. Pinto-Gouveia schoot de elfmeter feilloos voorbij doelman Robby Billast (1-2). De Brusselaars speelden nadien nog weinig klaar en het was Kampenhout dat enkele keren met een derde doelpunt flirtte. James Shallow dribbelde zich knap vrij maar doelman Bouchat redde al even mooi met de voet. Bij een volgende hoekschop kopte William Acke stevig op doel waar Bouchat afweerde. In de rebound kon ook Steve Camara koppen maar de thuisdoelman redde opnieuw. In de slotfase nam geel-blauw de laatste twijfel weg. Bij een hoekschop van de ingevallen Koen De Coninck schoot David Pannis de bal hard in doel en besliste hiermee de partij (1-3). Kort voor affluiten ging thuisspeler Rodriguez-Calvo aan de noodrem hangen bij de doorgebroken William Acke en kreeg nog rood. Verdiende en deugddoende zege voor een fris voetballend SK. Proficiat mannen. (JG) 

RC Bosvoorde: Bouchat, Devos, Depotbecker, Pinto-Gouveia (68’ Kongo), Bousso, Sterling, Patesson (73’ Czetwertynski), Rodriguez-Calvo, Laroche, S. Vandenplas (46’ De Boosere), O’Brien.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, De Witte, Claes, K. Van Den Broeck, Pannis, Dirix (87’ Verbauwhede), Camara (89’ Indigne), Shallow (74’ K. De Coninck), Acke.

Doelpunten: 36' Shallow (0-1), 54' Shallow (0-2), 61' Pinto-Gouveia (strafschop, 1-2), 87' Pannis (1-3).
Gele kaarten: S. Vandenplas, Bousso, Pinto-Gouveia, Patesson, Dirix, Pannis, De Witte.
Rode kaart: 90’ Rodriguez-Calvo.
Arbitrage: Peter Ebraert bijgestaan door Faysal Touijri en Frans Schoonjans.
|Geplaatst door Webmaster op zondag 10 januari 2016 - 18:41:37 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
woensdag 06 januari 2016
Gelukkig Nieuwjaar !

nieuwjaar_2016.jpg
 
|Geplaatst door Webmaster op woensdag 06 januari 2016 - 15:23:15 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
donderdag 24 december 2015
Opfrissing installaties

logo-kksk.png
Met een aantal medewerkers hebben wij gebruik gemaakt van de winterstop om onze installaties op te frissen.  
Zo hebben wij de afgelopen dagen de kleedkamers, de kantine, de kleedkamer van de scheidsrechters en ook de toiletten van de mannen voorzien van een nieuw laagje verf opdat er alles terug piekfijn zou uitzien bij de herneming van de competitie. 

De sponsoring van de nodige verf hiervoor werd gedaan door onze Supportersclub "De PRIMEURS".

Onze hartelijke dank dan ook aan onze Supportersclub voor deze inspanning !

|Geplaatst door Webmaster op donderdag 24 december 2015 - 11:34:47 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  [1] 2 3 ... 12 13 14
Vorige Wedstrijd

SPORTING BRUXELLES - SKK
logo-6576-Sp-Brussel.GIF1 - 1logo02615.gif
Volgende Wedstrijd

SKK - TERVUREN-DUISBURG
logo02615.gif14 feb 16

15u00
logo-0384-tervuren.gif
CMP: TERR.1
ZEYPESTRAAT 26a
1910 KAMPENHOUT
016/65.04.02 
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Jeugdsite

logojeugd_sm.png
Aankomende Wedstrijden


Zaterdag 06 februari 2016

09:30U13KESSEL-LO - KSK
09:30U12KESSEL-LO - KSK
11:30U15KESSEL-LO - KSK
 
 
Zondag 07 februari 2016

15:002PRASP. BRUXELLES - KSK
 
 
Woensdag 10 februari 2016
 
18:00U13BIERBEEK - KSK
 
 
Aankomende Evenementen

 
affiche_brunch_2016_sm.jpg

affiche_pensenkermis_2016_sm.jpg
 
affiche_kwisavond_2016_sm.jpg

affiche_paasstage_2016_250.jpg
 
23 april : spaghettifestijn

 
 
kalendertest

(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.