Jeugdsite

logojeugd_sm.png
Hoofdsponsors

gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
Sponsors
Dats 24
S.K. KAMPENHOUT L U N C H


skklunch.jpg     supportersbus_primeurs.jpg
vrijdag 29 augustus 2014
Nieuw clublokaal voor supportersclub De Primeurs

biechtstoelsm.jpg
Supportersclub SK Kampenhout "De Primeurs" heet alle supporters vanaf heden welkom
in hun nieuwe clublokaal aan de voet van de kerk in hartje Kampenhout :

café "Den Biechtstoel"
Dorpstraat 16
1910 Kampenhout
 
 
|Geplaatst door Webmaster op vrijdag 29 augustus 2014 - 17:00:23 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
donderdag 28 augustus 2014
Supportersbus naar wedstrijd RC. SARTOIS - SK Kampenhout

supportersbus_primeurs_sm2.jpg
SUPPORTERSCLUB "DE PRIMEURS"
 
zet een bus in om alle supporters te vervoeren naar de uitwedstrijd van zondag 14 september 2014 tegen RC. SARTOIS.
Druk het inschrijvingsformulier af, vul het in, en bezorg het aan een bestuurslid van de supportersclub.
Inschrijven kan nog tot 6 september en kost 10 euro voor niet-leden en slechts 7 euro voor leden.
Vertrek om 13u30 vanaf het nieuwe supporters clublokaal Café "Den Biechtstoel"
 
 
|Geplaatst door Webmaster op donderdag 28 augustus 2014 - 21:47:47 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 24 augustus 2014
Zwaar verlies in generale repetitie voor SK Kampenhout !

OFC Stockel 4 – SK Kampenhout 0

In de laatste wedstrijd van de voorbereiding leed geel-blauw een zware 4-0 nederlaag bij eersteprovincialer OFC Stockel. Met een schot dat via de paal binnenging, scoorde de thuisploeg halfweg de eerste helft. SK kon daar niets tegenoverstellen en nog voor de rust werd het 2-0. Camara en Coosemans zorgden in de tweede helft voor gevaar, zonder succes echter. Na een overtreding van Claes kreeg Stockel een strafschop, goed voor de 3-0. De ingevallen Koen De Coninck kreeg nog een goede kans maar finaal scoorde de thuisploeg weer: 4-0.

SK Kampenhout: Billast, Tack, Indigne, Claes (76’ Rottiers), De Witte, Van Assche, Monival, Camara, M. De Coninck (71’ Mommen), Luyten (56’ K. De Coninck), Coosemans.

Doelpunten: 22' X (1-0), 38' X (2-0), 71' X (str. 3-0), 77' X (4-0).
Arbitrage: Eddy De Haes.
|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 24 augustus 2014 - 19:06:48 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
woensdag 20 augustus 2014
Geel-blauw maakt ei zo na 0-3 achterstand ongedaan.

Net als tegen Haasrode morste geel-blauw met de kansen. De wedstrijd kon niet slechter beginnen toen Preben Clemens al in de eerste minuut van op afstand binnentrapte. SK zorgde eveneens voor gevaar; op aangeven van Coosemans trof Matthias De Coninck de paal. Na de pauze scoorde Preben Clemens z’n tweede van de avond en even later was ook Michael Clemens trefzeker. Na handspel bij Rillaar milderde aanvoerder Christophe Tack van op de stip. Na een hoekschop van Tack zorgde Bart Indigne voor de aansluitingstreffer. Na een fout op Frederik Luyten floot de scheidsrechter in het slot een tweede strafschop voor SK. Ditmaal redde de bezoekende doelman de elfmeter van Christophe Tack.

SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, B. Indigne, De Witte (88’ Berghmans), Claes, Mommen (84’ Hermans), M. De Coninck (71’ Rodaro), Camara (77’ Rottiers), Luyten, Coosemans.

Doelpunten: 1' P. Clemens (0-1), 55' P. Clemens (0-2), 61' M. Clemens (0-3), 66' Tack (str. 1-3), 81' B. Indigne (2-3).
Arbitrage: Caner Korkut.
|Geplaatst door J. Goolaerts op woensdag 20 augustus 2014 - 22:18:06 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 18 augustus 2014
SK mist kansen en slikt gelijkmaker in slotfase.

sk_haasrode_00.jpg
 
 
Tegen Haasrode kreeg geel-blauw niet wat het verdiende. De thuisploeg kwam wel op voorsprong maar liet nadien enkele uitgespeelde kansen liggen. Na goed een kwartier scoorde Frederik Luyten op aangeven van Joren Monival de 1-0. Even later knalde Koen De Coninck de bal tegen de lat. Billast redde aan de overkant prima een poging van Van Nooten. Van Assche schoot naast en Coosemans besloot op de doelman. Na de koffie kreeg Luyten tweemaal de kans om Haasrode uit te tellen maar telkens ging de bal voorlangs. In de slotfase kreeg SK het deksel op de neus toen Van Meessche een hoekschop binnenkopte.

SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Van Assche, Van Den Broeck (68’ J. De Beuckeleer), Rottiers, Monival, M. De Coninck, K. De Coninck (73’ Camara), Luyten, Coosemans (85’ Rodaro).

Doelpunten: 18' Luyten (1-0), 81' Van Meessche (1-1).
Arbitrage: Adrian Winski.
|Geplaatst door J. Goolaerts op maandag 18 augustus 2014 - 14:29:24 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 15 augustus 2014
Kalenderwijzigingen bij SK Kampenhout !

football-beker100.jpgGelieve volgende kalenderwijzigingen bij geel-blauw in uw agenda te noteren.

De door het slechte weer stopgezette bekerwedstrijd tegen Rillaar Sport wordt opnieuw gespeeld op woensdag 20 augustus met aftrap om 19 uur in het Gemeentelijk Stadion.

De eerste thuiswedstrijd in de competitie tegen ERC Hoeilaart wordt verschoven van zondag naar zaterdag.
De aftrap is op zaterdag 6 september om 18 uur in het Gemeentelijk Stadion.

Supporters op post !
 
|Geplaatst door Webmaster op vrijdag 15 augustus 2014 - 18:38:04 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
donderdag 14 augustus 2014
Geel-blauw onderuit na strafschop in slotkwartier.

sk_leest_01.jpg

 
In de eerste helft waren de bezoekers de betere ploeg. Coertjens knalde al snel een vrijschop tegen de lat. Na een hoekschop redde doelman Billast een kopbal van Van Mullem maar zag hoe Nduwimana de rebound benutte. Billast redde ook een vrije trap van Hegelmeers. Na de pauze speelde geel-blauw beter en na een knappe actie scoorde Camara uit een schuine hoek de 1-1. Kampenhout zette de bezoekers goed vast maar ging toch onderuit in de slotfase. Nduwimana scoorde van op de stip en even later floot Lonnoy weer. Doelman Billast ranselde de elfmeter van Coertjens uit doel.
 
SK Kampenhout: Billast, Decoster, Tack, Claes (46’ J. De Beuckeleer), Rottiers, Van Assche (82’ Berghmans), Van Den Broeck (82’ Hermans), M. De Coninck (76’ B. Indigne), Camara (82’ Mommen), Rodaro (33’ Mammadbeyli), Luyten (82’ Van Craen).

Doelpunten: 16' Nduwimana (0-1), 53' Camara (1-1), 76' Nduwimana (str. 1-2).
Arbitrage: Michael Lonnoy bijgestaan door Maurice Vanhamel en Philippe Tanesy.
|Geplaatst door J. Goolaerts op donderdag 14 augustus 2014 - 22:44:49 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 10 augustus 2014
Verdiende bekerwinst na overtuigende tweede helft.

Op het veld van SMS Lubbeek heeft geel-blauw een verdiende bekerzege behaald. Kampenhout kwam wel 1-0 achter toen de thuisploeg een lichte strafschop kreeg na een aangeschoten bal op de arm van Decoster. Na een schitterende voorzet van Arno Claes kopte Frederik Coosemans snel de gelijkmaker binnen. Kort na de pauze rondde Frederik Luyten een persoonlijke actie met succes af. Kenneth Van Assche scoorde de 1-3 maar het feest ging niet door wegens buitenspel. Van Luyten knalde van buiten de zestien de 2-2 op het bord. SK bleef echter de betere ploeg en op aangeven van Steve Camara scoorde opnieuw Frederik Coosemans de winninggoal.

SK Kampenhout: Billast, Decoster, B. Indigne, Claes (61’ M. De Coninck), Camara (87’ Mommen), Van Assche, Van Den Broeck, Monival, Rottiers, Luyten, Coosemans (78’ Van Craen).

Doelpunten: 26' Swinnen (str. 1-0), 34' Coosemans (1-1), 50' Luyten (1-2), 70' Van Luyten (2-2), 76’ Coosemans (2-3).
Arbitrage: Gert Jan Van De Schoot.
 
|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 10 augustus 2014 - 10:10:04 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
woensdag 06 augustus 2014
Geel-blauw slikt eerste nederlaag in voorbereiding.

Voor de partij goed en wel begonnen was, keek geel-blauw al tegen een achterstand aan. Aerts ging z’n kans en versloeg doelman Koen Indigne. Een jeugdig Kampenhout kreeg voor de rust geen kansen terwijl Bonheiden met een ver schot de lat trof. Vlak na de pauze schoot Versteven van op afstand raak en even later zette Bosschaerts een efficiënt Bonheiden zelfs op 0-3. In de laatste twintig minuten kreeg SK nog flink wat kansen maar enkel Frederik Coosemans kon scoren zodat de thuisploeg met 1-3 verloor. Meteen het eerste verlies in deze voorbereiding.

SK Kampenhout: K. Indigne, Decoster, B. Indigne, De Witte (79’ Rottiers), Camara (46’ Claes), Van Assche (79’ Hermans), Van Den Broeck (65’ M. De Coninck), Monival (79’ Berghmans), Rodaro (46’ Coosemans), Van Craen (46’ Luyten), Mammadbeyli (46’ K. De Coninck).

Doelpunten: 1' Aerts (0-1), 47' Versteven (0-2), 56' Bosschaerts (0-3), 81’ Coosemans (1-3).
Arbitrage: Patrick Van Laecke bijgestaan door Sam Silvrants en Dirk Nauwelaers.
 
|Geplaatst door J. Goolaerts op woensdag 06 augustus 2014 - 21:55:10 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 03 augustus 2014
Bekerwedstrijd gestaakt door hevige regen en onweer.


sk_rillaar_01.jpg 
Deze bekerwedstrijd begon in zwoele omstandigheden maar al snel loerden donkere wolken om de hoek. Een verjongd SK was niet onaardig aan de partij begonnen en had via Van Craen de beste kans versierd. De jonge spits besloot niet ver naast doel. Even later gingen de hemelsluizen open en duurde het niet lang tot er water op het veld stond. Toen er ook enkele donderslagen weerklonken, besloot scheidsrechter Mestiaan wijselijk om de wedstrijd al na 19 minuten definitief te staken. Het is nu aan de Belgische Voetbalbond om te beslissen of deze al dan niet opnieuw gespeeld wordt.

SK Kampenhout: Billast, Decoster, Indigne, De Witte, Van Assche, Van Den Broeck, Wauters, Monival, Rodaro, Van Craen, Camara.
 
Doelpunten: geen.
Arbitrage: Dimitry Mestiaan.
|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 03 augustus 2014 - 20:08:04 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  [1] 2
Vorige Wedstrijd

OFC STOCKEL- SKK
  logo_3031.gif        logo02615.gif
4  -  0
Volgende Wedstrijd

FC WEZEMBEEK - SKK
  nologo.jpg        logo02615.gif
31/08/2014  -  15U00 

DatumUurWedstrijd

Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Augustus 2014
Gebeurtenissen deze maand: 7

MDWDVZZ
12
457810
111213141516
1819212223
252627282930
Aankomende Evenementen

skklunch_sm.jpg
11 en 12 oktober : Stoofvleeskermis
16 november : Brunch
6 december : Sinterklaasfeest
9 januari : nieuwjaarsreceptie
13 februari : kaas-en wijnavond
21 maart : spaghettifestijn
25 april : pensenkermis
1,2,3 mei : Jeugdtornooi
30 mei : familiedag
(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.