Hoofdsponsors

gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
groupw_logo.png
bofrost230.png
Sponsors
Rofra
Delhaize
Denies
vrijdag 30 september 2016
JETONAUTOMAAT !

jetonautomaat.png
Vanaf heden werken wij om praktische redenen in de kantine met een
JETONAUTOMAAT
Deze kan je terugvinden naast het witte scherm, onder de TV.

U zal zien dat we tevens met NIEUWE JETONS werken. Uw oude jetons (blauwe en gele) kan u nog tot 31 oktober in de kantine omruilen voor de nieuwe. 
Vanaf 1 november zullen de oude jetons niet meer aanvaard worden. In de jetonautomaat zitten 3 SPECIALE JETONS tussen alle andere.
Indien je deze hebt gewonnen, kan je de jeton omruilen:

1 gouden jeton = 10 gratis consumpties
1 zilveren jeton = 5 gratis consumpties
1 bronzen jeton = 1 fles cava

Wij wensen iedereen heel veel succes met het gebruiken van onze nieuwe jetonautomaat.

|Geplaatst door Webmaster op vrijdag 30 september 2016 - 17:45:58 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 04 december 2016
Geel-blauw zet achterstand om in winst na de pauze

img_4813_1_1.jpg
Bezoeker Maxime Duson probeert matchwinnaar Steve Camara af te stoppen op de bevroren mat. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 2 – OFC Stokkel 1

Na het gelijkspel van vorige week heeft SK terug de smaak van een zege mogen proeven tegen Stokkel. De Brusselaars kwamen in een flauwe eerste helft nochtans op voorsprong maar moesten na de pauze achteruit. De ingevallen Steve Camara maakte verdiend gelijk en na een fout op diezelfde Steve Camara zette Dieter Van Den Broeck in de slotminuut een strafschop om zodat geel-blauw finaal nog met 2-1 won én leider blijft in eerste provinciale.

SK was meteen dreigend; Wouter Rooms zette zich door op rechts maar vond dan geen ploegmaat voor doel. Eén minuut later draaide Ngungu zich aan de overkant vrij maar schoot de bal recht op doelman Robby Billast. Ado Bushiri zette zich door en knalde dan nipt over de dwarsligger. Doelman Demey redde in twee tijden een vrijschop van Dieter Van Den Broeck. Daarna was het erg lang wachten op wat actie. Bezoeker Vanden Bossche (ex-SK) schoot de bal laag in maar Robby Billast duwde in hoekschop. Kort voor de pauze kwam Stokkel op winst. Verguet bracht een vrije trap voor doel waar Mélange ongehinderd raak kopte (0-1). De pas ingevallen Steve Camara dreigde nog met een scherpe voorzet maar Demey was attent. Zo ging geel-blauw rusten met een achterstand na een ontgoochelende eerste helft.

Na de pauze ging Kampenhout, met opnieuw Jonathan Lusadusu in de ploeg, beter spelen terwijl Stokkel steeds verder achteruit kroop. Aanvoerder Christophe Tack schoot een vrije trap over doel. Daarna waren voor de bezoekers zowat alle middelen goed om het ritme uit de wedstrijd te halen. Die instelling zou hen later nog zuur opbreken… Na goed voorbereidend werk van Arno Claes schoot Steve Camara de bal gekruist voorbij doelman Demey (1-1) en was alles te herdoen. SK putte duidelijk vertrouwen uit deze gelijkmaker. Amper twee minuten later ontsnapte Stokkel aan de achterstand toen Piet Dirix goed naar binnen sneed en nipt voorlangs besloot. Demey stopte een vrije trap van Dieter Van Den Broeck. Ook Steve Camara ging nogmaals z’n kans maar z’n afgeweken schot belandde naast doel. Geel-blauw bleef aandringen en dat werd in de slotfase beloond. Bezoeker De Myttenaere, pas twee minuten op het veld, beging een lichte maar duidelijke strafschopfout op Steve Camara zodat de bal op de stip ging. Ancien Dieter Van Den Broeck nam z’n verantwoordelijkheid een trapte de elfmeter tegen de netten (2-1). SK speelde zeker niet z’n beste partij maar haalde in deze ongeziene opstelling een erg deugddoende zege. Proficiat mannen, nog even doorbijten tot de winterstop nu. (JG)

SK Kampenhout: Billast, Tack, Chaabi, Claes, Quintana, Verbauwhede (90’ Vandezande), Rooms, D. Van Den Broeck, Oliviers (39’ Camara), Dirix, Bushiri (46’ Lusadusu).
OFC Stokkel: Demey, Mélange, Duson (68’ Hermand), Verstappen, Puttemans (87’ De Myttenaere), Ngungu, Allou (70’ Shamavu), Muntubila, Dumoulin, Vanden Bossche, Verguet.

Doelpunten: 42' Mélange (0-1), 70' Camara (1-1), 90' D. Van Den Broeck (strafschop, 2-1).
Gele kaart: Mélange.
Arbitrage: Bram Demeur bijgestaan door Niels Gentens en Ivo Roelants.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 04 december 2016 - 20:44:34 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
woensdag 30 november 2016
Sinterklaas komt op bezoek !

 sint_op_bezoek.png
|Geplaatst door Webmaster op woensdag 30 november 2016 - 18:42:38 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 27 november 2016
Gehavend Kampenhout moet vrede nemen met gelijkspel

img_4514_1_1.jpg
Doelpuntenmaker Dieter Van Den Broeck wordt vastgehouden door bezoeker Mohamed Bssissen. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 1 – Crossing Schaarbeek 1

Geel-blauw moest vrede nemen met een 1-1 gelijkspel tegen Crossing Schaarbeek. SK nam nochtans een droomstart toen Dieter Van Den Broeck al vroeg raak knalde. Kampenhout controleerde maar kreeg geen strafschop toen Ado Bushiri geraakt werd in de rechthoek. Dat brak zuur op want Crossing maakte even later uit het niets gelijk. Na de pauze ging het spel snel op en af maar geen van beide ploegen scoorde nog, zodat een gehavend SK bleef steken op een 1-1 gelijkspel.

Zoals gezegd nam Kampenhout een droomstart. Piet Dirix stuurde de bal mooi in de loop van Dieter Van Den Broeck die niet aarzelde en staalhard in de verste hoek knalde (1-0). Aan de overzijde knalde Burhan Sevik hoog over doel. Na een vrije trap van Kingji had Hasevoet iets moois in gedachte maar ook hij knalde wild over doel. Ado Bushiri speelde Dieter Van Den Broeck vrij. Doelman Kartite redde de poging van Dieter met de voet in hoekschop. Ado Bushiri ging z’n kans maar trapte over doel. Schaarbeek kreeg weinig klaar al trok A. Bssissen wel de aandacht door enkele keren ‘te blijven liggen’. Na een fout op Dieter Van Den Broeck schoot aanvoerder Christophe Tack een vrijschop in de bezoekende muur. Op aangeven van Ado Bushiri konden zowel Sanne Oliviers als Dieter Van Den Broeck de bal niet in doel verlengen. Na ruim een halfuur ging Ado Bushiri aan de haal. Net toen hij op doel trapte werd hij geraakt door bezoeker Sangare. Je zou denken strafschop en rood maar daar wilde de scheidsrechter niet van weten. Even later kreeg ook Kwinten Van Den Broeck een flinke por in de rechthoek maar ook dit liet de ref gebeuren. Geen 2-0 dus en dat brak Kampenhout één minuut later zuur op toen Crossing tegen de gang van het spel gelijkmaakte. Doelman Robby Billast redde eerst een schot van Burhan Sevik maar bij de volgende fase kreeg Gürsever de bal alsnog in doel (1-1). Zo gingen we rusten bij een gelijke stand.

Tijdens de rust voerde tainer Jo Claes een dubbele wissel door en even later kon ook Miguel Quintana niet meer verder. Zo stond na de koffie een verjongd geel-blauw tussen de lijnen. Bij een Schaarbeekse hoekschop redde Robby Billast een kopbal van Sangare. Nadien volgde veel middenveldspel en waren er ook enkele stevige duels. Pas in het slotkwartier kregen we terug doelgevaar. Doelman Kartite ging plat op een schot van Kwinten Van Den Broeck. Aan de overkant schoot M. Bssissen bij een hoekschop naast doel. De ingevallen Steve Camara werd gelanceerd maar verslikte zich dan in de bal. Bezoeker Gürsever kwam met een gele kaart goed weg toen hij Yassine Chaabi een elleboogstoot gaf. Op aangeven van opnieuw Steve Camara was Wouter Rooms, de andere invaller, nog dicht bij de 2-1 maar die bal ging naast. In de slotfase bokste doelman Kartite ook een vrije trap van Dieter Van Den Broeck weg. Zo kwam een moegestreden en door blessures verjongd Kampenhout niet meer aan het winnende doelpunt en leek ook Crossing Schaarbeek blij met het behaalde punt bij de leider. (JG)

SK Kampenhout: Billast, Tack, Chaabi, Claes, Quintana (56’ Vandezande), Verbauwhede (46’ Camara), K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Oliviers, Dirix, Bushiri (46’ Rooms).
Crossing Schaarbeek: Kartite, Sangare, Suarez, Menebhi, Gürsever, A. Bssissen (63’ Channouf), Ben Hamame, Kingji, Burhan Sevik (77’ Berkant Sevik), Hasevoet, M. Bssissen.

Doelpunten: 4' D. Van Den Broeck (1-0), 39' Gürsever (1-1).
Gele kaarten: K. Van Den Broeck, Rooms, Menebhi, Hasevoet, Gürsever.
Arbitrage: Sven Van Extergem bijgestaan door Geert De Breucker en Rene Van Hemelryck.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 27 november 2016 - 20:10:30 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
dinsdag 22 november 2016
Videoverslag RingTV

ringtv.jpg
 
Videoverslag RingTV wedstrijd Renaissance Club Schaerbeek - KSK

|Geplaatst door Webmaster op dinsdag 22 november 2016 - 22:16:14 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 20 november 2016
SK wint de topper in Schaarbeek en doet uitstekende zaak

img_4129_2_1.jpg
Sanne Oliviers trekt een spurtje met thuisspeler Ismail Mekhalfa. (© foto Jeroen Goolaerts)

Renaissance Club Schaarbeek 0 – SK Kampenhout 1

Geel-blauw heeft zich met onderscheiding herpakt na het onverwachte verlies van vorige week. Het won de topper bij Renaissance Club Schaarbeek met 0-1 en doet zo een uitstekende zaak. In de eerste helft ging het spel snel op en af maar werd er niet gescoord. Na de koffie bleef de partij bekoren en even voorbij het uur schoot Kwinten Van Den Broeck geel-blauw op winst. De thuisploeg reageerde nog met veel druk maar finaal was Kampenhout dichter bij de 0-2 dan Schaarbeek bij de gelijkmaker.

SK begon goed aan de wedstrijd. Doelman Clercq bokste een hoekschop van aanvoerder Christophe Tack weg. Even later ging Ado Bushiri aan de haal maar hij wachtte te lang om af te drukken. Aan de overzijde was Robby Billast alert bij een schot van Saoudi. Voor Kampenhout gingen schoten van Dieter Van Den Broeck en Ado Bushiri naast doel. Na goed een kwartier kopte Sow in de handen van doelman Robby Billast. Aan de overkant schoot Kwinten Van Den Broeck van op afstand naast doel. Daarna toonde thuisspeler Bassir zich tweemaal. Eerst besloot hij naast doel en na een snelle tegenaanval knalde hij voorlangs. Kort voor de pauze kreeg Schaarbeek de beste kans toen Mwangala-Nsandji van dichtbij uithaalde maar Robby Billast pareerde z’n schot. Voor Kampenhout schoot de doorgebroken Ado Bushiri naar de korte hoek waar doelman Clercq redde. Op slag van rust probeerde Mjahid het met een schuiver maar Robby Billast ging goed plat. Zo gingen we na een snelle en aantrekkelijke eerste helft, waarin enkel doelpunten ontbraken, rusten met 0-0 op het bord.

Vlak na de koffie kwam SK goed weg. Robby Billast tikte een gevaarlijke voorzet weg waarop Miguel Quintana z’n doelman bijsprong op de inzet van Bassir. Enkele minuten later duwde Robby Billast een schot van Mwangala-Nsandji in hoekschop. Eén minuut later ging aan de overzijde Piet Dirix aan de haal maar doelman Clercq kwam goed uit en werkte weg. Rond het uur kreeg Kampenhout twee hoekschoppen en bij de tweede was het raak. Aanvoerder Christophe Tack legde een hoekschop terug op Kwinten Van Den Broeck die van buiten de rechthoek de bal in de rechterbovenhoek poeierde (0-1). Renaissance was van slag en probeerde de bakens te verzetten maar beet z’n tanden stuk op de geel-blauwe defensie die elk naderend doelgevaar in de kiem smoorde. In de laatste tien minuten was Kampenhout integendeel enkele keren dicht bij een tweede doelpunt. Een afgweken schot van Kwinten Van Den Broeck week af en ging in hoekschop. Sanne Oliviers ging centraal voor doel aan de haal maar gaf de bal aan Ado Bushiri in plaats van zelf te schieten. Uiteindelijk kreeg Sanne de bal terug maar schoot die nipt naast doel. Doelman Clercq pareerde ook een hard schot van Miguel Quintana. In de toegevoegde tijd, liefst vier en een halve minuut, was de thuisploeg nog twee keer gevaarlijk. Robby Billast redde eerst een wanhoopspoging van Mjahid, die het van erg ver probeerde. Diep in de extra tijd redde matchwinnaar Robby Billast nog een goed schot van Mouallali, zodat de 0-1 finaal op het bord bleef. Schaarbeek, dat thuis nog het maximum van de punten telde, slikte z’n eerste thuisnederlaag. SK zet zo z’n rechtstreekse concurrent op zes punten. Proficiat technische staf en spelers! (JG)

Renaissance Club Schaarbeek: Clercq, Denis, Mekhalfa (74’ Jelassi), Mouallali, Mjahid, Saoudi, Bassir (84’ Aoulad), Sow, Mwangala-Nsandji (67’ Nsiamunu-Mabanza), Kabou, Deliboyraz.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval (78’ Chaabi), Claes, Quintana, Verbauwhede, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Oliviers, Dirix (81’ Camara) Bushiri.

Doelpunt: 61' K. Van Den Broeck (0-1).
Gele kaarten: Mouallali, Verbauwhede.
Arbitrage: Matonga Simonini bijgestaan door Kamal Minhal en Adelin Delathouwer.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 20 november 2016 - 12:03:51 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 13 november 2016
Geel-blauw onderuit na perfecte hold-up van bezoekers

img_3926_1_1.jpg
Ado Bushiri en Sanne Oliviers zetten een bezoeker onder druk. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 2 – RC Butsel 3

Voetbal is soms heel onrechtvaardig en dat ondervond SK vanmiddag tegen het, met alle respect, bescheiden Butsel. Kampenhout begon slecht en de bezoekers profiteerden optimaal; zo 0-2 na amper tien minuten. Geel-blauw drukte nadien de bezoekers terug maar faalde in de afwerking en had ook pech. Na de pauze scoorde Ado Bushiri de aansluitingstreffer waarna Butsel enkele keren miraculeus ontsnapte. Finaal schoot aanvoerder Christophe Tack oververdiend de 2-2 in doel. Het venijn zat echter in de staart toen een aan 100% scorend Butsel in de slotminuut ook z’n derde bal op doel benutte: zo 2-3 na de perfecte hold-up en flink balen voor SK.

Kampenhout begon slap aan de wedstrijd. Na anderhalve minuut liep het al fout en Beelen kon zo al te makkelijk een vrijschop via de paal in doel verlengen (0-1). SK  reageerde onmiddellijk maar Sanne Oliviers besloot nipt naast. Even later speelde Ado Bushiri opnieuw Sanne Oliviers aan en ditmaal schoot die de bal voorlangs. Na amper tien minuten stond de thuisdefensie uit verband na onnodig balverlies. Zo kreeg Ekongolo een vrijgeleide naar doel waarop hij de bal overhoeks inschoot (0-2). Op aangeven van Piet Dirix ging een schot van Ado Bushiri via een bezoekend been in hoekschop. Geel-blauw drukte wel maar dat leverde verder weinig doelgevaar op. Tot overmaat van ramp viel ook Jonathan Lusadusu nog geblesseerd uit. Piet Dirix waagde z’n kans maar schoot naast doel, zodat we gingen rusten bij 0-2.

Na de pauze moest Butsel achteruit. Bij een voorzet van Sanne Oliviers werd bezoekend handspel in de rechthoek niet bestraft. Even later haalde doelman Van De Vel een strak schot van Piet Dirix uit doel. De druk van de thuisploeg bleef aanhouden en een doelpunt kon niet uitblijven. Na een voorzet van Arno Claes kopte Ado Bushiri overhoeks raak aan de tweede paal (1-2). Drie minuten later ging een vrije trap van Dieter Van Den Broeck nipt over de lat. Ook Sanne Oliviers kwam oog in oog met doelman Van De Vel maar die hield Butsel recht. SK bleef komen; na een hoekschop van Christophe Tack kopte Piet Dirix naast doel. In een prangende slotfase kon Dieter Van Den Broeck vrij inkoppen maar met een miraculeuze beenveeg hield doelman Van De Vel de bal uit doel. Twee minuten voor tijd kwam toch die oververdiende gelijkmaker op het bord. Aanvoerder Christophe Tack schoot met links een vrije trap heerlijk in doel van op 20 meter (2-2). Butsel plooide en brak even later ook bijna toen Dieter Van Den Broeck door een bos van benen leek in te schieten maar de bal in extremis van de lijn werd geveegd. Geen 3-2 dus en in de laatste minuut viel het doelpunt aan de overkant toen bij onnodig balverlies bezoeker Tambeur ook Robby Billast in gebreke vond en de bal tergend langzaam in doel plaatste (2-3). Zo eindigde deze partij op een enorme anticlimax. SK blijft wel leider en speelt volgende week met een boni van drie punten de topper op RCL Schaarbeek, de nummer twee in de stand. (JG)

SK Kampenhout: Billast, Tack, Claes, Chaabi, Quintana (78’ Camara), Lusadusu (38’ Verbauwhede), K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Oliviers, Dirix, Bushiri.
RC Butsel: Van De Vel, Ntumba Kazadi, Van Den Bergh, Laruelle, Bache, Tack (90’ Essome Bessack), De Smet, Ekongolo (86’ Vellemans), Tambeur, Vanleene, Beelen (72’ Ahmed Salim).

Doelpunten: 2' Beelen (0-1), 10' Ekongolo (0-2), 61' Bushiri (1-2), 88' Tack (2-2), 90' Tambeur (2-3).
Gele kaarten: K. Van Den Broeck, Chaabi, Van Den Bergh, Tack, Tambeur, Laruelle.
Arbitrage: Jonas Van Dyck bijgestaan door Bart Blom en Azzedine Ben Khayat.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 13 november 2016 - 21:23:25 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
woensdag 09 november 2016
Mededeling

skk_logo.jpglogo-primeurs.png

Onze supportersclub "De Primeurs" heeft de Club de laatste tijd enorm veel steun gegeven door het schenken van de wedstrijdbal voor de A-ploeg tegen HO Veltem en de B-ploeg tegen St. Haasrode.

Tevens hebben zij voor een belangrijke financiële tussenkomst gezorgd voor een kostelijke herstelling aan onze verwarmingsinstallatie.

Het bestuur van S.K. Kampenhout wenst hen daarom dan ook van harte te bedanken en hoopt dat onze samenwerking nog lang mag blijven doorgaan.

|Geplaatst door Webmaster op woensdag 09 november 2016 - 16:11:24 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 07 november 2016
KFC Werchter – KSK. Kampenhout B : 3-2

werchter__ksk_b.jpg
 

KFC Werchter – KSK. Kampenhout B : 3-2

Weer komen we met lege handen naar huis, nadat we tot in de 80’ steeds op voorsprong stonden. 

De wedstrijd vatte aan met een eerste kans in de 3’ voor KFC Werchter, een doorgebroken M. Zhar Idrissi komt alleen voor doel, maar besluit naast doel.  Bij een 1ste kans in de 5’ werkt Sander Van Grunderbeeck, op een voorzet van Ben Bosschaert, mooi af. We staan (0-1) voor. We houden in deze beginfase KFC Werchter goed onder controle. In de 17’ heeft Dylan Wauters een voorzet richting Patrick Baway Alua, maar deze trapt centraal in doel op de keeper van KFC Wercher. In de 19’ nog een ongevaarlijk schot centraal op doel door M. Zhar Idrissi van KFC Werchter. In de 22’ maakt K. Lainé van KFC Werchter gelijk (1-1), via een floddergoal, namelijk een ingooi waar indereen onderdoor gaat komt in zijn voeten terecht en hij geeft de bal maar binnen te tikken. 2 minuten later heeft KSK Kampenhout een grote kans, een corner gegeven door Jeremy Borremans wordt door Patrick Babay Alua nipt voorlangs gekopt. In de 34’ wordt een strak schot van Jeremy Borremans nog gepakt door de keeper van KFC Wercher.  Zo’n 2 minuten later komt KSK Kampenhout goed weg wanneer J. Lainé hard op de paal trapt. We gaan de rust in met een gelijke stand.

Het eerste echte doelgevaar in de tweede helft komt opnieuw van KFC Werchter, M. Zhar Idrissi trapt hard op doel, maar onze doelman Jonas Kumps doet een mooie redding. In de 57’ wordt aan KFC Wercher een penalty toegekend, maar K. Vanparrys kan deze niet omzetten, hij trapt op de paal. In de 75’ krijgt KSK Kampenhout dan een penalty toegekend, welke door Sander Van Grunderbeeck hard wordt binnengetrapt in de rechter benedenhoek. We staan (1-2) voor !!!  Met nog een kwartier te spelen denken we onze eerste punten op verplaatsing mee te nemen naar huis. Het mag echter niet zijn, want op 2 minuten tijd scoort KFC Werchter 2 maal, namelijk D. Groffils scoort in de 80’ de gelijkmaker (2-2) en M. Zhar Idrissi legt in de 82’ de (3-2) eindstand vast. Verbazing bij de supporters van KSK Kampenhout en grote teleurstelling bij onze mannen.

Opnieuw was er inzet, gedrevenheid, positieve ingesteldheid, maar spijtig genoeg konden we weer geen punten pakken. MANNEN de moed niet opgeven hey !! Met de grote steun en aanmoedigingen van de supporters zal het wel eens lukken !!

Spelers KSK Kampenhout B : Jonas Kumps (D), Killian De Beuckeleer, Rik Bosschaerts (K) (89’ Obe Deslagmulder), Ben Bosschaerts, Seppe Heyvaert,  Ainsley Mariën),  Jasper Verbauwhede, Wannes van Laerhoven (80’ Ainsley Mariën), Jeremy Borremans (46’ Nicolas Mayer), Patrick Baway Elua, Sander Van Grunderbeeck, Dylan Wauters,  Jens De Beuckeleer.  Trainer : Jimmy Boogmans.

Spelers KFC Wercher : S. Rottiers (D), G. Vanderbecken, R. Verbiest, J. Lainé, K. Vanparrys (65’ N. Vermeylen), M. Zhar Idrissi, N. Cammaerts (46’ B. Hubin), J. Casteels, D. Groffils, M. Cauwenberghs (75’ B, Vermeylen), J. Torreele (K), T. Derboven  Trainer : Zoran Urbinov.    

Verslag : Dirk Deslagmulder

|Geplaatst door Webmaster op maandag 07 november 2016 - 15:17:23 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 06 november 2016
SK geeft ruime 0-3 bonus bijna uit handen in tweede helft

img_3781_1.jpg
SK was met een vierde opeenvolgende zege opnieuw aan het feest in Jette. (© foto Jeroen Goolaerts)

RSD Jette 2 – SK Kampenhout 3

SK blijft maar winnen en ditmaal ging Jette, vorig jaar kampioen in tweede C, met 2-3 voor de bijl. In de eerste helft speelde Kampenhout als een leider. Na doelpunten van Dieter Van Den Broeck, Piet Dirix en Sanne Oliviers stond het halweg al 0-3 en leek een ruime zege binnen handbereik. Na de pauze zakte geel-blauw echter terug en scoorden de Brusselaars nog tweemaal tegen, zodat het nog even spannend werd in de slotfase.

Kampenhout nam in Jette een goede start. Op aangeven van Ado Bushiri kon Miguel Quintana inkoppen maar de bal werd op de lijn uit doel gekopt door een verdediger. Even later kreeg Piet Dirix een mogelijkheid maar doelman Coppens was sneller op de bal. Na goed tien minuten was het wel raak voor SK. Bij een hoekschop van aanvoerder Christophe Tack kopte Dieter Van Den Broeck z’n vijfde van het seizoen tegen de touwen (0-1). Aan de overkant kwam Hamdi opzetten maar Robby Billast was sneller op de bal. Na een vrije trap trof Dos Santos De Matos met een plaatsbal de paal. Even later kopte Ben Kassem naast doel. Na een dieptepass van Kwinten Van Den Broeck schoot Ado Bushiri op doelman Coppens. Kort voor het halfuur loste diezelfde Coppens een schot van Dieter Van Den Broek. De goed gevolgde Piet Dirix benutte de rebound (0-2). Bij een vrije trap van Christophe Tack kopte Jente Van Ongeval nipt naast doel. Sanne Oliviers kon in de omschakeling op doel afgaan maar besloot over doel. Eén minuut later had hij meer geluk. Piet Dirix stuurde Sanne Oliviers alleen op doel af en ditmaal trapte die links naast Coppens binnen (0-3). In de slotminuut van de eerste helft werd Piet Dirix foutief gestuit in de rechthoek; de scheidsrechter zag er geen strafschop in. Zo gingen we toch rusten met een erg confortabele 0-3 voorsprong op het bord.

Na de koffie moest doelman Robby Billast al meteen in de voeten van Ben Kassem. Bij een voorzet van op links kopte diezelfde Ben Kassem onhoudbaar in de winkelhaak (1-3). Daarna was Hamdi tweemaal gevaarlijk. Robby Billast duwde het eerste schot in hoekschop en even later greep hij opnieuw gepast in. Halfweg de tweede helft redde Robby Billast een schot van Benali. Aan de overkant lanceerde Dieter Van Den Broeck de ingevallen Steve Camara maar Coppens redde in hoekschop. Bij een vrije trap van Jette kopte Mangubu Kiesse (ex-SK) nipt over de lat. Eén minuut later stond het ei zo na 1-4 toen Dieter Van Den Broeck van op 20 meter tegen de paal knalde. Het doelpunt viel echter aan de overzijde en zo werd het opnieuw spannend. Bij een vrije trap kopte Tsimpaka raak (2-3). Jette geloofde er plots weer in maar de gelijkmaker kwam er niet meer. Zo behaalde Kampenhout een vierde opeenvolgende zege en zetten de mannen van Jo Claes met 23 op 30 een fantastische reeks neer als nieuwkomer in eerste provinciale. Knap werk dus van de technische staf en spelersgroep. Doe zo verder mannen... (JG)

RSD Jette: Coppens, Kouyate, Requejo, Mangubu Kiesse, Ben Kassem, Dos Santos De Matos, Hamdi, Kesler, Tavares Mota (75’ Zanzala Kayembe), Benali, Tsimpaka.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Claes, Quintana (77’ Rooms), Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Oliviers (67’ Camara), Dirix (80’ Chaabi), Bushiri.

Doelpunten: 11' D. Van Den Broeck (0-1), 28' Dirix (0-2), 42' Oliviers (0-3), 48' Ben Kassem (1-3), 84' Tsimpaka (2-3).
Gele kaarten: Kesler, Hamdi, Van Ongeval, K. Van Den Broeck, Bushiri.
Arbitrage: Arnaud Soors bijgestaan door Daniele Dosi en Francis Herrera.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 06 november 2016 - 21:44:09 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  [1] 2 3 ... 17 18 19
Vorige Wedstrijd

P1KSK - ROFC. STOCKEL2 - 1
N4CROTSELAAR - KSK1 - 0
 
Volgende Wedstrijd

P1
RCS. BRAINOIS - KSK
logo-0075-braine.gif11 dec 2016
14:30
logo02615.gif
 
N4C
KSK - KFC. HEVER
10 dec 2016 - 19:00
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Jeugdsite

jvk.png
Aankomende Wedstrijden

zaterdag 3 december 2016
9:30PU12KSK - LEEUW
9:30PU11OH LEUVEN - KSK
9:30PU8SK - TEMPO OVERIJSE
9:30U7ZEMST - SKK
9:30RU12KAMPELAAR - VILVOORDE
11:00PU15KSK - HERENT
11:00PU13MAZENZELE OPWIJK - KSK
11:00RU12KSK - HEVER
11:00RU11ERPS-KWERPS - KSK
11:00PU10KSK - HERENT
11:00PU8KSK - TEMPO OVERIJSE
11:00RU9BERG-OP - EPPEGEM
11:15PU17LEEUW - KSK
11:15RU10ZEMST - KAMPELAAR
12:00RU8KEERBERGEN - BERG-OP
13:00PU9DIEGEM SPORT - KSK
13:00PU9DIEGEM SPORT - KSK
13:45RU15HAACHT - KAMPELAAR
18:00N4CROTSELAAR - KSK
18:30RU21STERREBEEK - KAMPELAAR
zondag 4 december 2016
9:30RU6BETEKOM - KSK
9:30RU15HAACHT - KAMPELAAR
9:30RU13HAREN - KAMPELAAR
14:30P1KSK - STOCKEL
Aankomende Evenementen

 
15/1 wildfestival
26/2 Italiaanse lunch
17/3 kwis
29/4 - 2/5 tornooi
7/5 Spaanse lunch
 
kalendertest

(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.