In memoriam: Jos De Vroe

affiche_jos_de_vroe_sm.jpg
 
Hoofdsponsors

gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
groupw_logo.png
Sponsors
Dats 24
immoo
Ploegvoorstelling Seizoen 2015-2016


vrijdag 26 juni 2015
Oefenprogramma SK Kampenhout

logo-kksk.png
De eerste training gaat door op dinsdag 14 juli om 20 uur aan de Zeype. 
Van vrijdag 17 tot zondag 19 juli trekt de spelersgroep op stage naar het Nederlandse Valkenswaard. 
Een eerste oefenwedstrijd volgt op donderdag 23 juli om 19.30 uur, dan ontvangt geel-blauw vierdeklasser Sterrebeek in het Gemeentelijk Stadion. 

Hieronder het volledige programma van oefen- en bekerwedstrijden :
 
Don 23/07, 19.30 u : SKK – VC Sterrebeek
Woe 29/07, 19.30 u : Olympia Wijgmaal – SKK
Zon 02/08, 16.00 u : SKK – RC Butsel (beker van Brabant)
Zon 09/08, 16.00 u : VC Bekkevoort – SKK (beker van Brabant)
Woe 12/08, 19.00 u : SKK – KV Bonheiden
Zon 16/08, 16.00 u : SKK – SMS Lubbeek (beker van Brabant)
Woe 19/08, 19.00 u : SKK – Rapide Wezemaal
Zon 23/08, 16.00 u : HO Veltem – SKK (beker van Brabant)
 
 
|Geplaatst door J. Goolaerts op vrijdag 26 juni 2015 - 11:35:44 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 18 mei 2015
Robby Billast verkozen tot verdienstelijkste speler.

robby.jpg
 
 Doelman Robby Billast werd door de supporters verkozen tot de verdienstelijkste speler van het seizoen 2014-2015.
Hij ontving de trofee uit handen van Roger Pelgrims net voor de aftrap van de eindrondewedstrijd tegen Sporting Brussel.

Proficiat Robby !

|Geplaatst door Webmaster op maandag 18 mei 2015 - 22:11:52 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 17 mei 2015
Bezoekers met hulp van de scheidsrechter naar finale

sk_brussel.jpg
Koen De Coninck wint een kopduel tegen twee bezoekers. (© foto Jeroen Goolaerts)

 SK Kampenhout 1 – Sporting Brussel 2

Bijzonder zuur verlies voor SK Kampenhout dat, met de finale in zicht, sneuvelde door enkele erg ongelukkige beslissingen van de scheidsrechter. Sporting Brussel kwam op 0-1 met een strafschop in geschenkverpakking. Na de pauze maakte SK gelijk waarna een loepzuivere strafschop niet werd gefloten voor de thuisploeg. Geen 2-1 dus en in de slotfase scoorden de Brusselaars de fatale tweede goal.

Geel-blauw begon zonder aanvoerder Christophe Tack, die ontbrak wegens familiale omstandigheden. De wedstrijd begon vrij evenwichtig met SK dat de technisch vaardige bezoekers goed opving. Na goed tien minuten was er al meteen opschudding toen Brussel een strafschop kreeg, ja kreeg. Quentin Decoster blokkeerde een bal in de rechthoek waarbij een bezoeker gretig neer ging. Scheidsrechter Demeur liet zich vangen en legde de bal op de stip. Het protest mocht niet baten. De ervaren Maaroufi liet het geschenk niet liggen een schoot de strafschop loepzuiver in de bovenhoek (0-1).

Bij deze stand mocht Brussel naar de finale. Kampenhout kon niet echt reageren na deze opdoffer en beperkte zich tot verdedigen. Doelman Billast ging goed plat op een poging van Jafta terwijl Maaroufi naast doel schoot. SK dreigde met een vrije trap van Arno Claes en na een actie van de ingevallen Matthias De Coninck kon topschutter Frederik Coosemans net niet afronden, 0-1 halfweg dus.

Na de verfrissingen kwam geel-blauw beter in de wedstrijd. De bezoekers vonden het welletjes en begonnen al snel tijd te rekken. Matthias De Coninck schoot de bal in de handen van doelman Karmi. Aan de overzijde redde Robby Billast een vrijschop van Talbi. Kampenhout combineerde beter en beter en ging op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er ook toen Frederik Coosemans de bal in de loop van Matthias De Coninck kopte. Die bleef rustig voor doel en prikte de verdiende gelijkmaker voorbij doelman Karmi (1-1).

Bij deze stand mocht SK opnieuw naar de finale. Even later ging Piet Dirix z’n kans maar schoot de bal naast doel. Bij een doorbraak van Koen De Coninck kreeg een bezoeker duidelijk de bal tegen z’n uitgestoken arm. Een zuivere strafschop zou je denken maar ditmaal floot de scheidsrechter niet. Brussel bleef zo in z’n kansen geloven maar forceerde weinig gevaar. Een schot van invaller Saoudi werd afgeblokt en Talbi knalde de bal ver naast. En toch kreeg Kampenhout nog het deksel op de neus toen Duah aan de tweede paal vrij mocht inkoppen (1-2).

Geel-blauw zette nog alles op alles en trainer Claes bracht met Rey Mammadbeyli een extra aanvaller tussen de lijnen. Doelman Karmi redde een kopbal van Kwinten Van Den Broeck en een schot van Rey Mammadbeyli werd afgeblokt. Bij de laatste hoekschop kwam doelman Robby Billast zelfs mee naar voor maar het mocht niet meer baten. Brussel, een goede ploeg trouwens, won op een diefje en met de hulp van een zwakke scheidsrechter Demeur. Jammer dat een prachtig seizoen met zo’n valse noot moet eindigen en dat tien maanden hard werken door één man worden teniet gedaan. Jongens, bedankt voor het knappe seizoen! Volgend seizoen maken we er samen opnieuw iets moois van...

SK Kampenhout: Billast, Indigne (86’ Van Craen), Decoster, Claes, De Witte, Van Assche (31’ M. De Coninck), Van Den Broeck, Dirix (78’ Mammadbeyli), K. De Coninck, Camara, Coosemans.
Sporting Brussel: Karmi, Ben Mohamed, Maaroufi, Jafta (46’ Saoudi), Saiti (46’ Deprez), Duah, Talbi, Maazouzi, Cherif, Ahrika, Tsimpaka.

Doelpunten: 13' Maaroufi (strafschop, 0-1), 64' M. De Coninck (1-1), 78' Duah (1-2).
Gele kaarten: Van Craen, Maazouzi, Tsimpaka.
Arbitrage: Bram Demeur bijgestaan door Niels Gentens en Vincent Villez.

|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 17 mei 2015 - 21:28:44 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
donderdag 14 mei 2015
SK Kampenhout start de eindronde uitstekend met 0-2 uitzege.

out_hoegaarden_sk.jpg
Kwinten Van Den Broeck zette SK Kampenhout met een vroeg doelpunt op rozen. (© foto Jeroen Goolaerts)
 

SC Out-Hoegaarden 0 - SK Kampenhout 2


SK nam een uitstekende start in de eindronde door met 0-2 te gaan winnen bij Out-Hoegaarden. Twee vroege doelpunten, eentje in iedere helft, volstonden voor de winst. Kort na de aftrap opende Kwinten Van Den Broeck de score met een knappe bal in de winkelhaak. Onmiddellijk na de pauze trapte Frederik Coosemans de 0-2 op het bord, waarna geel-blauw al bij al makkelijk stand hield.

De wedstrijd kende een ideale start voor Kampenhout. De jonge Piet Dirix zette zich tussen twee man goed door op links. Hij legde de bal prima breed voor Kwinten Van Den Broeck die mooi via de paal in de verste winkelhaak trapte (0-1). 

De thuisploeg reageerde meteen met een hoekschop waarbij Van Velthoven aan de tweede paal naast besloot. Even later kopte Bartholome de bal voorlangs op aangeven van Polfliet. Aan de overzijde werd Steve Camara vastgehouden door Nijs maar de scheidsrechter zag er geen graten in. Na een kwartier volgde een vrije trap van Arno Claes. Frederik Coosemans kopte in duel met een grabbelende thuisdoelman Sergeys maar de bal hobbelde net naast doel. Na balverlies bij Out-Hoegaarden verscheen Piet Dirix alleen voor doel maar ook zijn fraaie lobbal belandde naast doel. De thuisploeg zorgde nadien voor wat steriele druk en dreigde langs Van Velthoven en Polfliet. Af en toe deelde SK een tegenprik uit. Een vrije trap van aanvoerder Christophe Tack belandde hoog over doel.

Net als in de eerste helft kreeg de thuisploeg ook in de tweede dadelijk een koude douche te verwerken want na amper 32 seconden scoorde geel-blauw een tweede keer. Koen De Coninck stuurde een verre bal in de loop van Frederik Coosemans die het ronde ding  beheerst voorbij doelman Sergeys trapte (0-2).

Daarna had SK wel veel balbezit maar veel gevaar leverde dat niet op. Na een uur zette Frederik Coosemans een goede tegenaanval op. Steve Camara legde terug op de linker van Kwinten Van Den Broeck maar doelman Sergeys verhinderde met een knappe reflex een derde tegendoelpunt. Eén minuut later was Out-Hoegaarden dicht bij een doelpunt toen Polfliet met links in de korte hoek uithaalde. Doelman Robby Billast had een uitstekende redding in huis en haalde de bal van onder de lat. 

Halfweg de tweede helft dreigde Vangoethem met een kopbal aan de tweede paal. Aan de overzijde werd een mislukte voorzet van Steve Camara een gevaarlijke bal die doelman Sergeys over de lat duwde. In de slotfase drong de thuisploeg nog aan en Van Velthoven, de topschutter bij Out-Hoegaarden, liet nog een dot van een kans liggen toen hij alleen voor Robby Billast net naast doel besloot. Het bleef dus 0-2 en zo valt de beslissing nu zondag in de thuiswedstrijd tegen Sporting Brussel.

SC Out-Hoegaarden: Sergeys, Ausloos, Coenen, Goen, Pierreux, Van Velthoven (83’ Moyaerts), Vangoethem, Nijs, Bartholome, Houart (76’ Wauters), Polfliet.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster (84’ Van Craen), Claes, De Witte, Van Assche, Van Den Broeck (73’ Indigne), Dirix (79’ M. De Coninck), K. De Coninck, Camara, Coosemans.

Doelpunten: 3' Van Den Broeck (0-1), 46' Coosemans (0-2).
Gele kaarten: Van Velthoven, Bartholome, Goen.
Arbitrage: Bart Alen bijgestaan door Alexandre Minnoy en Eric Doria Tilleux.

|Geplaatst door J. Goolaerts op donderdag 14 mei 2015 - 21:04:30 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zaterdag 09 mei 2015
Inschrijven voor Familiedag 2015 !

 
button_voorinschrijven.png
Op 30 mei gaat onze grote "familiedag" door aan De Zeype !
 
Om 13u00 starten we natuurlijk met voetbal, gratis voor zowel de kinderen als de ouders en 
vanaf 16u30 wordt het smullen aan de barbeque.
Vanaf 21u30 gaan we feesten als de beesten op de SKK NIGHT. Ambiance verzekerd !
Tickets voor de SKK NIGHT zijn te koop bij de spelers van de 1e ploeg.


Om alles in goede banen te leiden vragen wij om voor de eerste 2 aktiviteiten op voorhand te registreren.
Wij vragen ook om het bedag, volgens het gekozen menu te betalen VOOR 25 mei
op rekening nummer BE 97 7310 2534 3849 van S.K. Kampenhout.
Uw betaling geldt als bevestiging van uw inschrijving.
perkament.png
 
Inschrijven kan ook dit jaar zowel elektronisch als op papier.
 
Het elektronisch formulier wordt na het invullen met een druk op de "verzenden" knop automatisch verstuurd.
 
Bent u nog niet zo vertrouwd met elektronische formulieren registreer dan op ambachtelijke wijze.
 U kan het pdf dokument dan afdrukken, invullen en aan trainer of afgevaardigde bezorgen.
 
Wij ontmoeten u graag op de familiedag !
 
|Geplaatst door Webmaster op zaterdag 09 mei 2015 - 18:27:41 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
KSK Night !

ksknight.png
|Geplaatst door Webmaster op zaterdag 09 mei 2015 - 17:38:01 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
dinsdag 05 mei 2015
Kwalificaties !

kwalificaties.png
 
 
|Geplaatst door Webmaster op dinsdag 05 mei 2015 - 21:58:25 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 03 mei 2015
Geel-blauw zet zwakke bezoekers met forfaitscore opzij

sk_saint_michel.jpg
Topschutter Frederik Coosemans scoorde in het slot z’n elfde doelpunt van het seizoen. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 5 – FC Saint-Michel 0

Tegen degradant Saint-Michel behaalde SK met 5-0 z’n ruimste zege van het seizoen. In de eerste helft scoorde Rey Mammadbeyli vrij snel maar daarna viel de thuisploeg stil. Na de koffie zakten de bezoekers weg en werd er nog vier keer gescoord door Koen De Coninck, Piet Dirix, Steve Camara en Frederik Coosemans.

De partij kwam erg traag op gang. Pas na een kwartier zorgde Rey Mammadbeyli voor het eerste gevaar toen z’n schot werd afgeblokt. Even later lukte het wel voor de thuisploeg toen Rey Mammadbeyli een vrije trap van Koen De Coninck in doel verlengde (1-0). Kort hierop pareerde doelman Maerckx met meer geluk dan kunde een kopbal van Steve Camara. Halfweg de eerste helft werd Piet Dirix diep gestuurd maar hij besloot over doel. Frederik Coosemans trapte de bal naast doel. Saint-Michel zorgde nadien voor enig weerwerk. Robby Billast redde een vrije trap van Leduc. Even later schoot bezoeker Machi van dichtbij onbesuisd over doel. Aan de overzijde redde doelman Maerckx een schot van Piet Dirix zodat het verlossende tweede doelpunt uitbleef voor de pauze.

Na de rust kon Saint-Michel geen vuist meer maken. Rey Mammadbeyli leek op weg naar de 2-0 maar werd nog in extremis afgeblokt. Het was slechts uitstel want even later kreeg SK een strafschop toen Van Innis de bal al te opzichtig met de hand raakte. Koen De Coninck knalde de elfmeter hard en laag in de linkerbenedenhoek (2-0). Even later kon de jonge Piet Dirix alleen op doel afgaan en ook hij verschalkte doelman Maerckx (3-0). De ingevallen Van Craen had een vierde thuisdoelpunt aan de voet maar bezoeker Lombardi veegde de bal van de lijn. Een kwartier voor tijd was het weer raak toen Steve Camara de bal in de bovenhoek kopte op aangeven van Jorne Van Craen (4-0). Robin De Witte kopte eerst nog over doel maar in de slotminuten kwam alsnog de forfaitscore op het bord. Na een vrije trap van Koen De Coninck tikte Fredrik Coosemans aan de eerste paal binnen (5-0). Zo eindigde het seizoen met een ruime zege en een fraaie derde plaats met 54 punten. En er is uiteraard nog een leuk vervolg met de eindronde. De loting gebeurt dinsdagavond om 19 uur in het Bondsgebouw in Brussel.

SK Kampenhout: Billast, Tack (46’ Van Assche), Decoster (46’ Indigne), Rottiers, De Witte, Van Den Broeck, Dirix, K. De Coninck, Camara, Coosemans, Mammadbeyli (63’ Van Craen).
FC Saint-Michel: Maerckx, Van Innis, Hendrix, Lombardi, Alj, Vanherbruggen, Bessack (83’ De Vos), Mabika (59’ Belotti), Goffette, Leduc, Machi.

Doelpunten: 17' Mammadbeyli (1-0), 58' K. De Coninck (strafschop 2-0), 64' Dirix (3-0), 74' Camara (4-0), 89' Coosemans (5-0).
Gele kaart: Hendrix.
Arbitrage: Niels Hendrickx bijgestaan door Stefan Symens en Luc Verheyden.

|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 03 mei 2015 - 22:36:26 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
woensdag 29 april 2015
SKK Jeugdtornooi 2015

Vanaf morgen tot zondag gaat het jaarlijkse SKK Jeugdtornooi door op de sportvelden 
ZEYPESTRAAT 26a - 1910 KAMPENHOUT - 016/65.04.02.
 
Hieronder een overzicht van de speeldagen :
 
Donderdag 30 april : U13
Vrijdag 1 mei : U6 - U7 - U8 - U9 - U12
Zaterdag 2 mei : U11 - U15 - U17
Zondag 3 mei - U10

Klik op de ploeg voor meer gedetailleerde informatie.

|Geplaatst door Webmaster op woensdag 29 april 2015 - 21:37:18 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 26 april 2015
Geel-blauw wordt derde na ruime derbywinst in Melsbroek

melsbroek-sk.jpg
Frederik Coosemans (hier in actie tegen Wavre Limal) scoorde tweemaal tegen Melsbroek. (© foto Jeroen Goolaerts)


FC Melsbroek 0 – SK Kampenhout 3


FC Melsbroek: S. Verhas, Dumoulin, Bellemans (57’ Vandam), Vermeiren, Hannaert (77’ Quix), Beynen (67’ Naudts), Lami, Gyssels, Michielsen, N. Verhas, Borry.
SK Kampenhout:
Stevens, Tack, Decoster, Indigne, Claes, De Witte (74’ C. Coosemans), Dirix, K. De Coninck, Van Craen (57’ Camara), Mammadbeyli, F. Coosemans.

Doelpunten: 36' F. Coosemans (0-1), 42' Dirix (0-2), 70' F. Coosemans (0-3).
Gele kaarten: geen.
Arbitrage: Ruben Rochette bijgestaan door Marc Bergen en Willy Demol.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 26 april 2015 - 21:04:55 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Vorige Wedstrijd

SKK - SP. BRUXELLES
 logo02615.gif     1 - 2logo-brussel.gif
Volgende Wedstrijd

SKK - STERREBEEK
logo02615.gif23 juni

19u30
logo_sterrebeek.jpg
CMP: ZEYPESTRAAT 26a
1910 KAMPENHOUT
016/65.04.02 
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Jeugdsite

logojeugd_sm.png
Aankomende Evenementen

  
affiche_zomerstage_250.jpg
kalendertest

(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.