In memoriam: Jos De Vroe

affiche_jos_de_vroe_sm.jpg
 
Hoofdsponsors

gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
groupw_logo.png
Sponsors
Dats 24
immoo
Grote Pensenkermis

affiche_pensenkermisflyer2.jpg
zondag 19 april 2015
Geel-blauw wint gemakkelijk na vroege doelpunten

 sk_wavre.jpg
Rey Mammadbeyli (15) was met twee goals en een assist de uitblinker tegen Wavre Limal. (© foto Jeroen Goolaerts)
 
 
SK Kampenhout 3 – Wavre Limal 0


Na de blammage van vorige week herpakte geel-blauw zich met een duidelijke 3-0 zege tegen Wavre Limal, dat nog in de running was voor de derde periode. Met twee vroege goals effende Rey Mammadbeyli, sinds lang nog eens aan de aftrap, het zegepad voor SK. Na de rust legde Jorne Van Craen de 3-0 eindstand vast en misten de bezoekers finaal nog een strafschop.

Na een korte studieronde scoorde de thuisploeg bij het eerste gevaar. Na voorbereidend werk van Jorne Van Craen bracht Robin De Witte van op rechts de bal voor doel waar Rey Mammadbeyli aan de eerste paal onhoudbaar binnenkopte (1-0). 
Wavre Limal dreigde even met een schotje van Peeters in de handen van Robby Billast. Even later werd Rey Mammadbeyli de diepte ingestuurd door Koen De Coninck en nu verschalkte hij de uitgekomen doelman Evrard met een fraaie stifter (2-0). 

Na ruim een kwartier scoorde Kampenhout ei zo na een derde keer. Koen De Coninck legde de bal af voor Kwinten Van Den Broeck maar ditmaal bracht doelman Evrard redding. Een vrije trap van aanvoerder Christophe Tack ging via de muur in hoekschop. Na een vrijschop van Koen De Coninck kon Bart Indigne de bal net niet in doel verlengen. Nadien waren de bezoekers tweemaal gevaarlijk. Eerst redde Robby Billast een poging van Bulinckx, kort hierop ranselde hij een verre lob van Nicaise van onder de lat.
Kort na de rust maakte Rey Mammadbeyli bijna z’n hattrick vol maar doelman Evrard voorkwam erger voor de Waals-Brabanders. Aan de overzijde redde Robby Billast een kopbal van Minsier. SK reageerde met een vrijschop van Christophe Tack, gered door Evrard. Het was slechts uitstel want op aangeven van Rey Mammadbeyli knikte Jorne Van Craen aan de tweede paal binnen (3-0). 

De wedstrijd was meteen gespeeld en SK controleerde verder. Na een vrijschop van Robin De Witte kopte Jorne Van Craen binnen bereik van doelman Evrard. De bezoekers waren nog dicht bij de eerredder. Eerst schoot de ingevallen Billet uit een scherpe hoek op doelman Robby Billast. In de slotfase legde de scheidsrechter de bal op de stip na vermeend handspel van aanvoerder Christophe Tack. De Beule schoot de elfmeter echter knullig naast doel zodat het 3-0 bleef. Na een aanslag op de enkels van uitblinker Rey Mammadbeyli kreeg Petitjean in de slotminuut nog een tweede gele kaart. 

SK Kampenhout:
Billast, Tack, Decoster (71’ Monival), Indigne, Claes, De Witte, Van Den Broeck, Dirix (66’ Coosemans), K. De Coninck (77’ M. De Coninck), Van Craen, Mammadbeyli.
Wavre Limal: Evrard, Goossens (46’ Bielinski), Basile, Bulinckx (61’ Billet), Nicaise, Schildermans, Minsier, Contempre, De Beule, Peeters, Petitjean.

Doelpunten: 8' Mammadbeyli (1-0), 11' Mammadbeyli (2-0), 56' Van Craen (3-0).
Gele kaarten:Tack, Van Den Broeck, Monival, Nicaise, De Beule, Petitjean, Minsier, Schildermans.
Rode kaart: 90’ Petitjean (tweemaal geel).
Arbitrage: Tom Stevens bijgestaan door Jozef Vos en Jean-Pierre Gybels.
|Geplaatst door Webmaster op zondag 19 april 2015 - 21:45:04 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 13 april 2015
Ruime derbynederlaag na ondermaatse prestatie

kampelaar_sk.jpg
Kwinten Van Den Broeck en Bjorn Van Der Elst gaan beiden voor de bal. (© foto Jeroen Goolaerts)
 
SK Kampelaar 3 – SK Kampenhout 0
 
 
Na een ondermaatse prestatie leed SK een duidelijke 3-0 nederlaag in de derby tegen buur SK Kampelaar. In de eerste helft kon geel-blauw nog de schijn ophouden tot de thuisploeg op slag van rust scoorde. Na de verfrissingen diepte Kampelaar de voorsprong snel uit tot een onoverbrugbare 3-0 en was de winnaar bekend.   Na een minuut applaus voor de in november vorig jaar overleden Jos De Vroe werd de derby onder een stralend zonnetje op gang getrapt. Matthias De Coninck zorgde al snel voor het eerste bezoekende gevaar. Aan de overzijde werd een doelpunt van de thuisploeg voor buitenspel afgekeurd.
De partij verliep vrij evenwichtig. Kampenhout had meer de bal maar deed er weinig mee. Een vrije trap van aanvoerder Christophe Tack waaide over doel. Kampelaar reageerde langs Van Der Elst die z’n afgeweken poging in hoekschop zag verdwijnen. Robby Billast redde prima een overhoeks schot van Delestinne. Even later probeerde Delestinne het opnieuw maar nu schoot hij de bal in het aangezicht van een ploegmaat. Kort voor de pauze besloot Verleysen over doel. Op slag van rust kwam Kampelaar op winst. Doelman Robby Billast had een uitstekende reflex in huis op een afgeweken vrije trap van Buelens maar de goed gevolgde Dyckmans kopte in de rebound raak (1-0).

Kort na de rust verscheen Frederik Coosemans alleen voor doel maar hij aarzelde te lang om te besluiten. Aan de overzijde was een gemotiveerd Kampelaar gevaarlijker. Delestinne ging van op rechts naar binnen maar Robby Billast redde prima z’n schot. Even later was de Kampenhoutse doelman de pineut toen hij na een terugspeelbal iets te lang aarzelde. Hij trapte de bal pardoes tegen het lichaam van Verleysen en zo caprioleerde het ronde ding in doel (2-0).

Delestinne besloot over doel en aan de overkant schoot Piet Dirix met links net over doel op aangeven van Steve Camara. Bij de thuisploeg lukte haast alles en na een voorzet van Verleysen kopte Delestinne aan de eerste paal raak (3-0).

Kampenhout reageerde en ging op zoek naar een eerreddend doelpunt. Een voorzet van Steve Camara werd nog net weggewerkt voor de inlopende Dirix. Op aangeven van aanvoerder Christophe Tack kopte de ingevallen Koen De Coninck aan de eerste paal over doel. Even later kopte ook Steve Camara van dichtbij over doel. De ingevallen Solomon zag eerst een doelpunt afgekeurd wegens buitenspel en besloot daarna naast doel. Ook Delestinne besloot nipt naast doel in de toegevoegde tijd. Meteen het laatste wapenfeit van deze sportieve burenstrijd.
 
Verdiende overwinning voor Kampelaar, met vijf ex-Kampenhout spelers aan de aftrap, tegen een ondermaats en onmondig geel-blauw.

SK Kampelaar: Van Acker, Buelens, De Keyser, Vanhaesendonck, Verleysen (83’ Solomon), Vermeiren (76’ Van Lierde), Van Der Elst (80’ Biermans), J. De Graeve, Delestinne, M. De Graeve, Dyckmans.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Claes, De Witte, Van Assche (63’ Monival), Van Den Broeck, Dirix (79’ Van Craen), M. De Coninck (46’ K. De Coninck), Camara, Coosemans.

Doelpunten: 45' Dyckmans (1-0), 53' Verleysen (2-0), 62' Delestinne (3-0). 
Gele kaart: Van Der Elst. 
Arbitrage: Dimitry Mestiaen bijgestaan door Patrick Vervoort en Nedjmedin Keljmendi.

|Geplaatst door J. Goolaerts op maandag 13 april 2015 - 21:30:45 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
donderdag 02 april 2015
GROTE PENSENKERMIS !

primeurslogo.png
 

Supportersclub "DE PRIMEURS" organiseert op 25 april 2015 een GROTE PENSENKERMIS.

De opbrengst hiervan schenken zij integraal aan SK Kampenhout voor het opmaken van de
containers, die omgetoverd worden tot kleedkamers voor de jeugd.

Wij hopen op een talrijke opkomst en danken "DE PRIMEURS" voor hun bijdrage ! 
|Geplaatst door Webmaster op donderdag 02 april 2015 - 22:49:19 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
dinsdag 31 maart 2015
NIEUWE KLEEDKAMERS !

we_want_you.pngWie een beetje thuis is in loodgieterij of schrijnwerkerij, of wie ons deze zomer een handje wil helpen 
met het opsmukken van de containers, gelieve dan zo snel mogelijk contact op te nemen
met geert.heremans@vrt.be.
 
ALLE HULP IS WELKOM !
 
We hopen de containers als nieuwe kleedkamers te kunnen presenteren tegen 1 september.
 
Geert Heremans
Voorzitter SK Kampenhout.
 
|Geplaatst door Webmaster op dinsdag 31 maart 2015 - 11:19:15 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 29 maart 2015
Ruime overwinning in moeilijke omstandigheden

sk_houtain_genappe.jpg
Joren Monival probeert de bal af te snoepen van bezoeker Jerome Patris. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 4 – FC Houtain-Genappe 0


Na de mooie zege in Etterbeek versloeg SK nu Houtain-Genappe met een ruime 4-0 score. In moeilijke omstandigheden, met veel regen en wind, leek het aan de rust nochtans niet zo’n vaart te lopen. Maar met liefst tien gele en twee rode kaarten deden de zwakke bezoekers na de pauze ook zichzelf de das om. Hierdoor kon geel-blauw nog drie keer scoren en gemakkelijk uitlopen tot 4-0.

Geel-blauw speelde een goed eerste kwartier en dreigde al snel met een kopbal van Frederik Coosemans naast doel. Een laag schot van Joren Monival belandde net naast doel. Na ruim een kwartier kwam geel-blauw op voorsprong. Koen De Coninck stuurde op rechts de jonge Piet Dirix weg. Die verstuurde een gemeten voorzet naar de tweede paal waar Steve Camara binnentikte (1-0). Nadien viel de thuisploeg stil en werd de partij evenwichtiger. Een poging van bezoeker Charlier werd afgeblokt en doelman Robby Billast was attent op een schot van Nowak. Tussendoor kopte Frederik Coosemans aan de overzijde pal op het lichaam van doelman Nowe, 1-0 aan de rust dus.

Kort na de pauze ging bezoeker Porreweck gretig neer in de rechthoek maar de scheidsrechter zag er geen strafschop in. Ondertussen kreeg het veld het zwaar te verduren en werd voetballen steeds moeilijker. Na een prima voorzet van Piet Dirix kreeg Frederik Coosemans dé kans op een tweede thuisdoelpunt maar besloot te zwak binnen bereik van doelman Nowe. Het was slechts uitstel want enkele minuten later ging de bal op de stip na een overtreding van doelman Nowe op Arno Claes. In het tumult dat volgde, kregen enkele bezoekers een gele kaart. Voor Cranenbrouck was het z’n tweede dus hij mocht meteen gaan douchen. Koen De Coninck bleef rustig en schoot de elfmeter voorbij de bezoekende doelman (2-0). 

Een gefrustreerd Houtain-Genappe bleef mekkeren en fouten maken dat het een lieve lust was met nog een resem kaarten tot gevolg. Piet Dirix kopte eerst binnen bereik van doelman Nowe. Na een voorzet van Robin De Witte van op rechts schoof Piet Dirix alsnog de bal in doel (3-0), meteen het eerste doelpunt van de 17-jarige voor SK. 

Onmiddellijk hierna werd bij de bezoekers ook Nowak met een tweede gele kaart uitgesloten. En nog was het niet gedaan… Op aangeven van Steve Camara en onder druk van de ingevallen Rey Mammadbeyli knalde bezoeker Kevin Charlier de bal staalhard in eigen doel (4-0). Meteen het laatste wapenfeit van een stormachtige middag.

SK Kampenhout:
Billast, Tack, Decoster, Claes, De Witte, Van Den Broeck (83’ Van Craen), Monival (83’ M. De Coninck), Dirix, K. De Coninck, Camara, Coosemans (79’ Mammadbeyli).
FC Houtain-Genappe: Nowe, Omonga, Nowak, Cranenbrouck, Porreweck, Patris, Courtain (81’ Vangrootenbruel), Remy (46’ Petiau, 74’ Theys), Glautier, Lebrun, Charlier.

Doelpunten: 18' Camara (1-0), 64' K. De Coninck (strafschop, 2-0), 78' Dirix (3-0), 85' Charlier (own-goal, 4-0).
Gele kaarten: Van Den Broeck, Coosemans, Cranenbrouck, Remy, Glautier, Porreweck, Charlier, Lebrun, Petiau, Courtain, Omonga, Nowak.
Rode kaarten: 62’ Cranenbrouck (tweemaal geel), 79’ Nowak (tweemaal geel).
Arbitrage: Bart Alen bijgestaan door Artin Demirci en Armand Merckx.

|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 29 maart 2015 - 22:03:05 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 22 maart 2015
Geel-blauw pakt gouden zege in topper tegen Etterbeek !

etterbeek_sk.jpg
Invaller Koen De Coninck (links) scoorde in de slotminuut het winnende doelpunt voor SK. (© foto Jeroen Goolaerts)
 
RC Etterbeek 0 – SK Kampenhout 1

Na een povere nul op vijftien deed geel-blauw een uitstekende zaak door de topper op het veld van Etterbeek met 0-1 te winnen. De partij leek op een 0-0 gelijkspel te eindigen tot de ingevallen Koen De Coninck in de slotminuut scoorde.

Het was trouwens al van 23 november 2014 geleden dat SK de nul op het bord kon houden. Meteen een opsteker van formaat dus...
Gezien het belang van de wedstrijd startten beide ploegen zeer voorzichtig aan de wedstrijd. Veel balverlies aan beide zijden zorgde niet meteen voor een hoogstaand kijkstuk. Na 29 minuten volgde de eerste kans van de wedstrijd en meteen ook een grote. Lange bal van Arno Claes op jeugdproduct Piet Dirix die alleen voor doelman Tillens verscheen maar die kon de bal nog net in hoekschop duwen. 

Na balverlies uit deze kort genomen hoekschop een scherpe tegenaanval van Etterbeek. Doudouh dook alleen voor Robby Billast op maar die pakte uit met een prima save. Even later een verre ingooi van op links en Dipakayi trapte uit de draai ineens op doel maar de bal verdween via de vingertoppen van doelman Robby Billast en de lat in hoekschop. Het ging nu even snel heen en weer en in minuut 37 stond opnieuw Piet Dirix aan het kanon maar de bal ging via het been van een verdediger in hoekschop. Net voor de rust volgde de mooiste kans van Etterbeek als eerst Robby Billast de doorgebroken Doudouh van een doelpunt hield en de rebound van de lijn werd geveegd door Robin De Witte. Hier kwam SK goed weg, 0-0 aan de rust dus.

Ook de tweede helft kwam traag op gang en het eerste gevaar kwam er pas na een kwartier als opnieuw Piet Dirix op doel trapte maar de bal via doelman Tillens en de lat in hoekschop verdween. Even later een prima aanval van Etterbeek over rechts met Dipakayi die voorzette naar de tweede paal waar El Yassini de wenkende kans hoog over schoot. In de 67 ste minuut opnieuw een prima aanval met dezelfde hoofdrolspelers maar El Yassini, de beste thuisspeler, trapte de kans opnieuw over doel. De thuisploeg bleef dreigen en na balverlies achteraan schoot Franck op doel maar Robby Billast was niet te kloppen. 

De laatste kans van de wedstrijd kwam er in de 90 ste minuut wanneer Kwinten Van Den Broeck doorging op links en de bal voorzette tot bij de ingevallen Koen De Coninck die enig mooi binnenkopte in de verste hoek: 0-1! 

Etterbeek was te aangeslagen om nog te reageren en even later floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. De eerlijkheid zegt ons dat Etterbeek ook zeker een punt verdiende maar voor geel-blauw zijn dit alvast drie gouden punten. Volgende week volgt de thuiswedstrijd tegen Houtain-Genappe en de andere ploegen van de top-zes spelen allemaal onderling tegen elkaar... Winnen is dus de boodschap en dan doet SK misschien terug mee in het titeldebat! (EVC)

RC Etterbeek: Tillens, Moussaoui, Ngoko, Touile, Lusadusu, Dipakayi, Doudouh, El Yassini, Franck, Mbala (75’ Simba), Fathane (87’ Bacha).
SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Claes, De Witte, Van Den Broeck, Van Assche, Dirix (77’ Mammadbeyli), M. De Coninck (64’ K. De Coninck), Camara, Coosemans (90’ Van Craen).

Doelpunt: 90' K. De Coninck (0-1).
Gele kaarten: Touile, Mbala, Fathane, El Yassini, Decoster, Van Assche, Tack.
Arbitrage: Adrian Winski bijgestaan door Geert De Breucker en Vincent Villez.

|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 22 maart 2015 - 18:41:13 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Beloften KAMPIOEN !

foto2.jpg
Na een 2-0 zege tegen de buren uit Kampelaar zijn onze beloften oververdiend kampioen geworden!

 
 
 
 
 
 

 
 
|Geplaatst door Webmaster op zondag 22 maart 2015 - 18:38:29 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 15 maart 2015
Doelhout spelbreker voor SK in topper tegen leider Grez-Doiceau

sk_grez_doiceau.jpg
Steve Camara zorgde in het slot van de wedstrijd voor de verdiende gelijkmaker. (© foto Jeroen Goolaerts)
 
SK Kampenhout 1 – FC Grez-Doiceau 1

Na een vrij evenwichtige maar ook kansarme partij eindigde de topper tegen leider Grez-Doiceau op een 1-1 gelijkspel. In de eerste helft voorkwam het doelhout tot tweemaal toe een doelpunt voor SK terwijl Grez met een gelukje op 0-1 kwam. Na de pauze probeerde de leider die kleine bonus te verdedigen maar dat was buiten Camara gerekend. Die zorgde in een prangend slot voor de verdiende gelijkmaker.

Geel-blauw nam een goede start en zette de bezoekers meteen onder druk. Jammer genoeg zorgde dat voor weinig doelgevaar.
Een kopbal van Robin De Witte ging over doel en Frederik Coosemans kopte naast de kooi van doelman Hannon. Kwinten Van Den Broeck schoot de bal naast doel. Na een kwartier kreeg SK een niet te missen kans op 1-0. De 17-jarige Piet Dirix, voor het eerst aan de aftrap, ging het duel aan met doelman Hannon. De bal kwam zo voor de voeten van Frederik Coosemans die voor een leeg doel staalhard tegen de onderkant van de lat knalde… 

Aan de overzijde kopte Huyse een vrije trap over doel. Na een goede aanval via Matthias De Coninck en Frederik Coosemans plaatste Piet Dirix de bal op het dak van het doel. Eén minuut later kreeg Kampenhout het deksel op de neus. Na geklungel in de verdediging nam Huyse het geschenk in dank aan en trapte de bal simpel in doel (0-1).

Even later was de gelijkmaker ei zo na een feit. Bij een hoekschop van aanvoerder Christophe Tack raakte een kopbal van Frederik Coosemans tot tweemaal toe de lat. Na veel middenveldspel gingen we zo met een erg gevleide 0-1 rusten. Na de koffie moest SK op zoek naar de gelijkmaker. Steve Camara besloot naast doel en Matthias De Coninck trapte een vrije trap in de handen van doelman Hannon. Grez-Doiceau stoorde wel goed maar kon doelman Robby Billast amper bedreigen. De ingevallen Zeroual schoot naast doel en liet nadien de 0-2 liggen door na geklungel bij SK een wenkende kans over te schieten.

In de slotfase zette geel-blauw nog alles op alles om de scheve situatie recht te zetten. De invallers zorgden bijna voor de gelijkmaker. Rey Mammadbeyli bracht de bal van op rechts voor doel waar Koen De Coninck net niet kon afronden. Aan de overzijde werd een bezoekende tegenaanval afgevlagd. Meteen hierop kreeg SK een vrije trap. Aanvoerder Christophe Tack bracht die voor doel waar Steve Camara de oververdiende gelijkmaker binnentikte (1-1).

Zo eindigde de wedstrijd op een al bij al billijk gelijkspel en blijft Grez-Doiceau leider in tweede provinciale A.

SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Claes, De Witte, Van Den Broeck, Van Assche (71’ Monival), Dirix (63’ K. De Coninck), M. De Coninck (75’ Mammadbeyli), Camara, Coosemans.
FC Grez-Doiceau: Hannon, Still, Moermans, Pierquin (68’ Zeroual), Depicker, Maniet, Huyse (57’ Coenen), Van Den Berg, Boujemaoui, Spletinckx, Ducornait.

Doelpunten:
25' Huyse (0-1), 88' Camara (1-1).
Gele kaart: Boujemaoui.
Arbitrage: Patrick Cuypers bijgestaan door Xavier Gerard en Henri Elsoucht.
|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 15 maart 2015 - 21:39:59 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
dinsdag 03 maart 2015
Geel-blauw rond met Dieter Van den Broeck en James Shallow.

dieter_van_den_broeck.jpg
 

Met Dieter Van den Broeck (12/04/1981) van SV Schriek keert er een oud-bekende terug naar het Gemeentelijk Stadion. 
De ervaren spelmaker speelde al voor SK in het seizoen 2002-2003, samen met de huidige trainer Jo Claes. Nadien speelde
james_shallow.jpg
hij één jaar voor vierdeklasser FC Vilvoorde, zeven seizoenen voor KV Woluwe-Zaventem in eerste provinciale, 
vierde klasse en derde klasse. Dan volgde één jaar bij vierdeklasser FC Duffel en momenteel speelt Dieter z’n tweede seizoen bij de Antwerpse eersteprovincialer SV Schriek.
Welkom bij SKK !

 
Flankaanvaller James Shallow (18/07/1993) komt over van reeksgenoot Union Rixensartoise, waar hij dit seizoen al negen doelpunten scoorde. In het seizoen 2012-2013 speelde de jonge Shallow bij tweedeklasser White Star Woluwe en kwam toen drie maal in actie in het eerste elftal. Dieter en James, welkom bij SK Kampenhout! 
 
|Geplaatst door Webmaster op dinsdag 03 maart 2015 - 16:31:19 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 02 maart 2015
Nieuwe SKK Kantine !

Hierbij een impressie van onze "nieuwe" kantine!

kantine1.jpg   kantine2.jpg

Ingehuldigd en goedgekeurd door een paar van onze behulpzame SKK-mannen! 
Hartelijk dank hiervoor !

|Geplaatst door Webmaster op maandag 02 maart 2015 - 22:14:10 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
Vorige Wedstrijd

SKK - R. WAVRE LIMAL
 logo02615.gif     3 - 0logo-0079-wavre.jpg
Volgende Wedstrijd

FC. MELSBROEK - SKK
logo-5659-melsbroek.gif26 april

15u00
logo02615.gif
CMP: OUDE LUCHTHAVEN - TERR.1
HAACHTSESTEENWEG
1820 MELSBROEK
02/753.74.48
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Jeugdsite

logojeugd_sm.png
Aankomende Wedstrijden

 Woensdag 22 april 2015
 
18:00U12HO.BIERBEEK - KSK
 

 Vrijdag 24 april 2015
 
20:30RES.SAM. KKSK - HEVER A


Zaterdag 25 april 2015

9:30U17KSK - MERCHTEM 2000
9:30U13KSK - MERCHTEM 2000
9:30U12KSK - MERCHTEM 2000
9:30U8KSK - MERCHTEM 2000
9:30U11 BJBERG-OP - BETEKOM B
9:30U9 YBERG-OP - STEENOKKERZEEL
11:00U13 ADKSK - KEERBERGEN
11:00U10KSK - MERCHTEM 2000
11:00U8KSK - MERCHTEM 2000
11:00U7 BFBERG-OP - BOORTMEERBEEK
11:30U17 SKSK - KAMPELAAR B
11:30U15KSK - MERCHTEM 2000
12:30U6 KKSK - ROTSELAAR A
12:30U11KSK - MERCHTEM 2000
12:30U9KSK - MERCHTEM 2000
13:30U21KSK - MERCHTEM 2000
14:00U9KSK - MERCHTEM 2000
14:15U7 BEKSK - HEVER(03748)
14:15U7 BFKSK - KEERBERGEN A
14:30U10 BEPEUTIE - BERG-OP
17:30U15 WKSK - KEERBERGEN B


Zondag 26 april 2015

15:002 PROV. AMELSBROEK -  KSK
15:00 - 17:30U7TORNOOI KV BONHEIDEN


Donderdag 30 april 2015
 
18:00 - 21:00U13TORNOOI KSK

Aankomende Evenementen

  
affiche_pensenkermis_2015_sm.png
1,2,3 mei : Jeugdtornooi
30 mei : familiedag

affiche_zomerstage_250.jpg
(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.