Hoofdsponsors

gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
groupw_logo.png
Sponsors
immoo
Kaas- en Wijnavond

banner_kaas-wijn2015.png
zondag 22 november 2015
SK dient Villers-la-Ville eerste thuisnederlaag toe

villers_la_ville_sk.jpg
William Acke en Piet Dirix (archieffoto) stonden aan het kanon in Villers-la-Ville. (© foto Jeroen Goolaerts)
 
RC Villers-la-Ville 0 – SK Kampenhout 3

Geel-blauw behaalde tegen het thuis nog ongeslagen Villers-la-Ville een knappe 0-3 uitzege. Voor de rust zetten topschutter William Acke en Piet Dirix SK al snel op 0-2. Na de koffie stuitte de thuisploeg op een onklopbare doelman Robby Billast waarna Piet Dirix met z’n tweede van de namiddag de 0-3 eindstand vastlegde.

Kampenhout had van bij de aftrap een rustig meesterschap en was dominant in het spel. Topschutter William Acke zorgde voor de eerste dreiging maar hij besloot tweemaal naast doel. Even later kreeg Quentin Decoster erg licht geel na een akkefietje met doelman Godfroid. Nog voor halfweg de eerste helft klom SK op voorsprong. William Acke kopte aan de tweede paal een hoekschop van Arno Claes terug waarop Piet Dirix hard binnenschoot (0-1). Even later was het weer raak voor geel-blauw. Na een voorzet van Arno Claes kopte topschutter William Acke de bal mooi overhoeks binnen boven doelman Godfroid (0-2). Op het halfuur schoot Dieter Van Den Broeck de bal over doel. Kort voor de pauze verscheen Lecocq, voorlopig de topschutter in tweede A, alleen voor doelman Robby Billast maar die voorkwam met een goede redding de aansluitingstreffer. Opslag van rust belandde een lobbal van Dieter Van Den Broeck over doel zodat er bij 0-2 gerust werd.

Na de onderbreking verhoogde Villers-la-Ville de druk. Doelman Robby Billast redde tweemaal de meubelen op pogingen van Lecocq. Op het uur onderschepte opnieuw Lecocq een te korte terugspeelbal van Arno Claes maar Kwinten Van Den Broeck trapte de bal in hoekschop. Voor Kampenhout kreeg Dieter Van Den Broeck nog een kans maar hij raakte niet voorbij doelman Godfroid. Een kwartier voor affluiten toonde een uitstekende Robby Billast zich nogmaals met twee mooie reddingen binnen enkele minuten. Aan de overzijde kreeg William Acke een trap op de kuit en moest geblesseerd naar de kant. De Waals-Brabantse storm was intussen wel gaan liggen en SK kon de score nog verder uitdiepen in de slotfase. Dieter Van Den Broeck besloot eerst nog naast doel maar het was slechts uitstel. Na een mooie collectieve aanval trapte Piet Dirix z’n tweede doelpunt van de namiddag voorbij doelman Godfroid (0-3). Zo werd het alsnog een ruime uitzege na een collectief sterke prestatie maar die kwam er niet zonder uitblinker Robby Billast, die voor de derde keer in vier matchen de nul hield. SK blijft ook confortabel leider, proficiat mannen! (JG)

RC Villers-la-Ville: Godfroid, Vanderminnen, Lecocq, Sevens (58’ Brichart), Borremans (46’ Vanroy), Boreux (72’ Ben Kaida), Diene, Santos-Pravos, Moureau, Nowak, Wuyts.
SK Kampenhout: Billast, Decoster, De Witte, K. Van Den Broeck, Claes, Van Assche, D. Van Den Broeck (88’ Camara), K. De Coninck, M. De Coninck (66’ Bosschaerts), Dirix, Acke (78’ Verbauwhede).

Doelpunten: 19' Dirix (0-1), 25' Acke (0-2), 82' Dirix (0-3). 
Gele kaarten: Brichart, Nowak, Moureau, Decoster.
Arbitrage: Robin Coelmont bijgestaan door Alexandre Minnoy en Patrick Dedobbeleer.

|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 22 november 2015 - 21:38:46 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 15 november 2015
Supportersbus Villers-la-Ville op zondag 22 november

supportersbus_221115.png

De busreis voor de uit-match naar Villers-la-Ville, op zondag 22 november, gaat sowieso door en er nog wat plaatsen vrij.
Indien je interesse hebt, gelieve je zo vlug mogelijk in te schrijven bij één van onze bestuursleden of via deprimeurs@gmail.com.
De prijs voor leden van de supporterclub is slechts 10 euro en het vertrek is voorzien om 13u30 aan de sporthal.

Maak van deze gelegenheid gebruik om mee op verplaatsing te gaan want voor de spelers is dit ook meer dan welkom !!!


|Geplaatst door Webmaster op zondag 15 november 2015 - 21:30:32 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Eerste puntenverlies op eigen veld voor Kampenhout

sk_melsbroek2015.jpg
Een kopduel tussen Kwinten Van Den Broeck en bezoeker Jasper Michielsen. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 1 – FC Melsbroek 1

Uitgerekend in het streekduel tegen Melsbroek en op de dag dat alle jeugdspelers werden voorgesteld, heeft SK z’n eerste punten op eigen veld verloren. Na een ontgoochelende prestatie bleef geel-blauw op een 1-1 gelijkspel steken. Na de 0-1 stelde Koen De Coninck onmiddellijk orde op zaken. In de tweede helft probeerde Kampenhout wel maar een goed georganiseerd Melsbroek hield stand.

Na één minuut stilte voor de slachtoffers van de aanslagen in Parijs zorgden de bezoekers voor het eerste gevaar. Doelman Robby Billast haalde een schot van Serckx onder de lat weg. Aan de overzijde was het bijna raak toen bezoeker De Keyser de bal tegen de onderkant van de lat kopte en zo net niet z’n eigen doelman vloerde. Deserrano schoot een vrije trap in de handen van Robby Billast. Daarna zorgde Kampenhout voor wat dreiging. Koen De Coninck trapte een vrijschop in de handen van doelman Vercammen. Een vrije trap van aanvoerder Christophe Tack ging voor doel aan alles en iedereen voorbij. Een schot van William Acke werd afgeblokt. Een afstandsschot van David Pannis vloog over doel. Na een verre voorzet van William Acke besloot Koen De Coninck op doelman Vercammen. Tegen de gang van het spel in kwam Melsbroek op voorsprong. Doelman Robby Billast kwam onoordeelkundig uit waarop Van Den Berg de bal in het lege doel kopte (0-1). SK stelde echter onmiddellijk orde op zaken. Op aangeven van Dieter Van Den Broeck scoorde Koen De Coninck met een lage schuiver de gelijkmaker (1-1), meteen ook de stand aan de rust.

Ook na de pauze bleef Kampenhout zoeken naar z’n beste niveau waardoor de kansen schaars bleven. William Acke stuurde Kwinten Van Den Broeck weg maar doelman Vercammen was sneller op de bal. Aan de overzijde ging Robby Billast plat op een schot van Verhas. Op het uur was geel-blauw dicht bij een doelpunt. Een gevaarlijke voorzet van de ingevallen Steve Camara bereikte net niet William Acke waarna Dieter Van Den Broeck de bal niet laag kon houden en over schoot. Een gevaarlijke voorzet van Koen De Coninck waaide voor de kruising buiten. William Acke, uitstekend geschaduwd door bezoeker De Keyser, besloot over doel. Melsbroek legde er z’n kop voor en was sterk in de duels. Eerst dreigden de bezoekers met een door de wind gedragen hoekschop en even later redde doelman Robby Billast een schot van Verhas. SK perste er nog een slotoffensiefje uit. Een gevaarlijke voorzet van Koen De Coninck kon niemand verlengen en even later probeerde Koen De Coninck het zelf maar z’n schot werd afgeblokt. In de slotminuut glipte William Acke toch één keer door de mazen van het net maar nu werd hij onterecht afgevlagd. Zo eindigde dit streekduel op een billijk gelijkspel na een teleurstellende partij. (JG)

SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, De Witte, K. Van Den Broeck, Claes, Pannis (46’ Camara), D. Van Den Broeck, K. De Coninck, Dirix (46’ Shallow, 79’ Van Assche), Acke.
FC Melsbroek: Vercammen, Vermeiren, Decoster, Vandam, Serckx (87’ Koc), De Keyser, Gyssels, Van Den Berg, Michielsen, Verhas, Deserrano (44’ Quix).

Doelpunten: 39' Van Den Berg (0-1), 41' K. De Coninck (1-1). 
Gele kaarten: Pannis, Tack, Gyssels.
Arbitrage: Benny Didion bijgestaan door Yassine Lagrari en Yoram Lox.

|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 15 november 2015 - 21:19:56 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
woensdag 11 november 2015
Geel-blauw behoudt maximum in eigen huis.

 sk_etterbeek2015.jpg
Robin De Witte is bezoeker Marco Mpembe Bampembe te snel af. (© foto Jeroen Goolaerts) 
 
SK Kampenhout 2 – RC Etterbeek 0


In een vooruitgeschoven duel heeft SK een uitstekend spelend Etterbeek met 2-0 opzijgezet. Kampenhout kwam vrij snel op voorsprong via topschutter William Acke. Etterbeek ging, zeker na de rust, op zoek naar de gelijkmaker maar de kansen bleven schaars. Geel-blauw verdedigde goed en was gevaarlijker maar pas in de toegevoegde tijd zorgde invaller James Shallow voor de bevrijdende 2-0.

In een aangename eerste helft ging het spel snel op en af. De eerste dreiging kwam er met een vrijschop van aanvoerder Christophe Tack maar niemand kon de bal raken zodat die naast ging. Na ruim tien minuten kwam SK op voorsprong. Koen De Coninck speelde topschutter William Acke vrij die eerst de doelman voorbijging en dan koelbloedig binnenschoot (1-0). Aan de overzijde werd een poging van Pila afgeblokt. Een afstandsschot van bezoeker Abdar belandde naast doel. Kampenhout dreigde met enkele hoekschoppen en een poging van Piet Dirix naast doel. De Brusselaars reageerden met een poging van Doudouh maar ook die kreeg de bal niet tussen de palen. Na een hoekschop van Christophe Tack kon William Acke net niet bij de bal. Kort voor de pauze ging William Acke de doelman voorbij maar legde dan uit een schuine hoek onzuiver af voor de vrijstaande Piet Dirix. Op slag van rust moest doelman Robby Billast nog ingrijpen bij een poging van Bampembe.Na de koffie verhoogde een goed combinerend Etterbeek de druk. Na een slalom door de defensie schoot El Ghabri de bal naast. Aan de overkant kon William Acke bij een tegenaanval alleen op doelman Vandeloise afgaan maar hij plaatste de bal nipt naast doel. De bezoekers bleven komen maar raakten amper door de sterke thuisafweer. Abdar schoot een vrije trap in de handen van Robby Billast, terwijl Pila vrijstaand naast doel kopte. Aan de overzijde speelde de ingevallen James Shallow maatje Piet Dirix vrij die het probeerde met een mooie lob. De bal verdween echter in het zijnet. William Acke kopte over na een hoekschop en doelman Vandeloise redde een voorzetschot van de aan de rust ingevallen Dieter Van Den Broeck. Vijf minuten voor affluiten was Etterbeek dicht bij de gelijkmaker toen Pila net over doel kopte bij een hoekschop. In de slotminuut probeerde Pila het nogmaals met een vrije trap maar mikte die in de wolken. Even later kreeg William Acke nog een kans maar hij raakte de bal niet goed. Diep in de toegevoegde tijd kregen de thuissupporters nog een heerlijke goal te zien. William Acke kon eerst net niet afronden maar de bal kwam zo in de loop van invaller James Shallow die het knap afmaakte met een onhoudbare loeier in de linkerbovenhoek (2-0). Daarmee was de vijfde opeenvolgende zege meteen een feit en behoudt geel-blauw met 18 op 18 ook het maximum op eigen veld. (JG)

SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, De Witte, K. Van Den Broeck, Claes, Van Assche (46’ D. Van Den Broeck), K. De Coninck, Dirix (87’ Verbauwhede), Camara (72’ Shallow), Acke.
RC Etterbeek: Vandeloise, Abdar, Isinga, El Ghabri, Lusadusu, Touile (86’ Fathane), Doudouh, Pila, Boulle, Bampembe (77’ Ouazrhari), Filali (90’ Nyamedjeu).

Doelpunten: 12' Acke (1-0), 90+3' Shallow (2-0). 
Gele kaarten: De Witte, Shallow.
Arbitrage: Luc Bosmans bijgestaan door Dirk Nauwelaers en Niels Gentens.

|Geplaatst door J. Goolaerts op woensdag 11 november 2015 - 20:57:39 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 08 november 2015
SK Kampenhout wint de eerste periodetitel

 lasne_ohain_sk_01.jpg
De eerste periodetitel werd uitbundig gevierd bij SK Kampenhout. (© foto Jeroen Goolaerts)
 
Union Lasne-Ohain 0 – SK Kampenhout 2


Net als vorig seizoen heeft geel-blauw de eerste periodetitel gewonnen. Een eerder moeizame 0-2 zege bij Lasne-Ohain volstond ruimschoots. In de eerste helft had SK het echter niet gemakkelijk met de stugge thuisploeg. Na de rust scoorden Dieter Van Den Broeck en William Acke zodat de jongens van trainer Jo Claes konden vieren.Kampenhout ging goed van start op het kunstgras van Lasne-Ohain. Op aangeven van William Acke leek Kwinten Van Den Broeck voor de snelle 0-1 te zorgen maar hij schoof de bal in het zijnet. De thuisploeg reageerde snel; zowel Prüfer als De Ville De Goyet stelden doelman Robby Billast op de proef. SK kwam er weinig uit al werd een fout op William Acke door de vingers gezien. De Waals-Brabanders zorgden voor meer dreiging voor de rust. De snelle Prüfer schoot de bal voorlangs en Robby Billast redde een poging van Doyen. Aan de overzijde kopte William Acke naast doel en op aangeven van Arno Claes devieerde opnieuw William Acke de bal naast. Op slag van rust kreeg Lasne-Ohain de beste kans maar doelman Robby Billast redde uitstekend een hard schot van Siroux, zodat we gingen rusten bij 0-0.

SK kwam scherp uit de kleedkamer en zette van bij de aftrap veel druk. Toen Kwinten Van Den Broeck de bal van op rechts voorzette, verlengde naamgenoot Dieter Van Den Broeck de bal met het hoofd in doel (0-1). Kampenhout ging nu door en kreeg enkele kansen. Doelman Vrban redde een kopbal van William Acke en even later schoot opnieuw William Acke naast doel. Na 52’ werd het ei zo na 0-2 toen William Acke na een misser achteraan de bal cadeau kreeg maar nog net naast doel trapte. Na een hoge voorzet van Kenneth Van Assche kon doelman Vrban ingrijpen voor Steve Camara gevaarlijk werd. Doelman Vrban redde ook een schot van Koen De Coninck en even later redde thuisspeler Decoster een poging van William Acke op de lijn. Voor de thuisploeg kopte De Ville De Goyet de bal over doel. Op de volgende aanval besliste geel-blauw de partij. Doelman Vrban redde eerst nog schoten van Koen De Coninck en Piet Dirix maar de goed gevolgde William Acke trof wel raak (0-2). Daarmee was de veer bij Lasne-Ohain gebroken en in de slotfase was Kampenhout nog dicht bij een derde doelpunt. Piet Dirix stuurde Koen De Coninck weg maar die besloot naast. Doelman Vrban hield ook William Acke en Kwinten Van Den Broeck van de 0-3. Maar goed, met 24 op 30 pakt SK verdiend de eerste periode met een voorsprong van vier punten op Elsene, vijf op Tervuren en al zes op Sporting Brussel. Proficiat jongens! (JG)
 
Union Lasne-Ohain: Vrban, Doyen, Bouhoulle, De Ville De Goyet, Prüfer (55’ Lothe), Zecchini, Decoster, Leys, Dans (61’ Gille), Theys, Siroux.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, De Witte, K. 
Van Den Broeck, Claes, Pannis (21’ Van Assche), D. Van Den Broeck (53’ Camara), K. De Coninck, Shallow (46’ Dirix), Acke.

Doelpunten: 47' D. Van Den Broeck (0-1), 76' Acke (0-2).
Gele kaart: Bouhoulle.
Arbitrage: Adelin Delathouwer bijgestaan door Henri Elsoucht en Raymond Wuestenberghs.

|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 08 november 2015 - 20:31:45 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
donderdag 05 november 2015
1 PUNT VOLSTAAT VOOR PERIODETITEL !

1 PUNT VOLSTAAT VOOR PERIODETITEL !
 
Zondag kan SK Kampenhout op het veld van Ohain-Lasne de eerste periodetitel binnenhalen
Een gelijkspel is genoeg om dit te realiseren. 
 
SUPPORTERS : allen op post !
 
Wedstrijd is om 14u30.

|Geplaatst door Webmaster op donderdag 05 november 2015 - 09:25:09 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 02 november 2015
Wijziging speelkalender !

logo-kksk.png

Onze thuiswedstrijd van 13/12 tegen RRC Etterbeek zal worden gespeeld op woensdag 11/11 om 14u30. 
Reden : Jaarlijkse jogging op zondag 13/12 en stadion zo goed als onbereikbaar.
 
Onze laatste wedstrijd voor de winterstop zal dus doorgaan op zondag 6/12. 
 
|Geplaatst door Webmaster op maandag 02 november 2015 - 15:43:48 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 25 oktober 2015
Geel-blauw laat dubbele cijfers liggen tegen hekkensluiter

sk_rixensart2015.jpg
William Acke (midden) nam vier van de zeven goals voor z’n rekening. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 7 – Union Rixensartoise 2


Een gretig Kampenhout had geen klant aan hekkensluiter Rixensart en leidde na ruim een kwartier al met 3-0. Vlak voor de pauze moesten de bezoekers met tien verder en miste SK een strafschop. Na de koffie ging de ongelijke strijd verder: 7-0. Enige minpunten aan de ruime zege zijn de gemiste kansen en de twee late tegengoals zodat er geen dubbele cijfers op het bord kwamen.

Geel-blauw zette Rixensart van de eerste minuut onder druk en dat leverde meteen doelgevaar op. Kwinten Van Den Broeck besloot over en doelman Bourlard had moeite met een schot van James Shallow. Aan de overzijde schoot Aramian de bal in de handen van Robby Billast. Even later stuurde James Shallow Piet Dirix door de buitenspelval en die nam de uitgekomen doelman te grazen (1-0). Een verre lob van Kwinten Van Den Broeck werd gered door doelman Bourlard. Eén minuut later gaf James Shallow de perfecte assist aan William Acke die laag inschoot aan de tweede paal (2-0). Na een lange rush van aan de middenlijn zette James Shallow drie-vier ex-ploegmaats in de wind om dan te scoren in de verste hoek (3-0). De partij was zo al gespeeld na een kwartier eenrichtingsvoetbal. Een doelpunt van William Acke werd voor buitenspel afgekeurd en even later kopte de Kampenhoutse topschutter een hoekschop van Christophe Tack tegen de lat. James Shallow besloot op doelman Bourlard en William Acke knalde de bal naast doel. Kort voor de pauze haalde Corten de doorgebroken William Acke neer in de rechthoek. Strafschop voor Kampenhout en een tweede gele kaart voor Corten. James Shallow wou wat graag een tweede keer scoren tegen z’n ex-ploeg maar schoot de elfmeter ongelukkig naast doel, zodat het 3-0 bleef aan de rust.
Na de pauze bleef SK jagen op meer doelpunten. Arno Claes stuurde William Acke weg. Die omspeelde doelman Bourlard en legde uit een scherpe hoek nummer vier in het mandje (4-0). De bezoekende doelman kwam even later goed uit voor William Acke opnieuw gevaarlijk werd. William Acke kopte ook een hoekschop van de ingevallen Matthias De Coninck naast doel. William Acke speelde na ruim een uur Matthias De Coninck vrij en die verschalkte de doelman met een fraai lobje (5-0). Daarmee was de lijdensweg van het arme Rixensart nog niet gedaan. William Acke ging doelman Bourlard voorbij en scoorde met een lob in het lege doel (6-0). Vijf minuten later ging William Acke nogmaals op snelheid door en hij schoot z’n vierde goal van de namiddag en tiende van het seizoen voorbij Bourlard (7-0). Matthias De Coninck ging z’n kans met een fraaie lob maar de bal viel op de dwarsligger. Aan de overzijde scoorde de ingevallen Denis van dichtbij de eerredder (7-1). William Acke liet z’n vijfde van de middag liggen en ook de ingevallen Koen De Coninck knalde een wenkende kans over doel. Met een fraai afstandsschot onder de lat scoorde bezoeker Denis zowaar een tweede keer (7-2). Het laatste woord was voor topschutter William Acke maar hij schoot in de slotminuut vol op de paal. Ruime zege dus voor Kampenhout, al liet het dubbele cijfers liggen en slikte het in het slot twee vermijdbare tegendoelpunten. SK blijf ook leider en binnen twee weken weten we of de jongens van Jo Claes net als vorig seizoen de eerste periode winnen. (JG)
 
SK Kampenhout: Billast, Tack (46’ Van Assche), Decoster, De Witte, K. 
Van Den Broeck, Claes, Pannis (66’ K. De Coninck), D. Van Den Broeck (46’ M. De Coninck), Dirix, Shallow, Acke.
Union Rixensartoise: Bourlard, Aramian (46’ Boucher), El Ouilinti, Perez, Corten, Bourguignon (36’ Denis), Van Beneden, Laloux, Gharbaoui (52’ Gilson), Derave, Hazard.

Doelpunten: 6' Dirix (1-0), 11' Acke (2-0), 17' Shallow (3-0), 51' Acke (4-0), 62' M. De Coninck (5-0), 71' Acke (6-0), 76' Acke (7-0), 84' Denis (7-1), 89' Denis (7-2).                 Gele kaart: Corten.
Rode kaart: 44’ Corten (tweemaal geel).
Arbitrage: Geert Denoodt bijgestaan door Marc Bergen en Willy Demol.

|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 25 oktober 2015 - 21:29:25 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 19 oktober 2015
kampenhout wint intense derby tegen kampelaar

kampenhout_wint_intense_derby_tegen_kampelaar.png

|Geplaatst door Webmaster op maandag 19 oktober 2015 - 22:52:49 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Halloween voetbal !

affiche_halloween_2015_sm.jpg
Zaterdag 31 oktober 2015 is er vanaf 18u "Halloween voetbal" voor ouders/trainers/afgevaardigden !

 18 uur U6, U7, U8, U9
19 uur U10, U11, U12, U13
20 uur U15,U17, U21, Beloften
5 tegen 5 op B - veld

kleedkamers en douches zijn beschikbaar en er is pompoensoep/brood na de match !

Vanaf 20u iedereen welkom op de Halloween Party met # D.J. 's
De inkom is  gratis en er is ook gratis Halloween cocktail/persoon voorzien.
Meer info kan u verkrijgen bij het evenementen team via sanchez_ombania@hotmail.com

|Geplaatst door Webmaster op maandag 19 oktober 2015 - 10:42:39 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  [1] 2 3 ... 10 11 12
Vorige Wedstrijd

VILLERS LA VILLE - SKK
logo-6724-Villers-la-Ville.GIF0 - 3logo02615.gif
Volgende Wedstrijd

SKK - SURYOYES BRUXELLOIS
logo02615.gif29 nov 15

14u30
logo-9413-Su-Brussel.GIF
CMP: TERR.1
ZEYPESTRAAT 26a
1910 KAMPENHOUT
016/65.04.02
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Jeugdsite

logojeugd_sm.png
Aankomende Wedstrijden

Woensdag 18 november 2015
 
18:00U13TIELT-WINGE - KSK
18:00U12RHOD.DE.HOEK - KSK
18:00U8MERCHTEM - KSK
19:00U10ANDERLECHT - KSK
19:30U15KSK - KFC.LENNIK
 
 
Zaterdag 21 november 2015

09:30PU17KSK - HAASRODE
09:30PU10BEERS. DROGENBOS - KSK
09:30PU8KSK - KVC.HAACHT
09:30RU7FC.BORGHT - KSK
10:00RU11KFC.HEVER - VK.BERG-OP
11:00RU13FC.MOORSEL - KSK
11:00PU11BEERS. DROGENBOS - KSK
11:00RU10KCVV.ELEWIJT - KSK
11:00U9KSK - KSV BORNEM
11:00RU8BERG-OP - WOLFSDONK
11:00RU7BERG-OP - VILVOORDE
12:00RU6K.OL.WIJGMAAL - KSK
12:30RU15ZEMST SP - KSK
12:30U12DIEST - KSK
14:30RES.FERPS-KWERPS - KSK
14:30PU9WOL.-ZAVENTEM - KSK
14:30PU8WOL.-ZAVENTEM - KSK
15:30PU13BEERS. DROGENBOS - KSK
 
Zondag 22 november 2015
 
09:30PU21HO.VELTEM - KSK
11:15PU15ST.HAASRODE - KSK
15:002PR.AVILLERS LA VILLE - KSK
 
 
Aankomende Evenementen

  
affiche_kaas_en_wijnavond_sm2015.jpg
17 januari : wildfestijn
28 februari : brunch
18 maart : kwis
 
 
 
kalendertest

(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.