Jeugdsite

logojeugd_sm.png
Hoofdsponsors

gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
Sponsors
Dats 24
immoo
In memoriam:

affiche_jos_de_vroe.jpg
 
zondag 23 november 2014
In memoriam: Jos De Vroe (1952-2014).

thumb_jos_de_vroe.jpg
SK Kampenhout verloor opnieuw een monument. We vernamen vol ongeloof dat erevoorzitter Jos De Vroe (62) zaterdag in de vooravond totaal onverwacht is overleden. Hij is tijdens het fietsen, zijn grote passie, onwel geworden en overleden aan de gevolgen van een hartfalen.

Jos De Vroe werd in 2000 voorzitter van de club op een moment dat SK het moeilijk had. In geen tijd zette hij een nieuw bestuur op de rails en zorgde hij voor sportieve en financiële stabiliteit. De resultaten volgden en in 2004 werd geel-blauw kampioen in eerste provinciale en volgde de promotie naar vierde klasse. In 2007 gaf Jos De Vroe de fakkel door om meer tijd met zijn familie door te kunnen brengen.

Maar Jos liet de club niet los en bleef SK Kampenhout van op afstand volgen. Vorige zondag, voor de Kampenhoutse derby tegen Kampelaar, was hij nog met een grote delegatie op de brunch aanwezig en gaf hij ook mee de aftrap van de wedstrijd. De Vroe was naast succesvol bedrijfsleider nog op vele andere vlakken actief. Naast voetbal was wielrennen zijn grote passie. Als organisator van de Primus Classic Impanis-Van Petegem haalde hij het internationale wielerpeleton naar de regio en dat werd door iedereen enorm gewaardeerd. Verder was hij voorzitter van Unizo Kampenhout en ook actief binnen het afdelingsbestuur van Open VLD Kampenhout. Hij is de vader van Vlaams Parlementslid Gwenny De Vroe.

We wensen zijn vrouw Riet, zoon Glenn, dochter Gwenny, de familie en de vele vrienden van Jos heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode. 

De begrafenis van Jos De Vroe vindt zaterdag 29 november om 10 uur plaats in de aula van Uitvaartcentrum Pues in Winksele.(JG)

|Geplaatst door Webmaster op zondag 23 november 2014 - 21:51:51 | Lees/plaats reactie: 2 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 24 november 2014
Geel-blauw opnieuw leider na verdiende uitwinst.

wavre_limal_sk.jpg
Matthias De Coninck scoorde in de slotfase het geruststellende tweede doelpunt. (© foto Jeroen Goolaerts)

Wavre Limal 0 - SK Kampenhout 2

SK gaf een gepast eerbetoon aan de plots en veel te vroeg overleden Jos De Vroe door met 0-2 te gaan winnen bij Wavre Limal. Na één minuut stilte voor de betreurde erevoorzitter werd de partij, die geel-blauw met zwarte rouwbanden speelde, op gang gefloten.

De eerste helft was er een van veel middenveldspel en duels tegen een stugge thuisploeg die enkel de lange bal hanteerde en maar liefst vijf gele kartons verzamelde. Geel–blauw had veelvuldig balbezit maar slaagde er niet in om kansen te creëren met een logische 0-0 ruststand als gevolg. SK kwam veel scherper uit de kleedkamer en zette de thuisploeg vanaf het begin van de tweede helft onder druk. Wavre–Limal beperkte zich tot verdedigen en het wegtrappen van de bal. Na een uur een eerste kans voor Kampenhout als Matthias De Coninck op rechts doorging en de bal lateraal voor doel gaf. Frederik Luyten stuitte eerst op de thuisdoelman en trapte in de herneming over doel. 

De druk hield aan en de gevaarlijke standjes voor het doel van de thuisploeg werden talrijker maar doelman Evrard gaf voorlopig geen krimp. Een kwartier voor affluiten was het dan toch raak als na een hoekschop een plaatselijke verdediger onder druk van Quentin Decoster de bal keihard in zijn eigen doel kopte: 0-1. SK hield de druk hoog maar kwam tweemaal goed weg toen zowel Robin De Witte als Quentin Decoster te kort terugspeelden. Maar zoals altijd konden we rekenen op een prima doelman Robby Billast. Aan de overzijde ging de ingevallen Matthias De Coninck op rechts aan de haal en legde de bal breed voor Steve Camara die te verrast was en zo vergat de bal in het lege doel te leggen. 

Het was slechts uitstel van executie voor de thuisploeg. In de slotfase volgde een prima doorsteekpas van Koen De Coninck waardoor Steve Camara alleen voor doel verscheen. Die legde de bal breed voor Matthias De Coninck die op zijn beurt de bal in het lege doel kon lopen: 0-2 en de drie punten op zak. SK hield voor de tiende keer in 13 wedstrijden de nul op het bord en met deze overwinning alsook het gelijkspel van Grez-Doiceau in Machelen komt geel-blauw na 13 speeldagen opnieuw alleen aan de leiding van het klassement. 

Proficiat jongens! (EVC) 

Wavre Limal: Evrard, T. Ballieux, Schildermans (60’ S. Ballieux), Simon, J. Ballieux, Vandamme, Contempre, Delitte (70’ Wallens), Peeters (46’ Basile), Billet, Petitjean.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Claes, De Witte, Van Assche, Van Den Broeck, Luyten (71’ Camara), K. De Coninck, Mammadbeyli (78’ M. De Coninck), Coosemans.

Doelpunten: 76' Decoster (0-1), 89' M. De Coninck (0-2).
Gele kaarten:
 Petitjean, J. Ballieux, T. Ballieux, Billet, Basile, Coosemans, Camara.
Arbitrage: Emil Sokolowski bijgestaan door Olivier Jacques en Luc Theunis.
 
|Geplaatst door J. Goolaerts op maandag 24 november 2014 - 16:22:19 | Lees/plaats reactie: 1 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 16 november 2014
Kampenhouts voetbalfeest eindigt onbeslist.

sk_kampelaar_00.jpg
Rey Mammadbeyli trekt een spurtje met bezoeker Steven Delestinne. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 0 – SK Kampelaar 0

Deze historische derby, beide Kampenhoutse clubs speelden nog nooit in competitieverband tegen elkaar, eindigde na een wat teleurstellende partij op een 0-0 gelijkspel. Daarmee waren vooral de bezoekers tevreden omdat SK Kampenhout enkele uitstekende kansen op de volle buit liet liggen in een uiterst faire wedstrijd. Met ruim 600 toeschouwers in het Gemeentelijk Stadion werd het anders wel een sfeervolle namiddag voor jong en oud. 

Beide ploegen begonnen erg voorzichtig aan de wedstrijd. Geen wonder dat we dan ook even moesten wachten op de eerste dreiging. Bezoeker Delestinne kreeg een vrije kopkans maar knikte de bal over doel. Aan de overzijde was Rey Mammadbeyli dicht bij de opener maar doelman Van Acker had een prima reflex in huis. Even later knalde Kenneth Van Assche over doel. Op het halfuur kreeg Kampenhout de beste kans van de eerste helft. Rey Mammadbeyli had de hoek voor het uitkiezen maar doelman Van Acker redde miraculeus met de voet. Bij de hierop volgende hoekschop kopte Bart Indigne de bal over doel. Ook Frederik Luyten had een laag schot in petto waarop Van Acker goed plat ging. Koen De Coninck stuurde Frederik Coosemans diep maar die duwde de bal te ver van de voet.

Na de pauze dreigde Kampelaar met een vrije trap van Delestinne maar die kon doelman Robby Billast niet verontrusten. De thuisploeg reageerde maar Kwinten Van Den Broeck werd afgeblokt en Frederik Coosemans kopte een hoekschop van de ingevallen Matthias De Coninck naast doel. Even later kreeg Frederik Coosemans een nieuwe kopkans maar nu knikte hij de bal over doel. In de slotfase drukte SK Kampenhout nog even door tegen een terugplooiend Kampelaar. Na een actie van invaller Matthias De Coninck kon doelman Van Acker ingrijpen net voor de inlopende Rey Mammadbeyli. Eén minuut later kreeg Frederik Coosemans dé kans om SK Kampenhout op 1-0 te schieten. Helemaal vrijgespeeld voor doelman Van Acker schoot hij de bal nog naast de gapende doelmond. Even later kopte Rey Mammadbeyli een vrije trap van aanvoerder Christophe Tack voorlangs. In de slotminuut leverde ook een nieuwe vrijschop van Christophe Tack niets meer op en toen vond ook scheidsrechter Patrick Cuypers het welletjes. SK Kampenhout hield dus andermaal de nul op het bord en incasseerde op eigen veld nog geen enkel tegendoelpunt in zes duels. (
JG)

SK Kampenhout:
 Billast, Tack, Indigne, Claes, De Witte, Van Assche, Van Den Broeck, Luyten (62’ M. De Coninck), K. De Coninck (83’ Dirix), Mammadbeyli, Coosemans (83’ Van Craen).
SK Kampelaar: Van Acker, Jaspers (75’ Van Der Elst), Buelens, Van Lierde (75’ Solomon), De Keyser, Verelst, Vermeiren, J. De Graeve, Delestinne (89’ Swiggers), M. De Graeve, Verleysen.

Doelpunten: geen.
Gele kaarten: geen.
Arbitrage: Patrick Cuypers bijgestaan door Olivier Benoit en Philippe Tanesy.
 

|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 16 november 2014 - 23:13:42 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Selectie SK Kampenhout – SK Kampelaar

Steve Camara (1/1) is geel geschorst. Joren Monival (verrekking kuit) ontbreekt.
Verder kan trainer Jo Claes op iedereen rekenen voor de Kampenhoutse derby. (JG)

Selectie: Robby Billast, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte, Piet Dirix, Bart Indigne, Frederik Luyten, ReyMammadbeyli, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche, Kwinten Van Den Broeck en Jorne Van Craen.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 16 november 2014 - 10:03:26 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 10 november 2014
SUPPORTERS OP POST !


Ter gelegenheid van de wedstrijd tegen SK Kampelaar voorzien we ook een CAVA-bar in de kantine.
Daarnaast krijgen alle jeugdspelers die komen supporteren een gratis zak snoep aangeboden !!!

SUPPORTERS OP POST !


|Geplaatst door Webmaster op maandag 10 november 2014 - 11:57:43 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
SK verliest twee punten door onterechte strafschop in slotminuut.

houtain_genappe_sk_sm.jpg 
Frederik Coosemans scoorde tegen Houtain-Genappe z’n vijfde doelpunt van het seizoen(© foto Jeroen Goolaerts)

FC Houtain-Genappe 1 - SK Kampenhout 1

In het landelijke Houtain-Le-Val begon Kampenhout het best aan de wedstrijd. Veel balbezit zonder echte kansen maar geel-blauw had de wedstrijd volledig onder controle. Het eerste gevaar kwam echter van de thuisploeg als Nowak van op zijn eigen helft helemaal alleen centraal mocht oprukken en dan mooi aflegde voor Theys die echter in twee keer niet voorbij onze prima doelman Robby Billast raakte. In de 22 ste minuut volgde een voorzet van Arno Claes maar de plaatselijke doelman bokste net voor Frederik Coosemans weg. SK werd nu gevaarlijker en even later ging Frederik Coosemans door van op links en legde achteruit voor Rey Mammadbeyli die opnieuw de vuisten van doelman Charlier testte. In de herneming trapte Koen De Coninck staalhard maar ook hier volgde een prima save van de thuisdoelman. Een minuutje later vrijschop aan de rand van de rechthoek. Mooi over de muur getrapt door aanvoerder Christophe Tack maar alweer de redding van Charlier. Dan viel de wedstrijd opnieuw stil en gebeurde er niets noemenswaardig meer tot vlak voor de  rust. Een prima actie van Rey Mammadbeyli met een mooie voorzet naar Kwinten Van Den Broeck die aan de eerste paal mooi kwam ingelopen maar de bal verkeerd raakte met het hoofd en weg kans.

De tweede helft begon zoals de eerste , met veel balbezit voor geel-blauw dat de wedstrijd onder controle hield zonder echt grote kansen. In de 65 ste minuut is het dan eindelijk zover... Vrije trap van op rechts aan de cornervlag mooi voorgegeven door Christophe Tack aan de tweede paal waar Koen De Coninck de bal terug kopte richting eerste paal. De bal werd nog net voor de lijn gered maar de goed gevolgde Frederik Coosemans ramde de bal van kortbij in het geharrewar in het dak van het doel : 0-1 voor SK. Wat er vanaf dan gebeurde, was onbegrijpelijk... De tot dan toe al bij al goed leidende ref koos resoluut de kant van de thuisploeg. Elk duel werd bestraft in ons nadeel en iedereen zag dan al wat er zou gebeuren.... Geel-blauw mocht echt niets meer doen en kreeg de ene na de andere fout tegen rond het eigen strafschopgebied. Daardoor was er wel dreiging van de thuisploeg maar al bij al hielden we makkelijk stand. Tot die fatale 92 ste minuut... Hoekschop van op links en Omonga kopte de bal naast doel. De grensrechter gaf een doeltrap en de spelers van Houtain-Genappe liepen reeds terug naar achteren. Scheidsrechter 
Huysentruyt gaf tot eenieders verbazing opnieuw een hoekschop aan de Waals-Brabanders. De bal werd voorgebracht maar weggekopt door onze defensie recht in de voeten van Fromont. Die trapte in één tijd al dan niet tegen de arm van Kenneth Van Assche die echter buiten de zestien stond opgesteld. Ondanks dit alles legde de scheidsrechter de bal toch op de stip tot ongeloof van onze talrijk meegereisde supporters. Fromont zet Robby Billast op het verkeerde been en trapte hard en laag binnen: op de valreep 1-1. Jongens, dit hebben jullie absoluut niet verdiend. Koppen omhoog en nu reeds uitkijken naar de dorpsderby van volgende week tegen SK Kampelaar.(EVC)

FC Houtain-Genappe: Charlier, Omonga, Cranenbrouck, Porreweck, Theys, Petiau (86’ Deboitselier), Fromont, Glautier, Lebrun, Vangrootenbruel, Nowak.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Claes, De Witte, Van Assche, Van Den Broeck, M. De Coninck (46’ Camara, 71’ Luyten), K. De Coninck, Mammadbeyli (85’ Indigne), Coosemans.

Doelpunten: 65' Coosemans (0-1), 90+2’ Cranenbrouck (strafschop, 1-1).
Gele kaarten:
 Petiau, Nowak, Cranenbrouck, Van Den Broeck, Camara, Van Assche.
Arbitrage: Cedric Huysentruyt bijgestaan door Patrick Goossens en Raymond Wuestenberghs.
|Geplaatst door Webmaster op maandag 10 november 2014 - 10:59:41 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 07 november 2014
Selectie FC Houtain-Genappe - SK Kampenhout

Joren Monival (verrekking kuit) ontbreekt. Matthias De Coninck en Christophe Tack keren terug uit schorsing. (JG)

Selectie: Robby Billast, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte, Rey Mammadbeyli, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche, Kwinten Van Den Broeck en drie nog aan te duiden spelers.

|Geplaatst door J. Goolaerts op vrijdag 07 november 2014 - 22:19:10 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
woensdag 05 november 2014
Kampenhout periodekampioen in 2de prov. A

In 2de provinciale A won Kampenhout van Union Rixensart met 1-0. Door het verlies van Grez-Doiceau tegen Kampelaar staat Kampenhout nu alleen aan de leiding en wint het ook de eerste periodetitel.  
 
In de eerste helft was Kampenhout net iets beter dan Rixensart maar het vond maar moeizaam de weg naar het doel.  Pas in het begin van de tweede helft viel het eerste doelpunt.  Het was Mammadbeyli die de voorzet van Coosemans binnen trapte.   Rixensart drukte nadien de thuisploeg terug tot op de eigen helft maar kon zelf niet scoren.  1-0 was ook de eindstand en dus pakt Kampenhout tegen alle verwachtingen de eerste periodetitel.

Vorig seizoen degradeerde Kampenhout uit eerste provinciale en had het financiële problemen. Er kwam een nieuw bestuur dat financieel orde op zaken bracht, en weer voor de eigen jeugd koos. Een beleid dat al snel z'n vruchten blijkt af te werpen, bevestigt ook voorzitter Geert Heremans.  


Bron : Ringtv.be

|Geplaatst door Webmaster op woensdag 05 november 2014 - 23:35:44 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 02 november 2014
Geel-blauw met hulp van buren periodekampioen na nipte zege.

sk_rixensart.jpg
SK Kampenhout won de eerste periodetitel en dat werd uitbundig gevierd(© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 1 – Union Rixensartoise 0

Na een duur bevochten zege tegen een sterk Rixensart kroonde SK zich verdiend tot eerste periodekampioen. Met 23 op 30 hield het concurrent Grez-Doiceau af, dat op eigen veld met 1-3 verloor van buur Kampelaar. Een knap doelpunt van Rey Mammadbeyli volstond vanmiddag voor de zevende zege van het seizoen.

In een gesloten eerste helft had een kort opzittend Rixensart veel balbezit. SK speelde uit een goede organisatie. Bezoeker Shallow kopte in de handen van doelman Robby Billast en even later moest de thuisdoelman plat om een vrijschop van Bourguignon in hoekschop te verwerken. Geel-blauw reageerde maar Kenneth Van Assche schoot een vrije trap huizenhoog over terwijl Koen De Coninck werd teruggefloten voor vermeend handspel. De partij kabbelde verder met weinig doelgevaar. Doelman Robby Billast redde een laag schot van Shallow en kort voor de pauze kreeg Kampenhout de beste kans van de eerste helft. Op aangeven van Frederik Coosemans tikte Koen De Coninck de bal van dichtbij naast doel.

Kort na de pauze kwam geel-blauw op voorsprong. Frederik Coosemans recupereerde aan de zijlijn een schijnbaar verloren bal en gaf dan van op links de perfecte voorzet naar Rey Mammadbeyli, die de bal aan de tweede paal staalhard in het dak van het doel knalde. Meteen 1-0 en SK op rozen… 

De bezoekers reageerden maar voorlopig met steriele druk. Een poging van Joren Monival belandde niet ver naast doel. Rixensart kreeg een goede schietkans maar Shallow mikte van dichtbij nog over doel. Ook Ginion kreeg de bal niet tussen de palen en Gruslet kopte een hoekschop naast doel. Aan de overzijde speelde geel-blauw de tegenaanval slordig uit en kreeg de ingevallen Camara geen strafschop na een contact met doelman Vega Gimenez.

In de slotfase nam de druk van de Waals-Brabanders nog toe. Ginion kopte een hoekschop over doel en de ingevallen Sanchez knalde naast doel. Ginion probeerde het nog eens in de draai maar besloot over doel. In de extra tijd trok zelfs doelman Vega Gimenez mee naar voor maar ook dat bracht geen zoden aan de dijk. Toen onmiddellijk na het laatste fluitsignaal werd omgeroepen dat Grez-Doiceau met 1-3 had verloren, kon het feest beginnen. 

Proficiat mannen en doe zo verder!!! (JG) 

SK Kampenhout: Billast, Decoster, Indigne, Claes, De Witte, Van Assche, Van Den Broeck, Monival (66’ Camara), K. De Coninck (73’ Luyten), Mammadbeyli, Coosemans (77’ Dirix).
Union Rixensartoise: Vega Gimenez, Willems, Boreux, Patureau, Ginion, Renaut (55’ Somers), Iglesias, Bourguignon (64’ Potdevin), Gruslet, Leys (82’ Sanchez), Shallow.

Doelpunt: 48' Mammadbeyli (1-0).
Gele kaarten: Van Assche, Luyten, Gruslet, Ginion, Willems.
Arbitrage: Gertjan Van De Schoot bijgestaan door Rudi Pypops en Karim Elayed.
|Geplaatst door Webmaster op zondag 02 november 2014 - 21:39:14 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Selectie SK Kampenhout – Union Rixensartoise

Matthias De Coninck en Christophe Tack (beiden 1/1) zijn geschorst. Kenneth Van Assche keert terug uit schorsing. Verder is iedereen inzetbaar. Piet Dirix maakt voor het eerst deel uit van de selectie. Zondag weten we of geel-blauw al dan niet periodekampioen wordt. SK deelt samen met Grez-Doiceau de leiding met 20 punten en zes gewonnen wedstrijden. Ook het doelsaldo (+9) is gelijk. Het reglement zegt dat dan de ploeg die het meeste doelpunten scoorde periodekampioen is. Grez-Doiceau (22) scoorde meer doelpunten dan Kampenhout (13). Concreet wil dit zeggen dat SK beter moet doen dan Grez-Doiceau. Als beide clubs hun wedstrijd winnen, moet geel-blauw met een ruimer verschil winnen om periodekampioen te worden. (JG)

Selectie: Robby Billast, Steve Camara, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte, Piet Dirix, Bart Indigne, Frederik Luyten, Rey Mammadbeyli, Joren Monival, Ad Stevens, Kenneth Van Assche en Kwinten Van Den Broeck.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 02 november 2014 - 00:46:45 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  [1] 2 3 4 5
Vorige Wedstrijd

WAVRE LIMAL - SKK
 logo-0079-wavre.jpg0 - 2logo02615.gif
Volgende Wedstrijd

SKK - FC.MELSBROEK
logo02615.gif30 nov

14u30
logo-5659-melsbroek.gif
CMP: SPORTCENTRUM - TERR.1
ZEYPESTRAAT 26A
1910 KAMPENHOUT(2238)
016/65.04.02
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Aankomende Wedstrijden jeugd


Woensdag 26 november 2014
 
18:15U11 PAKSK - KVC.HAACHT
20:00U17KSK - ERC.HOEILAART


Zaterdag 29 november 2014

09:30U9 PAAHERENT A - KSK
09:30U9 PABHERENT B - KSK
09:30U8 PAAHERENT A - KSK
09:30U8 PABHERENT B - KSK
09:30U7 ADHAACHT A - BERG-OP
10:45U13 PAHERENT A - KSK
10:45U13 ADHERENT B - KSK
11:00U11 ACBERG-OP - KEERBERGEN
11:00U10 SBERG-OP - PERK
11:30U12 PAHERENT A - KSK
11:30U7 ADBOORTMEERBEEK - KSK
12:00U11 PAHERENT A - KSK
12:30U21 PAHERENT - KSK
12:30U9 YPERK - BERG-OP
13:30U10 PAHERENT A - KSK
14:00U7 ACKEERBERGEN - KSK
14:30RES.SAM.KHOFSTADE A - KSK
14:30U17 PAHERENT A - KSK
15:00U6 KBETEKOM B - KSK
15:00U6KAMPELAAR - KSK


Zondag 30 november 2014

09:30U15 PAHERENT A - KSK
09:30U15 WBETEKOM B - KSK
11:15U17 SLONDERZEEL - KSK
14:302 PROV. AKSK - MELSBROEK

Aankomende Evenementen


affiche_sinterklaas_2014_sm.jpg
9 januari : nieuwjaarsreceptie
25 januari : wildfestijn
6 februari : kaas- en wijnavond
21 maart : spaghettifestijn
27 maart : Kwisavond
25 april : pensenkermis
1,2,3 mei : Jeugdtornooi
30 mei : familiedag
(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.