In memoriam: Jos De Vroe

affiche_jos_de_vroe_sm.jpg
 
Hoofdsponsors

gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
groupw_logo.png
Sponsors
Dats 24
immoo
Lunch 13 september 2015

SK Kampenhout nodigt u graag uit voor een 

L U N C H

Zondag 13/09/2015 om 11.00 uur - Kantine Zeype, 1910  KAMPENHOUT

tomaat-garnaal.jpgMenu :cote-a-los.jpg
Welkomstdrink 
Parmaham met meloen
Tomaat garnaal OF Côte à l’Os op BBQ
Groentenbuffet
Dessert en koffie

Prijs: 30,00 € p/p ( jonger dan 12 jaar: 15,00 €)
Gezien het beperkt aantal plaatsen is inschrijving noodzakelijk. 
Afsluiting inschrijvingen: 07/09/2015


zondag 30 augustus 2015
Koen De Coninck zet scheve situatie recht met hattrick

sk_bosvoorde_0815.jpg
 Koen De Coninck viert één van z’n drie doelpunten. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 3 – RC Bosvoorde 2

Geel-blauw begon ongelukkig aan de partij met al na 44 seconden een tegendoelpunt. Daarna zette SK met goed en dominant voetbal én veel kansen de scheve situatie recht met een hattrick van Koen De Coninck en nog een resem gemiste kansen. Met een late strafschop bracht Bosvoorde nog even de spanning terug.
De zwoele namiddag begon niet te best voor Kampenhout met al in de eerste minuut een tegendoelpunt. Na een vrije trap van aan de cornervlag schoof aanvoerder Julien Devos de bal aan de tweede paal binnen (0-1). 

Even later schoot Pinto-Gouveia op de vuisten van doelman Robby Billast. SK reageerde furieus en was meteen enkele keren gevaarlijk. James Shallow besloot op doel maar doelman Bouchat redde met de voet. Daarna bleef een bezoekend handspel in de rechthoek onbestraft. Koen De Coninck schoot voorlangs en doelman Bouchat redde een poging van Dieter Van Den Broeck. Na een misser achteraan bij Bosvoorde kregen zowel Koen De Coninck als Kenneth Van Assche de bal niet voorbij de uitgekomen doelman. Even later was er opnieuw handspel in de fatale zone en ditmaal ging de bal wel op de stip. Koen De Coninck zette de strafschop feiloos om (1-1). 

Voor de Brusselaars het sein om dan al tijd te beginnen rekken… William Acke schoot van op afstand over doel. Na een prima voorzet van laatsgenoemde schoot Kwinten Van Den Broeck de bal in het zijnet. Op het halfuur redde doelman Bouchat een knal van William Acke. Robin De Witte besloot voorlangs en na een hoekschop van aanvoerder Christophe Tack besloot Koen De Coninck nipt naast doel. Bosvoorde was nog één keer gevaarlijk toen Kongo nipt over doel schoot. Op de tegenaanval verscheen James Shallow vrij voor doel maar hij liep zich vast op doelman Bouchat. Op slag van rust claimde Kampenhout nogmaals een strafschop maar de scheidsrechter liet verder spelen. Zo máár 1-1 aan de rust na een helft éénrichtingsvoetbal.

Na de verfrissingen zakte, mede door de loden hitte, het tempo maar bleef geel-blauw baas. Met een vrije trap van Czetwertynski naast doel zorgde Bosvoorde voor het eerste gevaar. Aan de overkant redde doelman Bouchat een vrije trap van aanvoerder Christophe Tack. En toch kwam Kampenhout opnieuw op winst. Na een perfecte voorzet van Kwinten Van Den Broeck van op links knalde Koen De Coninck aan de tweede paal raak (2-1). 

Even later werd de ingevallen Steve Camara gehaakt in de zestien en volgde opnieuw een strafschop. Koen De Coninck maakte z’n hattrick vol en knalde de elfmeter in de bovenhoek (3-1). 

William Acke had nummer vier aan de voet maar besloot voorlangs. In de slotfase liet een zegezeker Kampenhout de bezoekers komen. Kongo schoot eerst tegen de lat en in de toegevoegde tijd kreeg ook Bosvoorde nog een strafschop. Thomas Vanhamme legde van op de stip de eindstand vast (3-2). 

Meer dan verdiende zege, al mocht de score wat hoger… (JG) 

SK Kampenhout: Billast, Tack (74’ Pannis), Decoster, De Witte, Claes, K. 
Van Den Broeck (78’ Dirix), Van Assche, D.Van Den Broeck, K. De Coninck, Shallow (61’ Camara), Acke.
RC Bosvoorde: Bouchat, Devos, Pinto-Gouveia, Bousso, O. Vandenplas, Wiard (46’ Depotbecker), Rodriguez-Calvo (46’ S. Vandenplas), Czetwertynski (76’ Sterling), Vanhamme, Kongo, Guiot.

Doelpunten: 1' Devos (0-1), 13' K. De Coninck (strafschop, 1-1), 66' K. De Coninck (2-1), 71' K. De Coninck (strafschop, 3-1), 90+2' Vanhamme (strafschop, 3-2).
Gele kaarten: Tack, Vanhamme, S. Vandenplas, Depotbecker.
Arbitrage: Yannick Mortier bijgestaan door Pascal Desguin en Didier Mattens.

|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 30 augustus 2015 - 22:02:49 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 23 augustus 2015
Ondermaats geel-blauw opnieuw met beide voetjes op de grond

veltem__sk.jpg
David Pannis (hier in actie tegen Wezemaal) kopte de 3-3 in doel. (© foto Koenraad Merens)

HO Veltem 4 – SK Kampenhout 3

Net als in de vriendschappelijke partij tegen Wezemaal begon SK slap aan de wedstrijd. Na twee minuten floot de scheidsrechter een strafschop na handspel van aanvoerder Christophe Tack. Simon Vanhentenrijk zette de elfmeter om (1-0). 
Na een zwak eerste kwartier kwam SK beter in de wedstrijd. Met een afgeweken trap uit een schuine hoek zorgde Steve Camara voor de gelijkmaker (1-1). 
Piet Dirix zonderde tien minuten later William Acke af en die schoot van op 20 meter raak (1-2), ook de stand aan de rust.

Tijdens de rust voerde de thuisploeg drie wissels door, met succes. Kampenhout begon andermaal ongeconcentreerd en dat werd door Veltem afgestraft met twee doelpunten in enkele minuten tijd. Eerst kopte Jasper Imberechts een hoekschop binnen (2-2). 

Even later strafte invaller Koen Vanhentenrijk zwak verdedigen van Robin De Witte af (3-2). 
Geel-blauw gaf zich echter nog niet gewonnen en halfweg de tweede helft kopte de ingevallen David Pannis een hoekschop van Christophe Tack binnen (3-3).

Een tweede ommekeer zat er niet meer in voor SK. Een kwartier voor tijd kopte Jasper Imberechts zelfs z’n tweede van de namiddag binnen (4-3) zodat Veltem alsnog won. 

Daarna kon een moegestreden Kampenhout niet meer reageren. De afsluitende strafschoppenreeks eindigde op 3-3. Na een meer dan geslaagde voorbereiding weet SK terug wat verliezen is en staat iedereen opnieuw met beide voetjes op de grond.

HO Veltem: De Ville (46’ Van De Vel), D. Van Kerkhoven, Lievers, Medart, Lauwens, Schoeters, Imberechts, De Smet (46’ K. Vanhentenrijk), B. Van Kerkhoven (46’ Bracke), Outtier, S. Vanhentenrijk.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster (55’ Indigne), De Witte (67’ Coosemans), Claes, K. Van Den Broeck, Van Assche (63’ Pannis), Dirix (80’ M. De Coninck),Shallow, Camara, Acke.

Doelpunten: 2' S. Vanhentenrijk (strafschop, 1-0), 23' Camara (1-1), 33' Acke (1-2), 52' Imberechts (2-2), 55' K. Vanhentenrijk (3-2), 67' Pannis (3-3), 73' Imberechts (4-3).
Gele kaarten: D. Van Kerkhoven, De Witte, Shallow.
Arbitrage: Tom De Bruyne.
|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 23 augustus 2015 - 20:38:16 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
woensdag 19 augustus 2015
Opnieuw vlotte winst met vijf doelpunten voor SK

sk_wezemaal.jpg
Ook tegen Wezemaal legde geel-blauw er vijf in het mandje. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 5 – FC Rapide Wezemaal 1

Ondanks een mindere start won SK opnieuw met afgetekende cijfers. Kampenhout creëerde opnieuw veel kansen en scoorde finaal vijf keer. Na een dieptepas van Kwinten Van Den Broeck opende naamgenoot Dieter de score. 

Toen de doelman van Wezemaal een schot van James Shallow loste, maakte de goed gevolgde Piet Dirix er 2-0 van. Na de pauze milderde Jorne Theys (ex-SK) maar na een persoonlijke actie diepte de ingevallen William Acke de score verder uit. Steve Camara, op aangeven van invaller Arno Claes, zorgde voor nummer vier. 
De ingevallen Matthias De Coninck legde op een assist van Steve Camara de 5-1 eindstand vast.

SK Kampenhout: Billast (70’ Kumps), Tack, Decoster (70’ Indigne), Bosschaerts (46’ Acke), De Witte (70’ Coosemans), K. Van Den Broeck (70’ Verbauwhede), Pannis (61’ M. De Coninck), D. Van Den Broeck (76’ Van Grunderbeeck), Dirix (61’ Claes)Shallow (61’ Van Assche), Camara.

Doelpunten: 22' D. Van Den Broeck (1-0), 36' Dirix (2-0), 51' Theys (2-1), 63' Acke (3-1), 73' Camara (4-1), 75' M. De Coninck (5-1).
Arbitrage: Christophe Verheyden bijgestaan door Philippe Tanesy en Maurice Vanhamel.

|Geplaatst door J. Goolaerts op woensdag 19 augustus 2015 - 22:12:52 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 16 augustus 2015
Geel-blauw wint oververdiend dankzij Van Den Broeck’s

 sk_lubbeek.jpg
Dieter Van Den Broeck, hier aan de bal met bezoeker Gilles Peeters, scoorde de 2-0. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 2 – SMS Lubbeek 0

De thuisploeg startte aan een verschroeiend tempo en Lubbeek zag al snel sterretjes. 
Koen De Coninck en William Acke misten de eerste kansen. Op aangeven van James Shallow schoot William Acke op de lat. William Acke kopte even later over en doelman Vander Weyden voorkwam een doelpunt van James Shallow. De volgende kans was voor Kwinten Van Den Broeck maar hij kopte binnen bereik van de doelman. William Acke draaide zich mooi vrij maar besloot nipt voorlangs. Een zwak Lubbeek kon hier niets tegenover zetten. 

Na een actie van Dieter Van Den Broeck ging de poging van James Shallow aan de verkeerde kant van de paal buiten. Op slag van rust maakte doelman Vander Weyden een fout op William Acke maar de scheidsrechter zag er geen strafschop in. Zo dus nog steeds 0-0 na een helft éénrichtingsvoetbal. 
Kort na de pauze redde doelman Vander Weyden een schot van William Acke en ging de rebound van Kwinten Van Den Broeck centimeters voorlangs. Even later brak opnieuw Kwinten Van Den Broeck de ban door de bal van op links laag in doel te schuiven (1-0).

Geel-blauw bleef overduidelijk baas maar veel gevaar leverde dat niet meer op. Invaller Pannis besloot binnen bereik van de doelman. Aan de overzijde kreeg Jalali een kwartier voor tijd een eerste bal tussen de palen voor Lubbeek met een vrije trap. Even later legde Koen De Coninck gepast terug op Dieter Van Den Broeck die beheerst afrondde en de zege veilig stelde (2-0). 

Daarna vond SK het welletjes en ook Lubbeek was erg blij dat het máár 2-0 werd. 
De afsluitende strafschoppenreeks won Lubbeek met 4-5.

SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster (82’ Indigne), De Witte, K. Van Den Broeck, Van Assche (46’ Pannis), K. De Coninck (82’ Coosemans), D. Van Den Broeck, Shallow (46’ Dirix), Camara, Acke.
SMS Lubbeek: Vander Weyden, Jalali, David (71’ Derden), Vansteenkiste, Douven, Sevenants (64’ Vranckx), Vanluyten, Peeters (59’ Saenen), Booten, Wynants, Van Hemelrijck.

Doelpunten: 52' K. Van Den Broeck (1-0), 77' D. Van Den Broeck (2-0).
Gele kaart: Pannis.
Arbitrage: Wim De Mulder.

|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 16 augustus 2015 - 23:58:12 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
woensdag 12 augustus 2015
Geel-blauw wint met forfaitscore en drie strafschoppen

sk_bonheiden15.jpg
Steve Camara snelt bezoeker Roel Andries voorbij. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 5 – KV Bonheiden 0

SK begon goed met een trap van Kwinten Van Den Broeck op de paal. Even later opende Koen De Coninck de score met een laag schot. 
Bonheiden probeerde de bakens te verzetten, echter zonder gevaar. Matthias De Coninck verdubbelde fraai de score en na een fout op Kwinten Van Den Broeck zorgde opnieuw Koen De Coninck voor 3-0 halfweg.

Na de pauze waren Piet Dirix en Matthias De Coninck dicht bij nummer vier. Bezoeker Bosschaerts trof de paal. In de slotfase werd de ingevallen William Acke tweemaal gelegd in de rechthoek. Eerst scoorde invaller David Pannis van op de stip. William Acke zelf zette de derde strafschop van de avond om, goed voor forfaitcijfers. Dat verdiende een tractatie van keeperstrainer Fabrice Cassimans, die vandaag 40 jaar werd. Proficiat Fabrice!

SK Kampenhout: Billast, Tack, Indigne (46’ Verbauwhede)Bosschaerts, Coosemans, K. Van Den Broeck (64’ Acke)Van Grunderbeeck (59’ Hermans), K. De Coninck (59’ D. Van Den Broeck)Dirix (79’ Pannis), Camara, M. De Coninck.

Doelpunten: 4' K. De Coninck (1-0), 29' M. De Coninck (2-0), 45' K. De Coninck (strafschop, 3-0), 84' Pannis (strafschop, 4-0), 89' Acke (strafschop, 5-0).
Arbitrage: Tom De Bruyne bijgestaan Maurice Vanhamel en Philippe Tanesy.
 
|Geplaatst door J. Goolaerts op woensdag 12 augustus 2015 - 23:35:25 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 10 augustus 2015
jaarvergadering supportersclub "De Primeurs".


primeurslogo.png“De Primeurs” kunnen tevreden terugkijken op het afgelopen seizoen, en net als onze jeugdploegen en 1ste elftal gaan ook wij er dit jaar met volle moed tegenaan.

Vooreerst wordt iedereen uitgenodigd op onze jaarlijkse algemene vergadering, die zal plaatsvinden op vrijdag 21 augustus om 19u30 in de kantine aan de ZeypestraatHierbij worden alle bestuursleden voorgesteld, teruggeblikt op het voorbije seizoen en worden de toekomstige activiteiten en initiatieven toegelicht. 
 
Ook onze jaarboeken kunnen worden ingekeken en je hebt ook de gelegenheid tot het stellen van bepaalde vragen of wensen.   

 
Het is dan ook de uitgelezen kans om je lidmaatschap voor dit seizoen te verlengen of om nieuw lid te worden. 
 
Het lidgeld  blijft dit voetbaljaar slechts € 10Wie reeds lid was, ontvangt, na betaling, onmiddellijk de nieuwe supporterslidkaart. 
Nieuwe leden hoeven, na betaling en registratie, slechts een paar dagen te wachten op hun lidkaart. 
Kan je niet aanwezig zijn dan zorgen we hiervoor bij de eerstvolgende gelegenheid.


[ Lees verder ... ]
|Geplaatst door Webmaster op maandag 10 augustus 2015 - 10:55:12 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 09 augustus 2015
Ruime bekerwinst met verjongde ploeg na sterke tweede helft.

bekkevoort.jpg 
William Acke (links) en Steve Camara (rechts) scoorden elk tweemaal tegen Bekkevoort. (© foto Jeroen Goolaerts)

VC Bekkevoort 2 – SK Kampenhout 5

Met een verjongde ploeg behaalde SK een ruime 2-5 zege bij neo-tweedeprovincialer VC Bekkevoort. De thuisploeg opende na twintig minuten de debatten via Gilis (1-0).

Lang duurde de vreugde niet want na een assist van Kwinten Van Den Broeck stelde Steve Camara al snel gelijk (1-1).
Toen doelman Goossens een schot van Kwinten Van Den Broeck niet onder controle kreeg, verzilverde opnieuw Steve Camara de rebound (1-2).

Op slag van rust scoorde Pairoux de gelijkmaker na een ingooi van de ervaren Greven (2-2).
In de tweede helft zette geel-blauw snel orde op zaken. Na een hoekschop van Arno Claes kopte William Acke binnen (2-3).
SK was nadien baas en controleerde de wedstrijd. In de slotfase scoorde Kampenhout nog tweemaal en zo werd het nog een ruime overwinning. Na een teruglegger van de ingevallen James Shallow knalde Arno Claes staalhard binnen van buiten de grote rechthoek (2-4).

In het slot deelde ook Piet Dirix nog een assist uit waarop William Acke de ruime eindstand op het bord trapte (2-5). De afsluitende strafschoppenreeks won de thuisploeg met 5-2.

VC Bekkevoort: Goossens, Gilis, Bervoets, Greven, Tutenel, Rommens (76’ Thomas), Janssens, Camps, Peeters, Pairoux, Van Daele.
SK Kampenhout: Billast (90’ Stevens), Coosemans, Indigne, Bosschaerts (85’ K. De Coninck)Claes, K. Van Den Broeck, Verbauwhede (67’ Shallow)D. Van Den Broeck, Dirix, Camara (73’ M. De Coninck), Acke.

Doelpunten: 20' Gilis (1-0), 23' Camara (1-1), 31' Camara (1-2), 45' Pairoux (2-2), 54' Acke (2-3), 85' Claes (2-4), 87' Acke (2-5).
Gele kaart: Bervoets.
Arbitrage: Patrick Cuypers.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 09 augustus 2015 - 14:19:17 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 02 augustus 2015
Geel-blauw wint vrij vlot eerste bekerwedstrijd

 sk_butsel_1.jpg
Steve Camara, sterk ingevallen aan de rust, zet zich door tussen twee bezoekers. (© foto Jeroen Goolaerts)
 
SK Kampenhout 2 – RC Butsel 0

Geel-blauw heeft z’n bekercampagne goed ingezet met een 2-0 zege tegen Butsel, toch altijd een ploeg om rekening mee te houden. Van De Vel duwde een schot van Kenneth Van Assche over en pareerde ook een kopbal van Robin De Witte. Na ruim een halfuur kreeg SK een strafschop na een fout op William Acke. Koen De Coninck schoot de elfmeter via beide doelpalen binnen (1-0). De bezoekers reageerden en doelman Robby Billast redde pogingen van Vranckx en Fernandez. Na de pauze zat nog niet iedereen op z’n plaats toen William Acke uit een erg schuine hoek de bal fraai in het dak van het doel knalde (2-0). Na een teruglegger van Steve Camara mikte William Acke nipt over doel. De doelman duwde een schot van James Shallow in hoekschop. Aan de overzijde was Robby Billast attent bij een kopbal van Claes. Geel-blauw ging nog op zoek naar de 3-0 maar Dieter Van Den Broeck, Steve Camara en Arno Claes besloten allen naast doel. Tussendoor voorkwam doelman Van De Vel ook een doelpunt van William Acke. Kampenhout faalde ook niet van op de stip en won de afsluitende reeks met 5-3.

SK Kampenhout: Billast,
 Tack, Decoster, Claes, De Witte (46’ Camara), K. Van Den Broeck, Van Assche, D. Van Den Broeck (79’ Indigne)K. De ConinckShallow (64’ Dirix), Acke.
RC Butsel: Van De Vel, Van Calster, Van Crombrugge (66’ Van Den Bergh), Laruelle, Socquet (52’ Claes), Vandeput, Fernandez (55’ Vellemans), Vanleene (66’ Govaerts), Oliviers, De Smet, Vranckx.

Doelpunten: 36' K. De Coninck (strafschop, 1-0), 47' Acke (2-0).
Gele kaarten: Acke, Govaerts.
Arbitrage: Maurice Vanhamel.
|Geplaatst door Webmaster op zondag 02 augustus 2015 - 09:55:27 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
woensdag 29 juli 2015
SK mist strafschop en verliest bij Wijgmaal

Olympia Wijgmaal 2 – SK Kampenhout 0

Geel-blauw verloor met 2-0 op het kunstgras van vierdeklasser Wijgmaal. De thuisploeg kwam na een kwartier op voorsprong maar kort hierna kreeg SK een uitgelezen kans op de gelijkmaker. Na een fout op William Acke volgde een strafschop. Koen De Coninck schoot deze echter binnen bereik van de thuisdoelman. Na de pauze was er weinig dreiging van beide teams tot Wijgmaal in de slotfase uitliep tot 2-0, meteen de eindstand. (JG) 

SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster (70’ Indigne)Claes (79’ Hermans), De Witte (70’ Coosemans), Van Den Broeck, Van Assche (61’ Van den Broeck), K. De Coninck (83’ Vangrunderbeeck),Dirix (61’ Pannis)Shallow (46’ Camara), Acke (74’ Wauters).

Doelpunten: 16’ Da Silva (1-0), 80' Verbruggen (2-0)
Arbitrage: Tom Dillen bijgestaan door Danny Vandenplas en Kenneth Lauwers.

|Geplaatst door Webmaster op woensdag 29 juli 2015 - 22:38:05 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
donderdag 23 juli 2015
Geel-blauw zet vierdeklasser opzij in slotminuten.

sk_sterrebeek.jpg  
William Acke, die hier bezoeker Yassin Gharmaoui voorbijgaat, scoorde in het slot de enige goal. (© foto Jeroen Goolaerts)
 

SK Kampenhout 1 – VC Sterrebeek 0


SK speelde goed in blok en hield Sterrebeek goed af voor de rust. Robby Billast redde een schot van Benlouafi. Koen De Coninck zag aan de overzijde z’n lob naast doel gaan. Na de pauze maakten James Shallow en William Acke hun debuut bij SK. De bezoekers dreigden en zagen een bal op de lijn gered. Eén minuut later werd William Acke diep gestuurd door James Shallow en hij scoorde het enige doelpunt van de avond.

SK Kampenhout: Billast (46’ 
Stevens), Tack, Indigne (63’ Coosemans), Claes, De Witte, Van Den Broeck (76’ Decoster), Van Assche (65’ Vangrunderbeeck), M. De Coninck (46’ Shallow), K. De Coninck (76’ Hermans), Dirix (56’ Acke), Camara (83’ Wauters).

Doelpunt: 83' Acke (1-0).
Arbitrage: Tom De Bruyne bijgestaan door Tom Dillen en Maurice Vanhamel.

Redding op de lijn gevolgd door doelpunt van William Acke. (© video Danny Surin)

|Geplaatst door J. Goolaerts op donderdag 23 juli 2015 - 23:23:49 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  [1] 2 3 ... 9 10 11
Vorige Wedstrijd

SKK - RC BOSVOORDE
 logo02615.gif     3 - 2logo-0556-Bosvoorde.GIF
Volgende Wedstrijd

FC GREZ-DOICEAU - SKK
logo-0171-Grez-Doiceau.GIF06 sept

14u30
logo02615.gif
CMP: LE STAMPIA - TERR.3(SYNTH)
RUE DU STAMPIA
1390 GREZ-DOICEAU
0477/28.15.21
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Jeugdsite

logojeugd_sm.png
Aankomende Wedstrijden


Maandag 31 augustus 2015

19:00U15ST.MEERBEEK - KSK

Woensdag 02 september 2015

18:30U17KSK - WAVRIA
18:30U12KSK - WAVRIA
18:30U13KSK - WAVRIA

Zaterdag 05 september 2015

 
9:30RU15KSK B - VILV-KONINGSLO
9:30PU12KSK A - KV. ZUUN
9:30PU9KSK B - GRIMBERGEN
9:30 - 12:00U8KSK TORNOOI
9:30PU11KSK - MEISE
11:00RU13KSK B - SP.KORTENBERG
11:00PU10KSK A - KVC.KESSEL-LO
11:00RU11BERG-OP - KFC.HERENT
11:00RU7BERG-OP - FC.MOORSEL
11:30PU17KSK A - WIJGMAAL
12:30PU13KSK A - K.ST.HAASRODE
12:30RU10KSK B - SP.ERPS-KWERPS
12:30PU9KSK A - GRIMBERGEN
13:30PU21KSK A - HALLE
14:00RU6KSK A - KEERBERGEN
14:00PU15KSK - MEISE
15:30RESERVENKSK A - K.SP.TANGE
Zondag 06 september 2015
 
14:302 PROV. AGREZ-DOICEAU - KSK


 
Aankomende Evenementen

  
affiche_zomerstage_250.jpg
 
2015_cote_a_los_sm.png
 
kalendertest

(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.