In memoriam: Jos De Vroe

affiche_jos_de_vroe_sm.jpg
 
Hoofdsponsors

gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
groupw_logo.png
Sponsors
Dats 24
immoo
Spaghettifestijn

affiche_spaghettifestijn_banner.jpg
zondag 01 maart 2015
Weekje rust meer dan welkom na vierde verlies op rij.


V. Tervuren-Duisburg 2 – SK Kampenhout 0


V. Tervuren-Duisburg: Grandjean, De Kock, Gabrielli, Singule, Weemaels (86’ Wautraets), Hawryszkow, Dewals (71’ Van Roy), Bonnemaison, Artois, Gewillig (90’ Vanderhaeghen), Essalhi.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster (71’ Monival), Claes, De Witte, Van Den Broeck, Van Assche, Camara, K. De Coninck (62’ M. De Coninck), Mammadbeyli (71’ Dirix), Coosemans.

Doelpunten:
52' Essalhi (1-0), 76' Essalhi (2-0).
Gele kaarten: Essalhi, Hawryszkow, Van Assche.
Arbitrage: Tom De Bruyne bijgestaan door Virgil Ifrim en Serge Vanhorenbeeck.

|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 01 maart 2015 - 22:16:01 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zaterdag 28 februari 2015
Selectie V. Tervuren-Duisburg – SK Kampenhout

Kapitein Christophe Tack keert terug uit schorsing. Trainer Jo Claes kan verder op iedereen rekenen.

Selectie: Robby Billast, Steve Camara, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte, Bart Indigne, Rey Mammadbeyli, Joren Monival, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche, Jorne Van Craen en Kwinten Van Den Broeck.

|Geplaatst door J. Goolaerts op zaterdag 28 februari 2015 - 22:10:14 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
donderdag 26 februari 2015
Verdediger David Pannis (SK Londerzeel) tweede nieuwkomer.

david_pannis.jpg

Met David Pannis (02/02/1984) van SK Londerzeel heeft geel-blauw een heel ervaren verdediger aangeworven voor volgend seizoen. 

Hij speelt nu z’n tweede jaar bij derdeklasser SK Londerzeel. 

Voordien was hij zeven seizoenen actief bij KV Woluwe-Zaventem met tussendoor één jaar bij Tempo Overijse. Voordien speelde Pannis bij SV Bornem, SK Lebbeke en FC Denderleeuw, steeds in de nationale reeksen. De inwoner van de Kampenhoutse deelgemeente Buken speelt volgend seizoen dus voor het eerst in provinciale. 

David, welkom bij je nieuwe club!
 
 
|Geplaatst door J. Goolaerts op donderdag 26 februari 2015 - 22:54:03 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 23 februari 2015
Derde nederlaag op een rij voor geel-blauw.

sk_bosvoorde.jpg
Een heet standje voor doel waar Quentin Decoster de bal kan wegwerken. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 1 – RC Bosvoorde 2

Niets lijkt nog te lukken voor SK dat nu al voor de derde keer op een rij ongelukkig verloor. Geel-blauw kreeg kort voor de pauze een koude douche met de 0-1. Onmiddellijk na de pauze maakte Koen De Coninck van op de stip gelijk maar met een omstreden compensatiestrafschop won Bosvoorde met 1-2.

Kampenhout nam nochtans een uitstekende start met Rey Mammadbeyli die al dadelijk op de buitenkant van de paal mikte. Even later besloot opnieuw Rey Mammadbeyli voorlangs. Na een snelle counter knalde Koen De Coninck nipt over de lat. Aan de overzijde besloot Wiard naast doel bij een hoekschop en even later kon O’Brien niet profiteren van een misverstand tussen doelman Robby Billast en Bart Indigne. Bezoeker Bousso schoot naast doel. Doelman Bouchat redde aan de overkant een vrije trap van Robin De Witte en keilde even later de bal buiten voor de aanstormende Rey Mammadbeyli. 

Bij een vrije trap van Arno Claes had de bezoekende doelman een vreemde redding in huis. Er was echter niemand gevolgd om af te ronden. Kort voor de rust kreeg SK een eerste koude douche. Na een voorzet van op rechts kopte de vrijstaande O’Brien de bal mooi overhoeks binnen (0-1). 

Geel-blauw kwam uitstekend uit de kleedkamer en binnen de minuut ging de bal op de stip na een haakfout op Kwinten Van Den Broeck. Koen De Coninck schoot de elfmeter feilloos voorbij doelman Bouchat en alles was te herdoen (1-1). 

SK speelde de bal nu goed rond. Koen De Coninck speelde Rey Mammadbeyli vrij maar die schoot in het zijnet. Even later volgde koude douche nummer twee. Bij een tegenaanval van Bosvoorde speelde gelegenheidsaanvoerder Quentin Decoster de bal maar bezoeker O’Brien liet zich gretig vallen. De scheidsrechter liet zich vangen en floot weer een strafschop. Aanvoerde Devos stuurde doelman Robby Billast naar de verkeerde hoek en schoot de Brusselaars opnieuw op winst (1-2). 

Daarna waren bij Bosvoorde alle middelen goed om tijd te rekken en blessures te veinzen. Kampenhout had het moeilijk om terug in de wedstrijd te komen. Doelman Bouchat tikte een goed afstandsschot van Robin De Witte over de lat. Eén keer kwam Bosvoorde dicht bij een derde doelpunt. Robby Billast weerde een hard schot van Depotbecker maar de goed gevolgde O’Brien mikte de rebound onbegrijpelijk over het lege doel. Aan de overzijde had Rey Mammadbeyli de gelijkmaker aan de voet maar hij draaide de bal nipt naast doel. Ook Kwinten Van Den Broeck kon z’n schot niet kadreren. In de toegevoegde tijd redde doelman Bouchat nog een laag schot van Coosemans. 

Door het verlies van de volledige top-drie blijft het echter ongemeen spannend bovenaan in de stand met vijf ploegen op vier punten van elkaar.

Kampenhout: Billast, Decoster (82’ Van Craen), Indigne, Claes (76’ Monival), De Witte, Van Den Broeck, Van Assche, Camara (76’ M. De Coninck), K. De Coninck, Mammadbeyli, Coosemans.
RC Bosvoorde: Bouchat, Devos, Depotbecker (76’ Molle), Bousso, Patesson, C. Wiard, Rodriguez-Calvo, Czetwertynski, Vanhamme, L. Wiard (58’ Louvet), O’Brien (84’ Pinto-Gouveia).

Doelpunten: 41' O’Brien (0-1),47' De Coninck (strafschop, 1-1), 57' Devos (strafschop, 1-2).
Gele kaarten: Claes, Decoster, L. Wiard, C. Wiard, Rodriguez-Calvo, Vanhamme.
Arbitrage: Robin Coelmont bijgestaan door Brigitte Umumararungu en Michel Cauchie.

|Geplaatst door J. Goolaerts op maandag 23 februari 2015 - 09:46:12 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 20 februari 2015
Selectie SK Kampenhout – RC Bosvoorde

Kapitein Christophe Tack (1/1) is geschorst. Achter de namen van Quentin Decoster (voet) en Kenneth Van Assche (knie) staat nog een vraagteken. Steve Camara keert terug uit schorsing. 
Trainer Jo Claes maakte een ruime selectie van 17 spelers.

Selectie: Robby Billast, Steve Camara, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster (?), Robin De Witte, Piet Dirix, Bart Indigne, Frederik Luyten, Rey Mammadbeyli, Joren Monival, Ad Stevens, Kenneth Van Assche (?), Jorne Van Craen en Kwinten Van Den Broeck.

|Geplaatst door Webmaster op vrijdag 20 februari 2015 - 22:22:02 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
KSK - HOFSTADE afgelast !

nofootball.png


De wedstrijd bij de reserven gaat vanavond niet door.
Deze is afgelast wegens forfait van Hofstade !|Geplaatst door Webmaster op vrijdag 20 februari 2015 - 15:07:34 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
dinsdag 17 februari 2015
Geel-blauw verliest opnieuw na late tegengoal.

CS Brainois 1 – SK Kampenhout 0

Op het terrein van achtervolger CS Brainois leek SK lange tijd op weg naar een billijk gelijkspel. Het zat echter opnieuw niet mee en in de slotfase slikte geel-blauw alsnog een doelpunt. Na een magere 3 op 12 in de laatste vier partijen zakt Kampenhout weg naar de derde plaats in de stand.

Onder een stralend zonnetje werd deze topper afgetrapt. 
Beide ploegen speelden goed georganiseerd en hielden elkaar in evenwicht in het eerste kwartier. Het eerste schot op doel kwam er op het kwartier als Goffart een weggekopte corner in één tijd op de slof nam maar doelman Robby Billast goed plat ging. De daaruit volgende uittrap van Robby Billast werd goed doorgekopt door Frederik Coosemans in de loop van Matthias De Coninck maar die kwam enkele centimeters te kort om te besluiten. 

Even later een verre bal van Christophe Tack richting Koen De Coninck. Er volgde een prima voorzet richting Kwinten Van Den Broeck maar zijn schot werd nog net afgeblokt. Kampenhout was in de eerste helft iets sterker dan Braine en op het halfuur stuurde Joren Monival Matthias De Coninck in het straatje. Zijn voorzet bereikte aan de tweede paal Koen De Coninck maar ook nu werd het schot nog net afgeweerd. Kort voor de rust volgde een prima één-twee tussen Frederik Coosemans en Kwinten Van Den Broeck. Laatstgenoemde trapte laag en hard op doel maar de plaatselijke doelman had een prima redding in huis. Vlak hierna kwamen de Waals-Brabanders ook nog eens de neus aan het venster steken maar Robby Billast ging goed plat op de vrije trap van Goffart. 

In blessuretijd van de eerste helft kwam Braine wel heel goed weg als een plaatselijke verdediger een voorzet volledig verkeerd raakte en de bal in de volley keihard op zijn eigen doel besloot maar pardoes in de handen de doelman... Dat tikkeltje geluk ontbrak op dat moment, rusten bij 0-0 dus.
De eerste vijf minuten na rust waren nog gelijk opgaand maar dan nam de thuisploeg meer en meer de wedstrijd in handen. Na balverlies op het middenveld kwamen we goed weg als Robby Billast miraculeus een poging van de volledig vrijstaande Goffart redde van op twee meter. Wat later volgde er opnieuw een prima aanval van Braine maar Attia trapte de teruggelegde bal onbesuisd over. In de 66 ste minuut kon Robby Billast de bal nog net overtikken na een prima afstandsschot van de steeds goed infiltrerende Goffart, zonder meer de beste thuisspeler. 

Enkele minuten later kon geel-blauw nog eens tegenprikken maar Koen De Coninck kopte net over doel na een prima voorzet van Arno Claes. Even later een prima actie van de ingevallen Rey Mammadbeyli, een één-twee met Frederik Coosemans maar een aanstormende verdediger kon de bal nog net in hoekschop tikken. Net als iedereen zich kon verzoenen met een billijk gelijkspel kreeg SK toch nog het deksel op de neus. Een prima aangesneden hoekschop van op rechts verdween via het hoofd van Lecocq in doel: (1-0) en dat in de 89 ste minuut!

In de drie minuten extra tijd speelde Kampenhout alles of niets met nog enkele gevaarlijke fases en geharrewar in de rechthoek van de thuisploeg tot gevolg. Na een voorzet van Arno Claes raakte de doelman de bal maar half en via de voet van invaller Jorne Van Craen viel de bal op het dak van het lege doel. Even later werd er afgefloten en Kampenhout bleef met lege handen achter. 

Koppen omhoog jongens en volgende week weer vol aan de bak tegen Bosvoorde om de drie punten thuis te houden! (EVC)

CS Brainois: Starquit, Masini, Simon, Voets (40’ Stevens), Lecocq (90’ Houdret), Yao Tebily, Goffart, Savastano, Attia, Vlaminck (73’ Kumba), Kegelart.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Claes, De Witte, Van Den Broeck, Van Assche (70’ Van Craen), Monival (61’ Dirix), M. De Coninck (82’ Mammadbeyli), K. De Coninck, Coosemans.

Doelpunt: 89' Lecocq (1-0).
Gele kaarten: Lecocq, Kegelart, Tack, Van Den Broeck.
Arbitrage: Arman Karamian bijgestaan door Nick Mussche en Jozef Tielemans.

|Geplaatst door Webmaster op dinsdag 17 februari 2015 - 22:43:40 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 15 februari 2015
Selectie CS Brainois – SK Kampenhout

Steve Camara (1/1) is geschorst. Ad Stevens (skivakantie) en Kenneth Van Assche (rug) zijn opnieuw inzetbaar. 
Frederik Luyten keert terug uit schorsing. 

Selectie: Robby Billast, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte, Bart Indigne, Frederik Luyten, Rey Mammadbeyli, Joren Monival, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche, Jorne Van Craen en Kwinten Van Den Broeck.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 15 februari 2015 - 10:16:11 | Lees/plaats reactie: 2 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 09 februari 2015
Aanvaller William Acke eerste nieuwkomer voor volgend seizoen.

acke.jpg


Met William Acke (17/04/1987) van AC Betekom heeft SK Kampenhout een nieuwe aanvaller aangeworven voor volgend seizoen. Hij scoorde dit seizoen al zeven doelpunten in eerste provinciale. 
Voordien was hij schutter bij eersteprovincialers FC Landen en Houtem VV.Volgende spelers hebben hun overeenkomst bij geel-blauw verlengd:

Robby Billast, Steve Camara, Arno Claes, Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte, Bart Indigne, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche, Jorne Van Craen en Kwinten Van Den Broeck.


|Geplaatst door J. Goolaerts op maandag 09 februari 2015 - 22:03:48 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 08 februari 2015
Eerste thuisnederlaag van het seizoen voor geel-blauw.

sk_machelen.jpg
Steve Camara schermt de bal af voor bezoeker Sébastien Moyson. (© foto Jeroen Goolaerts)


SK Kampenhout 0 – CS Machelen 2

Uitgerekend in het burenduel tegen CS Machelen leed SK een eerste thuisnederlaag van het seizoen. In de eerste helft kreeg de thuisploeg nochtans voldoende kansen om minstens één keer te scoren maar dat lukte niet. De bezoekers kwamen na de rust uit het niets op winst waarna SK risico’s nam maar niet meer aan de gelijkmaker raakte. In de toegevoegde tijd werd het op de tegenaanval zelfs nog 0-2. 

De thuisploeg begon uitstekend aan de partij. Op aangeven van Steve Camara kreeg Koen De Coninck de eerste kans maar besloot in het zijnet. Even later waaide een indraaiende hoekschop van aanvoerder Christophe Tack aan alles en iedereen voorbij. Na een vrije trap van opnieuw Christophe Tack schoot Koen De Coninck pal op doelman Vansweevelt. Ook Kwinten Van Den Broeck besloot op doelman Vansweevelt terwijl een bal van Jorne Van Craen op het dak van het doel viel. 
Aan de overzijde werd een schot van Talavera afgeblokt. Frederik Coosemans legde af voor Koen De Coninck die de bal net over doel joeg. Na een schitterende pas van Koen De Coninck stormde Steve Camara alleen op doel af maar via doelman Vansweevelt viel de bal tegen de onderkant van de lat. Na een aanval uit het boekje kon Steve Camara nogmaals afdrukken maar doelman Vansweevelt duwde de bal in hoekschop. Na een hoekschop van Christophe Tack schoot Koen De Coninck over doel. 

Onmiddellijk na de koffie werd Steve Camara gehinderd in de rechthoek maar de scheidsrechter zag er geen graten in. Even later werd Koen De Coninck in extremis afgeblokt. Machelen kwam daarna wat beter in de wedstrijd en kwam wat gevleid op voorsprong. Bij een hoekschop, halfweg de tweede helft, mocht Talavera volledig vrijstaand binnenkoppen (0-1). 

Kampenhout reageerde snel maar doelman Vansweevelt haalde het schot van Frederik Coosemans uit doel. 
In de slotfase hing de gelijkmaker in de lucht. Door een bos van benen schoot Steve Camara op de bezoekende doelman. Een vrije trap van Christophe Tack werd in de muur door een hand afgestopt maar opnieuw zag de scheidsrechter er geen strafschop in. De ingevallen Rey Mammadbeyli kreeg in de slotminuut nog een wenkende kans maar ook hij scoorde niet. Machelen strafte in de toegevoegde tijd op de tegenaanval de risico’s maximaal af. Madawa speelde de vrijstaande Bushiri aan die scoorde (0-2)

Meteen het einde van een ontgoochelende partij waarin de bezoekers een lesje in efficiëntie gaven.

SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Claes, De Witte, Van Den Broeck, Monival (79’ Dirix), K. De Coninck (74’ Mammadbeyli), Van Craen (46’ M. De Coninck), Camara, Coosemans.
CS Machelen: Vansweevelt, Touzani, T. Bouras, E. Adjetey, Kutlu (86’ S. Bouras), Ismailovski (75’ D. Adjetey), Talavera, Vega Fernandez (89’ De Cree), Moyson, Bushiri, Madawa.

Doelpunten:67' Talavera (0-1), 90+2' Bushiri (0-2).
Gele kaarten: Billast, Tack, Camara, Touzani, Talavera, Bushiri, D. Adjetey.
Arbitrage: Mathew Breyssem bijgestaan door Jean-Pierre Gybels en Jozef Vos.

|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 08 februari 2015 - 21:59:14 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  [1] 2 3 4 5 6 7 8
Vorige Wedstrijd

TERVUREN-DUISBURG - SKK
 logo-0384-tervuren.gif     2 - 0logo02615.gif
Volgende Wedstrijd

SKK - RFC. GREZ-DOICEAU
logo02615.gif15 maa

15u00
logo-0171-grez-doiceau.gif
CMP: 
ZEYPESTRAAT 26a
1910 KAMPENHOUT
016/65.04.02 
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Jeugdsite

logojeugd_sm.png
Aankomende Wedstrijden

 
Zaterdag 28 februari 2015
 
9:30U17 SSK.KAMPELAAR - KSK
9:30U15 WKEERBERGEN - KSK
9:30U7 BFKEERBERGEN - KSK
9:30U9 YSTEENOKKERZEEL - BERG-OP
10:00U6 KROTSELAAR - KSK
10:00U11FC Merchtem 2000 - KSK
10:00U10FC Merchtem 2000 - KSK
10:00U8 AFC Merchtem 2000 - KSK
11:00U10 BEBERG-OP - PEUTIE
11:30U7 BFBOORTMEERBEEK - BERG-OP
11:30U13FC Merchtem 2000 - KSK
11:30U12FC Merchtem 2000 - KSK
11:30U8 BFC Merchtem 2000 - KSK
13:15U15FC Merchtem 2000 - KSK
14:00U7 BEHEVER - KSK
14:30U9 BFC Merchtem 2000 - KSK
15:00RES.SAM. KHEVER - KSK
15:00U11 BJBETEKOM - BERG-OP
15:15
U17
FC Merchtem 2000 - KSK
17:00U9 AFC Merchtem 2000 - KSK
 
 
 Zondag 29 februari 2015
  
11:15U13 ADKEERBERGEN - KSK
16:002 PROV. ATERV-DUISBURG - KSK
Aankomende Evenementen

 
affiche_spaghettifestijn_250.jpg
 

affiche_kwisavond_sm.jpg
 
 
affiche_paasstage_250.jpg
 
25 april : pensenkermis
1,2,3 mei : Jeugdtornooi
30 mei : familiedag

affiche_zomerstage_250.jpg
(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.