In memoriam: Jos De Vroe

affiche_jos_de_vroe_sm.jpg
 
Hoofdsponsors

gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
groupw_logo.png
Sponsors
Dats 24
immoo
Kwisavond

affiche_kwisavondmed.png
zondag 22 maart 2015
Geel-blauw pakt gouden zege in topper tegen Etterbeek !

etterbeek_sk.jpg
Invaller Koen De Coninck (links) scoorde in de slotminuut het winnende doelpunt voor SK. (© foto Jeroen Goolaerts)
 
RC Etterbeek 0 – SK Kampenhout 1

Na een povere nul op vijftien deed geel-blauw een uitstekende zaak door de topper op het veld van Etterbeek met 0-1 te winnen. De partij leek op een 0-0 gelijkspel te eindigen tot de ingevallen Koen De Coninck in de slotminuut scoorde.

Het was trouwens al van 23 november 2014 geleden dat SK de nul op het bord kon houden. Meteen een opsteker van formaat dus...
Gezien het belang van de wedstrijd startten beide ploegen zeer voorzichtig aan de wedstrijd. Veel balverlies aan beide zijden zorgde niet meteen voor een hoogstaand kijkstuk. Na 29 minuten volgde de eerste kans van de wedstrijd en meteen ook een grote. Lange bal van Arno Claes op jeugdproduct Piet Dirix die alleen voor doelman Tillens verscheen maar die kon de bal nog net in hoekschop duwen. 

Na balverlies uit deze kort genomen hoekschop een scherpe tegenaanval van Etterbeek. Doudouh dook alleen voor Robby Billast op maar die pakte uit met een prima save. Even later een verre ingooi van op links en Dipakayi trapte uit de draai ineens op doel maar de bal verdween via de vingertoppen van doelman Robby Billast en de lat in hoekschop. Het ging nu even snel heen en weer en in minuut 37 stond opnieuw Piet Dirix aan het kanon maar de bal ging via het been van een verdediger in hoekschop. Net voor de rust volgde de mooiste kans van Etterbeek als eerst Robby Billast de doorgebroken Doudouh van een doelpunt hield en de rebound van de lijn werd geveegd door Robin De Witte. Hier kwam SK goed weg, 0-0 aan de rust dus.

Ook de tweede helft kwam traag op gang en het eerste gevaar kwam er pas na een kwartier als opnieuw Piet Dirix op doel trapte maar de bal via doelman Tillens en de lat in hoekschop verdween. Even later een prima aanval van Etterbeek over rechts met Dipakayi die voorzette naar de tweede paal waar El Yassini de wenkende kans hoog over schoot. In de 67 ste minuut opnieuw een prima aanval met dezelfde hoofdrolspelers maar El Yassini, de beste thuisspeler, trapte de kans opnieuw over doel. De thuisploeg bleef dreigen en na balverlies achteraan schoot Franck op doel maar Robby Billast was niet te kloppen. 

De laatste kans van de wedstrijd kwam er in de 90 ste minuut wanneer Kwinten Van Den Broeck doorging op links en de bal voorzette tot bij de ingevallen Koen De Coninck die enig mooi binnenkopte in de verste hoek: 0-1! 

Etterbeek was te aangeslagen om nog te reageren en even later floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. De eerlijkheid zegt ons dat Etterbeek ook zeker een punt verdiende maar voor geel-blauw zijn dit alvast drie gouden punten. Volgende week volgt de thuiswedstrijd tegen Houtain-Genappe en de andere ploegen van de top-zes spelen allemaal onderling tegen elkaar... Winnen is dus de boodschap en dan doet SK misschien terug mee in het titeldebat! (EVC)

RC Etterbeek: Tillens, Moussaoui, Ngoko, Touile, Lusadusu, Dipakayi, Doudouh, El Yassini, Franck, Mbala (75’ Simba), Fathane (87’ Bacha).
SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Claes, De Witte, Van Den Broeck, Van Assche, Dirix (77’ Mammadbeyli), M. De Coninck (64’ K. De Coninck), Camara, Coosemans (90’ Van Craen).

Doelpunt: 90' K. De Coninck (0-1).
Gele kaarten: Touile, Mbala, Fathane, El Yassini, Decoster, Van Assche, Tack.
Arbitrage: Adrian Winski bijgestaan door Geert De Breucker en Vincent Villez.

|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 22 maart 2015 - 18:41:13 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Beloften KAMPIOEN !

foto2.jpg
Na een 2-0 zege tegen de buren uit Kampelaar zijn onze beloften oververdiend kampioen geworden!

 
 
 
 
 
 

 
 
|Geplaatst door Webmaster op zondag 22 maart 2015 - 18:38:29 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 15 maart 2015
Doelhout spelbreker voor SK in topper tegen leider Grez-Doiceau

sk_grez_doiceau.jpg
Steve Camara zorgde in het slot van de wedstrijd voor de verdiende gelijkmaker. (© foto Jeroen Goolaerts)
 
SK Kampenhout 1 – FC Grez-Doiceau 1

Na een vrij evenwichtige maar ook kansarme partij eindigde de topper tegen leider Grez-Doiceau op een 1-1 gelijkspel. In de eerste helft voorkwam het doelhout tot tweemaal toe een doelpunt voor SK terwijl Grez met een gelukje op 0-1 kwam. Na de pauze probeerde de leider die kleine bonus te verdedigen maar dat was buiten Camara gerekend. Die zorgde in een prangend slot voor de verdiende gelijkmaker.

Geel-blauw nam een goede start en zette de bezoekers meteen onder druk. Jammer genoeg zorgde dat voor weinig doelgevaar.
Een kopbal van Robin De Witte ging over doel en Frederik Coosemans kopte naast de kooi van doelman Hannon. Kwinten Van Den Broeck schoot de bal naast doel. Na een kwartier kreeg SK een niet te missen kans op 1-0. De 17-jarige Piet Dirix, voor het eerst aan de aftrap, ging het duel aan met doelman Hannon. De bal kwam zo voor de voeten van Frederik Coosemans die voor een leeg doel staalhard tegen de onderkant van de lat knalde… 

Aan de overzijde kopte Huyse een vrije trap over doel. Na een goede aanval via Matthias De Coninck en Frederik Coosemans plaatste Piet Dirix de bal op het dak van het doel. Eén minuut later kreeg Kampenhout het deksel op de neus. Na geklungel in de verdediging nam Huyse het geschenk in dank aan en trapte de bal simpel in doel (0-1).

Even later was de gelijkmaker ei zo na een feit. Bij een hoekschop van aanvoerder Christophe Tack raakte een kopbal van Frederik Coosemans tot tweemaal toe de lat. Na veel middenveldspel gingen we zo met een erg gevleide 0-1 rusten. Na de koffie moest SK op zoek naar de gelijkmaker. Steve Camara besloot naast doel en Matthias De Coninck trapte een vrije trap in de handen van doelman Hannon. Grez-Doiceau stoorde wel goed maar kon doelman Robby Billast amper bedreigen. De ingevallen Zeroual schoot naast doel en liet nadien de 0-2 liggen door na geklungel bij SK een wenkende kans over te schieten.

In de slotfase zette geel-blauw nog alles op alles om de scheve situatie recht te zetten. De invallers zorgden bijna voor de gelijkmaker. Rey Mammadbeyli bracht de bal van op rechts voor doel waar Koen De Coninck net niet kon afronden. Aan de overzijde werd een bezoekende tegenaanval afgevlagd. Meteen hierop kreeg SK een vrije trap. Aanvoerder Christophe Tack bracht die voor doel waar Steve Camara de oververdiende gelijkmaker binnentikte (1-1).

Zo eindigde de wedstrijd op een al bij al billijk gelijkspel en blijft Grez-Doiceau leider in tweede provinciale A.

SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Claes, De Witte, Van Den Broeck, Van Assche (71’ Monival), Dirix (63’ K. De Coninck), M. De Coninck (75’ Mammadbeyli), Camara, Coosemans.
FC Grez-Doiceau: Hannon, Still, Moermans, Pierquin (68’ Zeroual), Depicker, Maniet, Huyse (57’ Coenen), Van Den Berg, Boujemaoui, Spletinckx, Ducornait.

Doelpunten:
25' Huyse (0-1), 88' Camara (1-1).
Gele kaart: Boujemaoui.
Arbitrage: Patrick Cuypers bijgestaan door Xavier Gerard en Henri Elsoucht.
|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 15 maart 2015 - 21:39:59 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
dinsdag 03 maart 2015
Geel-blauw rond met Dieter Van den Broeck en James Shallow.

dieter_van_den_broeck.jpg
 

Met Dieter Van den Broeck (12/04/1981) van SV Schriek keert er een oud-bekende terug naar het Gemeentelijk Stadion. 
De ervaren spelmaker speelde al voor SK in het seizoen 2002-2003, samen met de huidige trainer Jo Claes. Nadien speelde
james_shallow.jpg
hij één jaar voor vierdeklasser FC Vilvoorde, zeven seizoenen voor KV Woluwe-Zaventem in eerste provinciale, 
vierde klasse en derde klasse. Dan volgde één jaar bij vierdeklasser FC Duffel en momenteel speelt Dieter z’n tweede seizoen bij de Antwerpse eersteprovincialer SV Schriek.
Welkom bij SKK !

 
Flankaanvaller James Shallow (18/07/1993) komt over van reeksgenoot Union Rixensartoise, waar hij dit seizoen al negen doelpunten scoorde. In het seizoen 2012-2013 speelde de jonge Shallow bij tweedeklasser White Star Woluwe en kwam toen drie maal in actie in het eerste elftal. Dieter en James, welkom bij SK Kampenhout! 
 
|Geplaatst door Webmaster op dinsdag 03 maart 2015 - 16:31:19 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 02 maart 2015
Nieuwe SKK Kantine !

Hierbij een impressie van onze "nieuwe" kantine!

kantine1.jpg   kantine2.jpg

Ingehuldigd en goedgekeurd door een paar van onze behulpzame SKK-mannen! 
Hartelijk dank hiervoor !

|Geplaatst door Webmaster op maandag 02 maart 2015 - 22:14:10 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 01 maart 2015
Weekje rust meer dan welkom na vierde verlies op rij.


V. Tervuren-Duisburg 2 – SK Kampenhout 0

 Ook de uitwedstrijd tegen Tervuren-Duisburg bracht geen kentering voor SK. In de eerste helft was geel-blauw de gevaarlijkste ploeg maar scoren lukte niet. Na de pauze scoorde de thuisploeg tweemaal zodat SK opnieuw puntenloos achterbleef.

Kampenhout begon zeer gretig aan de wedstrijd en nam onmiddellijk het heft in handen zonder echt gevaarlijk te zijn.
 
In de zevende minuut het eerste gevaar als Kenneth Van Assche kon aanleggen van aan de rand van de rechthoek na een mooie actie van Arno Claes maar de thuisdoelman was bij de pinken. Op het kwartier een eerste keer Tervuren na balverlies op het middenveld en een mooie lange bal kwam Artois heel alleen voor Robby Billast maar die pakte uit met een prima redding en duwde de bal in hoekschop. Even later een één-twee tussen Steve Camara en Frederik Coosemans maar Steve trapte met rechts pal in de handen van de thuisdoelman.
 
In de 25 ste minuut nam de druk van geel-blauw toe. Drie hoekschoppen met telkens geharrewar tot gevolg en enkele afgeblokte schoten maar de bal ging er niet in. Op het halfuur kreeg SK een tweede verwittiging als Dewals het straatje ingestuurd werd en op zijn beurt alleen voor Robby Billast kwam. Maar die pakte opnieuw uit met een prima save, zodat het 0-0 bleef.
 
Geel-blauw reageerde onmiddellijk met een prima combinatie maar het schot van Rey Mammadbeyli werd nog net afgeweerd. En dan in de laatste vijf minuten voor rust kreeg Kampenhout nog twee mooie kansen met tweemaal dezelfde hoofdrolspelers. Telkens speelde Koen De Coninck zich vrij op links en bediende Frederik Coosemans. Bij de eerste kans had hij iets te veel tijd nodig voor de controle en de verdediger van Tervuren kon nog net terugkeren. Bij de tweede kans, de mooiste van de partij, draaide Frederik Coosemans zich knap vrij maar schoot dan van kortbij onbesuisd over en zo gingen we rusten met 0-0.
 
De tweede helft was nog maar pas bezig als Quentin Decoster iets te kort terugspeelde maar Gewillig schoot de wenkende kans voorlangs. Maar het was slechts uitstel want even later volgde dom balverlies achteraan en Essalhi nam het geschenk in dank aan en trapte de bal in de benedenhoek (1-0).
 
SK probeerde te reageren maar het bleef bij enkele schuchtere pogingen. Trainer Jo Claes probeerde het tij nog te keren door een dubbele wissel en achteraan één op één te gaan spelen. Maar het was de thuisploeg die kort hierop het laken definitief naar zich toetrok na een prima tegenaanval. Opnieuw Essalhi mocht volledig vrijstaand binnenkoppen aan de eerste paal na een voorzet van Van Roy (2-0).
 
 De kopjes gingen nu naar beneden en Tervuren speelde de match makkelijk uit. Zo zit Kampenhout momenteel in de hoek waar de klappen vallen en na een erg povere nul op twaalf wordt het hoog tijd om opnieuw met een zege aan te knopen. Een weekje rust zal ongetwijfeld deugd doen en dan volgt op 15 maart de topper thuis tegen Grez-Doiceau. (EVC)
 
V. Tervuren-Duisburg: Grandjean, De Kock, Gabrielli, Singule, Weemaels (86’ Wautraets), Hawryszkow, Dewals (71’ Van Roy), Bonnemaison, Artois, Gewillig (90’ Vanderhaeghen), Essalhi.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster (71’ Monival), Claes, De Witte, Van Den Broeck, Van Assche, Camara, K. De Coninck (62’ M. De Coninck), Mammadbeyli (71’ Dirix), Coosemans.

Doelpunten:
52' Essalhi (1-0), 76' Essalhi (2-0).
Gele kaarten: Essalhi, Hawryszkow, Van Assche.
Arbitrage: Tom De Bruyne bijgestaan door Virgil Ifrim en Serge Vanhorenbeeck.

|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 01 maart 2015 - 22:16:01 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zaterdag 28 februari 2015
Selectie V. Tervuren-Duisburg – SK Kampenhout

Kapitein Christophe Tack keert terug uit schorsing. Trainer Jo Claes kan verder op iedereen rekenen.

Selectie: Robby Billast, Steve Camara, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte, Bart Indigne, Rey Mammadbeyli, Joren Monival, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche, Jorne Van Craen en Kwinten Van Den Broeck.

|Geplaatst door J. Goolaerts op zaterdag 28 februari 2015 - 22:10:14 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
donderdag 26 februari 2015
Verdediger David Pannis (SK Londerzeel) tweede nieuwkomer.

david_pannis.jpg

Met David Pannis (02/02/1984) van SK Londerzeel heeft geel-blauw een heel ervaren verdediger aangeworven voor volgend seizoen. 

Hij speelt nu z’n tweede jaar bij derdeklasser SK Londerzeel. 

Voordien was hij zeven seizoenen actief bij KV Woluwe-Zaventem met tussendoor één jaar bij Tempo Overijse. Voordien speelde Pannis bij SV Bornem, SK Lebbeke en FC Denderleeuw, steeds in de nationale reeksen. De inwoner van de Kampenhoutse deelgemeente Buken speelt volgend seizoen dus voor het eerst in provinciale. 

David, welkom bij je nieuwe club!
 
 
|Geplaatst door J. Goolaerts op donderdag 26 februari 2015 - 22:54:03 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 23 februari 2015
Derde nederlaag op een rij voor geel-blauw.

sk_bosvoorde.jpg
Een heet standje voor doel waar Quentin Decoster de bal kan wegwerken. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 1 – RC Bosvoorde 2

Niets lijkt nog te lukken voor SK dat nu al voor de derde keer op een rij ongelukkig verloor. Geel-blauw kreeg kort voor de pauze een koude douche met de 0-1. Onmiddellijk na de pauze maakte Koen De Coninck van op de stip gelijk maar met een omstreden compensatiestrafschop won Bosvoorde met 1-2.

Kampenhout nam nochtans een uitstekende start met Rey Mammadbeyli die al dadelijk op de buitenkant van de paal mikte. Even later besloot opnieuw Rey Mammadbeyli voorlangs. Na een snelle counter knalde Koen De Coninck nipt over de lat. Aan de overzijde besloot Wiard naast doel bij een hoekschop en even later kon O’Brien niet profiteren van een misverstand tussen doelman Robby Billast en Bart Indigne. Bezoeker Bousso schoot naast doel. Doelman Bouchat redde aan de overkant een vrije trap van Robin De Witte en keilde even later de bal buiten voor de aanstormende Rey Mammadbeyli. 

Bij een vrije trap van Arno Claes had de bezoekende doelman een vreemde redding in huis. Er was echter niemand gevolgd om af te ronden. Kort voor de rust kreeg SK een eerste koude douche. Na een voorzet van op rechts kopte de vrijstaande O’Brien de bal mooi overhoeks binnen (0-1). 

Geel-blauw kwam uitstekend uit de kleedkamer en binnen de minuut ging de bal op de stip na een haakfout op Kwinten Van Den Broeck. Koen De Coninck schoot de elfmeter feilloos voorbij doelman Bouchat en alles was te herdoen (1-1). 

SK speelde de bal nu goed rond. Koen De Coninck speelde Rey Mammadbeyli vrij maar die schoot in het zijnet. Even later volgde koude douche nummer twee. Bij een tegenaanval van Bosvoorde speelde gelegenheidsaanvoerder Quentin Decoster de bal maar bezoeker O’Brien liet zich gretig vallen. De scheidsrechter liet zich vangen en floot weer een strafschop. Aanvoerde Devos stuurde doelman Robby Billast naar de verkeerde hoek en schoot de Brusselaars opnieuw op winst (1-2). 

Daarna waren bij Bosvoorde alle middelen goed om tijd te rekken en blessures te veinzen. Kampenhout had het moeilijk om terug in de wedstrijd te komen. Doelman Bouchat tikte een goed afstandsschot van Robin De Witte over de lat. Eén keer kwam Bosvoorde dicht bij een derde doelpunt. Robby Billast weerde een hard schot van Depotbecker maar de goed gevolgde O’Brien mikte de rebound onbegrijpelijk over het lege doel. Aan de overzijde had Rey Mammadbeyli de gelijkmaker aan de voet maar hij draaide de bal nipt naast doel. Ook Kwinten Van Den Broeck kon z’n schot niet kadreren. In de toegevoegde tijd redde doelman Bouchat nog een laag schot van Coosemans. 

Door het verlies van de volledige top-drie blijft het echter ongemeen spannend bovenaan in de stand met vijf ploegen op vier punten van elkaar.

Kampenhout: Billast, Decoster (82’ Van Craen), Indigne, Claes (76’ Monival), De Witte, Van Den Broeck, Van Assche, Camara (76’ M. De Coninck), K. De Coninck, Mammadbeyli, Coosemans.
RC Bosvoorde: Bouchat, Devos, Depotbecker (76’ Molle), Bousso, Patesson, C. Wiard, Rodriguez-Calvo, Czetwertynski, Vanhamme, L. Wiard (58’ Louvet), O’Brien (84’ Pinto-Gouveia).

Doelpunten: 41' O’Brien (0-1),47' De Coninck (strafschop, 1-1), 57' Devos (strafschop, 1-2).
Gele kaarten: Claes, Decoster, L. Wiard, C. Wiard, Rodriguez-Calvo, Vanhamme.
Arbitrage: Robin Coelmont bijgestaan door Brigitte Umumararungu en Michel Cauchie.

|Geplaatst door J. Goolaerts op maandag 23 februari 2015 - 09:46:12 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 20 februari 2015
Selectie SK Kampenhout – RC Bosvoorde

Kapitein Christophe Tack (1/1) is geschorst. Achter de namen van Quentin Decoster (voet) en Kenneth Van Assche (knie) staat nog een vraagteken. Steve Camara keert terug uit schorsing. 
Trainer Jo Claes maakte een ruime selectie van 17 spelers.

Selectie: Robby Billast, Steve Camara, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster (?), Robin De Witte, Piet Dirix, Bart Indigne, Frederik Luyten, Rey Mammadbeyli, Joren Monival, Ad Stevens, Kenneth Van Assche (?), Jorne Van Craen en Kwinten Van Den Broeck.

|Geplaatst door Webmaster op vrijdag 20 februari 2015 - 22:22:02 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  [1] 2 3 4 5 6 7 8
Vorige Wedstrijd

RRC. ETTERBEEK - SKK
 logo-0311-etterbeek.gif     0 - 1logo02615.gif
Volgende Wedstrijd

SKK - HOUTAIN GENAPPE
logo02615.gif29 maart

15u00
logo-8762-houtain-genappe.gif
CMP: Terrein 1
ZEYPESTRAAT 26a
1910 KAMPENHOUT
016/65.04.02 
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Jeugdsite

logojeugd_sm.png
Aankomende Wedstrijden

Woensdag 25 maart 2015
 
18:30U12KSK - ZEMST SP.
18:30U10KSK - ZEMST SP.


Zaterdag 28 maart 2015
 
09:30U13 PAWOLUWE-ZAV. A - KSK
09:30U12 PAWOLUWE-ZAV. - KSK
09:30U7 BEKEERBERGEN B - KSK
09:30U6 KKEERBERGEN A - KSK
09:30U11 BJBERG-OP - KEERBERGEN
09:30U9 YBERG-OP - RAMSDONK B
10:00U10 BEVILVOORDE-KON. - BERG-OP
11:00U7 BFBERG-OP - KSK
11:00U7 BFBERG-OP - KSK
11:00U11BERG-OP - HERENT
13:00U13 ADTREMELO B - KSK
16:00U17 PAWOLUWE-ZAV. - KSK
16:00U15 PAWOLUWE-ZAV. A - KSK
 
 
 Zondag 29 maart 2015
  
09:30U21 PAWOLUWE-ZAV. - KSK
09:30U11 PAWOLUWE-ZAV. - KSK
09:30U10 PAWOLUWE-ZAV. - KSK
09:30U9 PABWOLUWE-ZAV. B - KSK
09:30U8 PABWOLUWE-ZAV. B - KSK
11:15U17 SZEMST SP. - KSK
11:15U9 PAAWOLUWE-ZAV. A - KSK
11:15U8 PAAWOLUWE-ZAV. A - KSK
15:002 PROV. AKSK - HOUTAIN GENAPPE

 
 Woensdag 01 april 2015
  
18:30U12KSK - BIERBEEK
20:00RES.SAM. KELEWIJT A - KSK
Aankomende Evenementen

 
 
affiche_kwisavond_sm.jpg
 
 
affiche_paasstage_250.jpg
 
affiche_pensenkermis_2015_sm.png
1,2,3 mei : Jeugdtornooi
30 mei : familiedag

affiche_zomerstage_250.jpg
(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.