Hoofdsponsors

voetbalshop230.png
gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
groupw_logo.png
bofrost230.png
jillslittlethings4-230x.png
Sponsors
Rofra
Delhaize
Denies
Bon Appetit
Efdicor
Alucobel
Imbrechts
TwitterFreak
woensdag 16 augustus 2017
Sporting wint na strafschoppen en wordt derde op tornooi


Sporting Kampenhout 1 – Diegem Sport 1 (strafschoppen 4-3)

Na een gelijkopgaande wedstrijd speelde geel-blauw gelijk tegen reeksgenoot Diegem Sport. De groen-witten waren eerst gevaarlijk maar Sporting reageerde via Ado Bushiri. Kort voor de rust kwam Diegem op voorsprong met een harde knal in het dak van het doel (1-0). Na de pauze bleef het evenwichtig. Bij een hoekschop van Christophe Tack kopte Jente Van Ongeval raak (1-1). William Acke werd tweemaal foutief gestuit voor de rechthoek. Hijzelf schoot de vrije trappen in de muur en over doel. Doelman Robby Billast redde nog een vrije trap van Diegem. Ondanks twee gele kaarten voor de ingevallen Thomas Desmet bleef het 1-1, zodat strafschoppen een winnaar moesten aanduiden. Christophe Tack miste maar William Acke, Jente Van Ongeval, Ado Bushiri en Robby Billast scoorden. Doelman Robby Billast redde ook de tweede en de laatste strafschop van Diegem zodat Sporting aan het langste eind trok met 4-3. Zo eindigde geel-blauw finaal op de derde plaats in het tornooi van Machelen. (JG)

Sporting Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Claes, Telly, Quintana, Segers, D. Van Den Broeck, Dirix, Bushiri, Acke.
Vielen in: 
Chaabi, Desmet, Peeters, Debacker.

Doelpunten: 26’ x (0-1), 43’ Van Ongeval (1-1).
Wedstrijdleiding: Benny Didion.

|Geplaatst door Webmaster op woensdag 16 augustus 2017 - 22:13:02 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
dinsdag 15 augustus 2017
Geel-blauw verzilvert overwicht in eerste helft niet

 
Sporting Kampenhout 0 – CS Machelen 1
 
Rustig meesterschap voor Sporting maar dat leverde geen doelpunt op voor de rust. De eerste kans was wel voor Machelen. Geel-blauw was nadien baas. Dieter Van Den Broeck schoot over doel en de doelman redde ook een schot van de Kampenhoutse nummer 2. Kort voor de rust mikte William Acke over doel. Aan de rust deed coach Jo Claes acht wissels en bleven enkel doelman Yoni Van Meensel, Dieter Van Den Broeck en Yassine Chaabi staan. Machelen werd nu de betere ploeg maar een sterke Yoni Van Meensel gaf geen krimp. Halfweg de tweede helft moest hij zich toch gewonnen geven (0-1). Piet Dirix, terug in de ploeg voor de geblesseerde Cedric Terras, kreeg twee kansen maar de Machelse doelman redde telkens. Lionel Segers besloot in de slotfase naast doel, zodat het 0-1 bleef. Sporting speelt nu een tweede partij tegen Diegem Sport. (JG)

Sporting Kampenhout: Van Meensel, Tack, Van Ongeval, ClaesChaabi, Quintana, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Dirix, Bushiri, Acke.
Vielen in aan de rust: 
Verbauwhede, Desmet, Terras, Segers, Peeters, Debacker, Telly, Bah.

Doelpunt: 44’ x (0-1).
Wedstrijdleiding: Luc Bosmans.

|Geplaatst door Webmaster op dinsdag 15 augustus 2017 - 22:11:34 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
donderdag 10 augustus 2017
Nieuws van supportersclub "De Primeurs"

 
2017_logo_sporting_kampenhout.jpg
Beste supporters,

Men kan er zich nog steeds inschrijven als lid van de supportersclub voor het seizoen 2017-2018 (€10). 
Binnenkort wordt er ook een polo aangeboden met het nieuwe logo van "De Primeurs" en leden kunnen alvast genieten van een korting. 

Ook kan u zich binnenkort inschrijven voor een busrit voor de 1ste verre uitwedstrijd op zaterdag 9 september tegen LeopoldsburgWe opteren voor een kleinere bus (20 plaatsen). Kostprijs is € 12 voor leden en € 15 voor niet-leden. Op voorhand inschrijven én betalen voor 3/9 !

Let wel: Indien de bus niet volzet is, kan de busrit niet doorgaan en wordt men onmiddellijk op de hoogte gesteld. Men krijgt dan sowieso zijn geld terug. Wij hopen op gunstige gevolgen aan onze verschillende oproepen. 

Om te eindigen willen wij Kaatje en Geert, namens alle supporters, bedanken voor hun ongelooflijke inbreng in de evolutie die onze club heeft ondergaan en heeft geresulteerd in het nieuwe SP Kampenhout! Wij hopen jullie geregeld terug te zien en wensen jullie en heel de familie het allerbeste toe.

Sportieve groeten. 

|Geplaatst door Webmaster op donderdag 10 augustus 2017 - 11:14:01 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Geel-blauw geeft bonus nog uit handen met tien man

img_0231_1_1.jpg
Arno Claes schermt de bal af voor bezoeker Tim Bruylandt. (© foto Jeroen Goolaerts)

Sporting Kampenhout 1 – HO Veltem 2

Na de eerste dreiging van Veltem ging een vrijschop van William Acke naast. Ado Bushiri kon een mistasten achteraan niet afstraffen. Ook William Acke raakte niet voorbij doelman Van de Vel. Robby Billast redde een kopbal van Lauwens. Na een schitterende verre bal van Dieter Van Den Broeck werd Miguel Quintana gelegd in de rechthoek. Dieter Van Den Broeck zette de strafschop feilloos om (1-0). Aan de overzijde trof Bruylandt het doelhout. Even later kreeg Jonathan Lusadusu rood voor een tackle op Gallozza.

Na de pauze redde de doelman een goed schot van Piet Dirix. Een onmondig Veltem leek na een schot tegen de paal niet te kunnen scoren. Na een collectieve aanval kon De Coninck (ex-SK) de gelijkmaker netten (1-1). Badr El Yassini besloot na een persoonlijke actie naast doel. Robby Billast redde een schot van De Backer in hoekschop. Seconden nadat trainer Jo Claes vijf wissels doorvoerde, zorgde Verbruggen voor de bezoekende voorsprong (1-2). (JG)

Sporting Kampenhout: Billast, Claes (76’ Vandezande), Desmet, Lemmens (76’ Peeters)Chaabi (76’ Verbauwhede), Quintana (76’ Vertommen)Lusadusu, D. Van Den Broeck (46’ Segers)Dirix (76’ Thierno), Bushiri (46’ Debacker), Acke (46’ El Yassini).

Doelpunten: 31’ D. Van Den Broeck (strafschop, 1-0), 69’ De Coninck (1-1), 76’ Verbruggen (1-2).
Gele kaarten: geen.
Rode kaart: 37’ Lusadusu.
Wedstrijdleiding: Tim De Keyzer bijgestaan door Jeremy Schlenker en Wim Van Lierde.

|Geplaatst door Webmaster op donderdag 10 augustus 2017 - 10:56:54 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 07 augustus 2017
Verjongd Sporting geeft voorsprong uit handen na rust

img_9969_1_1.jpg
Piet Dirix wordt op de huid gezeten door thuisspeler Arne Verhoeven. (© foto Jeroen Goolaerts)

HO Wolvertem Merchtem 2 – Sporting Kampenhout 1

Geel-blauw gaf in deze leerrijke oefenwedstrijd, waarin heel wat jongeren aan de bak kwamen, een 0-1 voorsprong uit handen. De thuisploeg ging gretig van start en was gevaarlijk via Laerenbergh en Baudewijns. Voor Sporting besloot Badr El Yassini over doel. Op het halfuur zette Badr El Yassini na een ingooi van Arno Claes de bal voor doel waar Lionel Segers in een geharrewar scoorde (0-1). De partij verliep vrij evenwichtig en na de rust drukte Kampenhout even door. Piet Dirix schoot naast doel en Ado Bushiri strandde op de thuisdoelman. Met een vrijschop in de winkelhaak zorgde Laerenbergh halfweg de tweede helft voor de gelijkmaker (1-1). Daarna wisselde trainer Jo Claes liefst zes spelers tegelijk en stond er een ultrajong Sporting tussen de lijnen in het slotkwartier. Bij de thuisploeg kreeg Verhoeven z’n tweede gele kaart maar toch scoorde Wolvertem Merchtem nog. Invaller Asselberghs verraste kort voor affluiten doelman Robby Billast in de korte hoek (2-1).

Bij Sporting bleven vanmiddag liefst vijf titularissen aan de kant. Christophe Tack (adductoren), Jente Van Ongeval (vakantie), Kwinten Van Den Broeck (knie), Dieter Van Den Broeck (vakantie) en William Acke (conditionele achterstand) ontbraken. Ook laatste nieuwkomer Kylian Yrnard komt pas later in actie. (JG)

Sporting Kampenhout: Billast, Claes (62’ Vandezande), Desmet, Lemmens, Chaabi (78’ Verbauwhede), Quintana (78’ Vertommen), Segers (78’ Bah), El Yassini (78’ Peeters), Lusadusu (78’ Debacker), Dirix (62’ Thierno), Bushiri (78’ Imbrechts).

Doelpunten: 29’ Segers (0-1), 67’ Laerenbergh (1-1), 85’ Asselberghs (2-1).
Gele kaarten: Verhoeven, Rivera, Lusadusu, Segers.
Rode kaart: 83’ Verhoeven (tweemaal geel).
Wedstrijdleiding: Sören Beerens bijgestaan door Maxime Borremans en Eric Struyf.


|Geplaatst door Webmaster op maandag 07 augustus 2017 - 16:18:01 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
donderdag 03 augustus 2017
Geel-blauw speelt gelijk bij neo-eersteprovincialer Aarschot

img_9532_1.jpg
Sporting keerde met een gelijkspel terug uit Aarschot. (© foto Jeroen Goolaerts)

SC Aarschot 1 – Sporting Kampenhout 1
 
De thuisploeg kwam al snel op winst via de onvermijdelijke Kevin Vandenbergh (1-0). Sporting was gevaarlijk via Miguel Quintana, Piet Dirix en een vrijschop van Christophe Tack maar de thuisdoelman redde telkens. Ook Yoni Van Meensel kwam tussenbeide en Miguel Quintana redde een bal op de lijn. In het slot van de eerste helft trof Aarschot tweemaal het doelhout. Na de rust werd er veel gewisseld. Ado Bushiri ging tweemaal z’n kans, zonder succes. Piet Dirix strandde op de Aarschotse doelman. De ingevallen Barry Phierno ging aan de haal en zorgde met een harde schuiver voor de gelijkmaker (1-1). Aarschot was nog één keer gevaarlijk maar scoorde niet zodat deze leerrijke oefenwedstrijd op een gelijkspel eindigde(JG)

Sporting Kampenhout: Van Meensel, Tack, Claes, Chaabi, Verbauwhede, Quintana, El Yassini, Lusadusu, Dirix, Debacker, Bushiri.  Vielen in na de rust: Lemmens, Desmet, Segers, Peeters, Vandezande, Phierno, Vertommen en Bah.

Doelpunten: 5’ Vandenbergh (1-0), 72’ Phierno (1-1).
Wedstrijdleiding: Marc Vanlaeken bijgestaan door Kenneth Lauwers en Ronny Kempeneers.

|Geplaatst door Webmaster op donderdag 03 augustus 2017 - 12:56:06 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 31 juli 2017
Onmondig Sporting meteen uitgeschakeld in Beker van België

2017-tollembeek.jpg
Ado Bushiri wordt geschaduwd door een thuisspeler. (© foto Jeroen Goolaerts)

FCMZ Tollembeek 0 – Sporting Kampenhout 0  (strafschoppen 5-4)

Het bekeravontuur zit er al meteen op voor Sporting. Geel-blauw had, zeker in de eerste helft, voldoende kansen om uit te lopen maar stuitte op een uitstekende thuisdoelman of faalde zelf in de afwerking. Na de pauze kwam er geen beterschap. Tollembeek verdedigde met hand en tand en sleepte finaal strafschoppen uit de brand. Bij die strafschoppen faalde Kampenhout tweemaal zodat de thuisploeg met matchwinnar Detienne verrassend een ronde verder bekert.
 
De thuisploeg liet het balbezit aan geel-blauw en liet hen het spel maken. Sporting greep de Markzonen uit Tollembeek meteen bij de keel en dat leverde ook doelgevaar op. Jonathan Lusadusu schoot over doel en de thuisdoelman redde een schot van Ado Bushiri. Bij een vrije trap van Arno Claes devieerde Jente Van Ongeval de bal over doel. Even later redde Detienne een vrijschop van Arno Claes. Op aangeven van Badr El Yassini schoot Piet Dirix van dichtbij binnen bereik van doelman Detienne. Een kopbal van Jente Van Ongeval belandde over doel. Halfweg de eerste helft werd Piet Dirix gelegd in de rechthoek maar de scheidsrechter floot geen strafschop. De volgende schietkans was voor Arno Claes maar hij besloot over doel. Tollembeek toonde zich één keer. Bij een vrije trap van Appelmans redde doelman Yoni Van Meensel in twee tijden. Arno Claes toonde zich aan de overzijde bedrijvig. Eerst strandde hij op de vuisten van Detienne en kort voor de rust had de thuisdoelman een mooie parade in huis. Toen diezelfde Arno Claes op slag van rust neerging, kreeg hij geel voor een schwalbe. Rusten bij 0-0 dus.
 
Ook na de pauze had Sporting voortdurend de bal maar deed er te weinig mee. Stein Lemmens kreeg al in de eerste minuut een goede schietkans maar doelman Detienne redde opnieuw. Aan de overzijde stopte doelman Yoni Van Meensel een poging van Speliers. Christophe Tack schoot een vrije trap net naast doel. Toen Piet Dirix uiteindelijk de bal in het hoekje binnenschoot, floot de ref voor een vermeende duwfout. Even later legde Christophe Tack aan uit de tweede lijn waarop de thuisdoelman de bal van onder de lat in hoekschop duwde. Sporting bleef op de helft van Tollembeek kamperen maar het was even wachten op de volgende kans. De ingevallen William Acke werd net voor de rechthoek gelegd maar de ref liet andermaal begaan. Bij een vrije trap kopte thuisspeler Speliers naast doel. Yoni Van Meensel redde een schot van invaller Van Obergen. In het slotkwartier leek William Acke toch te gaan scoren maar Detienne haalde de bal uit doel. De laatste kans was voor Christophe Tack maar hij besloot naast doel. Zo leverde de bezoekende druk geen doelpunt meer op zodat strafschoppen de beslissing moesten brengen. Jente Van Ongeval zag meteen z’n elfmeter gestopt door Detienne. Yoni Van Meensel stopte de vierde strafschop van Tollembeek. Na tien strafschopen was de stand zo 4-4. Van Obergen benutte de volgende strafschop voor de Markzonen terwijl Jonathan Lusadusu z’n elfmeter over doel schoot. Meteen het einde van het bekeravontuur voor Sporting na een toch wel zeer teleurstellende prestatie. (JG)
 
FCMZ Tollembeek: Detienne, Coenraets, Lanneer, Vanstalle, Appelmans (79’ Paesmans), Goubert, Verleysen (46’ Quintana), Speliers, Pletinckx (65’ Van Obergen), Moerenhout, Taelman. 
Sporting Kampenhout: Van Meensel, Van Ongeval, Claes, Desmet (66’ 
Acke)Chaabi (46’ Tack), Quintana, El Yassini, Lusadusu, Lemmens, Dirix, Bushiri (79’ Debacker).

Doelpunten: geen.
Gele kaarten: 
Vanstalle, Speliers, Claes, Acke.

Strafschoppen: Lanneer (1-0), Van Ongeval (mist), Taelman (2-0), Acke (2-1), Quintana (3-1), Dirix (3-2), Paesmans (mist), Claes (3-3), Goubert (4-3), Tack (4-4), Van Obergen (5-4), Lusadusu (mist).
Wedstrijdleiding: Steve Gilson bijgestaan door Bart Blom en Jozef Tielemans.

|Geplaatst door Webmaster op maandag 31 juli 2017 - 12:43:01 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
donderdag 27 juli 2017
Sporting houdt SK Londerzeel in bedwang

2017-londerzeel.jpg
Stein Lemmens en bezoekend kapitein Kenneth Stoclet gaan samen naar de bal. (© foto Jeroen Goolaerts)

Sporting Kampenhout 0 – SK Londerzeel 0

Beide ploegen hielden elkaar nagenoeg in evenwicht en dat resulteerde in een doelpuntenloos gelijkspel. Voor de rust was Ado Bushiri dicht bij de opener en aan de overkant hield Robby Billast bezoeker Deflem van een doelpunt. Na een halfuur werd een lichte duw van Chaabi op Leemans met een strafschop bestraft. Doelman Robby Billast redde de elfmeter van Dellevoet. Na de pauze was bezoeker Mahau gevaarlijk maar de partij bleef evenwichtig. In het slotkwartier toonden beide doelmannen zich. Eerst redde Robby Billast een knappe lob van De Boeck en even later haalde de Londerzeelse goalie een pegel van Miguel Quintana uit de bovenhoek. (JG)

Sporting Kampenhout: Billast, Tack (64’ Desmet), Van Ongeval (74’ Van Grunderbeeck), Claes, Chaabi (46’ Quintana), El Yassini, Lusadusu (74’ Heyvaert), K. Van Den Broeck (46’ Vandezande), Lemmens (74’ Mayer), Dirix (74’ Vermeulen), Bushiri (69’ Mariën).

Doelpunten: geen.
Wedstrijdleiding: Tom De Bruyne bijgestaan door Robby Celis en Ben Broeckx.

|Geplaatst door Webmaster op donderdag 27 juli 2017 - 12:53:56 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 19 mei 2017
Titelviering

WIJ ZIJN KAMPIOEN !
 
img_8597.jpg
 
Klik op de foto voor meer feestvreugde !

|Geplaatst door Webmaster op vrijdag 19 mei 2017 - 08:05:12 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 12 mei 2017
Robby Billast verkozen tot verdienstelijkste speler.

img_8714_1_1.jpg
V.l.n.r.: Roger Pelgrims, doelman Robby Billast, Yves Blommaers en Luc Vanlangenhove. (© foto Jeroen Goolaerts) 

Doelman Robby Billast viel afgelopen zondag nog een tweede keer in de prijzen. 
Hij werd door de supporters van Supportersclub 'De Primeurs' verkozen tot de verdienstelijkste speler van het seizoen 2016-2017. 
Onze doelman speelde een heel regelmatig seizoen en was samen met z'n collega van Sporting Brussel de minst gepasseerde van eerste provinciale. 
Hij ontving de 'Gustaaf Claes Beker' uit handen van Roger Pelgrims net na de kampioenenwedstrijd tegen Braine. 

Proficiat Robby!

|Geplaatst door Webmaster op vrijdag 12 mei 2017 - 11:08:38 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  [1] 2 3 ... 22 23 24
Vorige Wedstrijd

Sporting Kampenhout 0 – CS Machelen 1
Volgende Wedstrijd

EERSTE PLOEG - 1 PROV.
K.SK HEIST - SP. KAMPENHOUT
2017-logo-kskheist02948.jpg23 aug 2017
20:00
2017_logo_sporting_kampenhout.jpg
CMP. KSK HEIST - TERR.1
LOSTRAAT, 50
2220 HEIST-OP-DEN-BERG
015/24.49.65

 
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Jeugdsite

jvk.png
Aankomende Wedstrijden

zaterdag 19 augustus 2017
09:00 - 11:25U10TORNOOI KVC BOOISCHOT
09:30 - 13:50U17TORNOOI WOLFSDONK SP.
10:00 - 13:20U7DUIVELTJES DAG HO.BIERBEEK
10:00 - 17:00U8DUIVELTJESDAG HO.BIERBEEK
11:45 - 14:20U12TORNOOI KVC BOOISCHOT
14:00 - 17:50U13TORNOOI WOLFSDONK
14:30 - 18:25U15TORNOOI KVC BOOISCHOT
zondag 20 augustus 2017
14:00 - 16:05U7CUP
KVC.KESSEL-LO 2000
14:00 - 17:50U11TORNOOI WOLFSDONK SP.
16:20 - 18:15U9CUP KVC.KESSEL-LO 2000
maandag 21 augustus 2017
20:00RESERVENHO.VELTEM - SP.KAMPENHOUT
woensdag 23 augustus 2017
20:00EERSTE PLOEGK.SK HEIST - SP. KAMPENHOUT
zaterdag 26 augustus 2017
12:30U17SP. KAMPENHOUT - KVC.HAACHT
09:00 - 11:30U8JEUGDTORNOOI VC.BERTEM-LEEFDAAL
13:00 - 15:30U10JEUGDTORNOOI VC.BERTEM-LEEFDAAL
16:15 - 18:45U11JEUGDTORNOOI VC.BERTEM-LEEFDAAL
zondag 27 augustus 2017
09:00 - 13:05U15NJEUGDTORNOOI KFC.LENNIK
13:00 - 15:30U12JEUGDTORNOOI VC.BERTEM-LEEFDAAL
dinsdag 29 augustus 2017
19:30EERSTE PLOEGKVC. HAACHT - SP. KAMPENHOUT
Aankomende Evenementen

  
 
 
 
(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.