In memoriam: Jos De Vroe

affiche_jos_de_vroe_sm.jpg
 
Hoofdsponsors

gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
groupw_logo.png
Sponsors
Dats 24
immoo
Kaas- en Wijnavond

banner_kaas-wijn.png
 
woensdag 21 januari 2015
Gratis tafels en stoelen !

gratis-png.png

Binnenkort zal het meubilair in onze kantine vernieuwd worden.
Verenigingen die interesse hebben om gratis tafels en stoelen te bekomen 
kunnen kontakt opnemen met André Elinckx – 016/65.78.36 of andre.elinckx@telenet.be

  
|Geplaatst door Webmaster op woensdag 21 januari 2015 - 13:50:03 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 25 januari 2015
Geel-blauw zet vroege achterstand om in krappe zege.

 sk_sartois.jpg
SK Kampenhout viert het winnende doelpunt van Koen De Coninck. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 2 – RC Sartois 1

Tegen het stugge en kort opzittende Sartois heeft geel-blauw een krappe 2-1 thuiszege behaald. 
De bezoekers scoorden bij hun eerste kans maar met doelpunten van topschutter Frederik Coosemans voor en Koen De Coninck na de rust zette SK orde op zaken. Kampenhout zorgde voor het eerste gevaar toen Frederik Coosemans voorlangs besloot.
 Even later ging een afgeweken schot van opnieuw Frederik Coosemans in hoekschop. De eerste tegenstoot van de Waals-Brabanders was meteen goed voor een goal. Electeur kreeg de bal met de rug naar doel, draaide zich vrij en schoot dan onhoudbaar onder de lat binnen (0-1). 

De Witte zette met een verre bal doelman Godfroid aan het werk en aan de overzijde knalde Electeur over doel. Halfweg de eerste helft leek Frederik Coosemans te gaan scoren maar doelman Godfroid duwde de vallende bal alsnog over de lat. Even later kon niemand een scherp aangesneden vrije trap van Koen De Coninck in doel verlengen. Jorne Van Craen legde af voor Koen De Coninck maar die schoot van dichtbij over doel. De bezoekende doelman tikte een omhaal van Koen De Coninck in hoekschop. Net voor de koffie volgde de verdiende gelijkmaker. Aanvoerder Christophe Tack bracht een hoekschop voor doel waar topschutter Frederik Coosemans raak kopte (1-1).

SK kwam gedreven uit de kleedkamer en zette Sartois goed vast. Bij een doorbraak van Koen De Coninck beging bezoeker Wastiel handspel en legde de scheidsrechter de bal op de stip. Koen De Coninck stuurde doelman Godfroid naar de verkeerde kant en schoot geel-blauw op winst (2-1).

Nadien verhoogde Sartois langzaam maar zeker de druk en had SK het moeilijk om de bal in eigen rangen te houden. Johnson knalde over doel en na een mooie aanval mikte Brichart naast doel. In de slotfase waren de Waals-Brabanders nog dicht bij de gelijkmaker na een scrimmage voor doel. Aan de overzijde werd een schot van Robin De Witte afgeblokt. In de toegevoegde tijd had Steve Camara de 3-1 aan de voet maar hij schoot onbesuisd over doel. Het bleef zo 2-1 na een moeilijke partij. Door de uitgestelde wedstrijd van Grez-Doiceau staat Kampenhout nu alleen aan de leiding. Proficiat jongens!

SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Claes, De Witte, Van Assche, Monival (88’ Mammadbeyli), K. De Coninck, Van Craen (71’ Luyten), Camara (90’ Indigne), Coosemans.
RC Sartois: Godfroid, Trivilini (58’ Rosar), S. Vanderminnen, Electeur, V. Vanderminnen, Brichart (71’ Baras), Santos-Pravos, Moureau, Wastiel, Johnson (75’ Ghion), Wuyts.

Doelpunten: 10’ Electeur (0-1), 44' Coosemans (1-1), 57’ K. De Coninck (strafschop, 2-1).
Gele kaarten: Luyten, Van Assche, Wastiel, Moureau, Godfroid.
Arbitrage: Geert Latet bijgestaan door Roger Geerts en Frans Schoonjans.
 
|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 25 januari 2015 - 22:02:04 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zaterdag 24 januari 2015
Selectie SK Kampenhout – RC Sartois

Matthias De Coninck (2/2) en Kwinten Van Den Broeck (1/1) zijn geschorst. 
Quentin Decoster keert terug na zijn strafzondag. Ook Koen De Coninck (skivakantie) is opnieuw inzetbaar.
 
Selectie: Robby Billast, Steve Camara, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte, Bart Indigne, Frederik Luyten, Rey Mammadbeyli, Joren Monival, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche, Jorne Van Craen en twee nog aan te duiden spelers.

|Geplaatst door J. Goolaerts op zaterdag 24 januari 2015 - 01:11:01 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 18 januari 2015
Zwaarste verlies van het seizoen na vroege voorsprong.

ERC Hoeilaart 4 – SK Kampenhout 1

Een gehavend SK kwam in de druivengemeente in de eerste helft op voorsprong maar stond nog voor de rust 2-1 achter. 
In de tweede helft liep de thuisploeg verder uit tot 4-1, meteen de zwaarste nederlaag van dit seizoen.
 
De wedstrijd was nog maar pas afgetrapt en Hoeilaart stak al de eerste maal de neus aan het venster als Oulanti na doorkoppen van uitblinker Van Brusselen vrij mocht aanleggen van aan de 16 meter maar doelman Robby Billast stond paraat. Kampenhout eiste echter vanaf dan het balbezit op en liet de bal uitstekend rondgaan maar zonder al te veel diepgang. In de vijfde minuut suisde een schot van Ghys maar net naast doel. 

Even later was geel-blauw voor het eerst gevaarlijk als Frederik Luyten na een één-twee met Rey Mammadbeyli de bal voor doel bracht maar de vrijstaande Kwinten Van Den Broeck plaatste de bal naast doel. 

Enkele minuten later was het dan toch raak als een plaatselijke verdediger de voorzet van Steve Camara in de voeten van Kwinten Van Den Broeck kopte en deze keer liet hij de kans niet liggen: 0-1. 

Hoeilaart was wat aangeslagen en SK speelde vol vertrouwen de bal rond maar net dan brachten we de thuisploeg terug in de wedstrijd... balverlies achteraan en Van Brusselen liet het geschenk niet liggen en trapte overhoeks binnen: 1-1. 

Even nadien volgde een mooie aanval van geel-blauw en na een doorsteekpas van Kwinten Van Den Broeck kwam Steve Camara van schuin alleen voor doel maar schoot de bal pal in het aangezicht van thuisdoelman Penasse. De volgende aanval was van de thuisploeg en uit de daarop volgende hoekschop scoorde Van Tricht volledig vrijstaand aan de eerste paal uit de draai de 2-1, meteen ook de ruststand. 

Hoeilaart begon dus met een voorsprong aan de tweede helft en liet zich inzakken om dan telkens gevat te counteren. Op een van deze counters trapte Glisic na een gemeten pas van Van Brusselen enig mooi binnen: 3-1. 

Geel-blauw gaf de moed niet op en trainer Jo Claes ging achterin één op één spelen. Nog geen twee minuten later trapte Steve Camara net voorlangs. Even later stuurde Kenneth Van Assche met een lange bal Robin De Witte diep op de rechterflank. Die legde breed voor Jorne Van Craen maar zijn gekruist schot trof de binnenkant van de paal. Hoeilaart bleef echter gevaarlijk op de tegenaanval en in de slotminuut werd het ook nog 4-1 via Stiellemans. 

Verdiende overwinning voor Hoeilaart maar door het verlies van Grez-Doiceau en Etterbeek blijft SK nog steeds aan de kop van het klassement. Het beloofd nog heel spannend te worden want met nog twaalf speeldagen te gaan staan de eerste vijf ploegen van het klassement slechts vier punten van elkaar verwijderd. (EVC) 

ERC Hoeilaart:Penasse (50′ Van Voorhuyzen), Stiellemans, Meysmans, Chaabi, Van Tricht, Oulanti, Janssens, Ghys (84′ Willemans), Van Brusselen, Afkir (79′ Begdouri), Glisic.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Indigne (74’ Dirix), De Witte, Claes, Van Den Broeck, Van Assche, Monival, Luyten (46’ Van Craen), Camara, Mammadbeyli (59’ Coosemans).

Doelpunten: 12′ Van Den Broeck (0-1), 29′ Van Brusselen (1-1), 42′ Van Tricht (2-1), 65′ Glisic (3-1), 90′ Stiellemans (4-1).
Gele kaarten: Van Den Broeck, Tack.
Arbitrage: Steve Gilson bijgestaan door Kenneth Lauwers en Leslie Kirk.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 18 januari 2015 - 21:49:53 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zaterdag 17 januari 2015
Selectie ERC Hoeilaart – SK Kampenhout

SK trekt zwaar gehavend richting Hoeilaart. Matthias De Coninck (1/2) en Quentin Decoster (1/1) zijn geschorst. Kenneth Van Assche keert terug na zijn strafzondag maar is erg twijfelachtig (kniestoot). Ook Steve Camara (adductoren), Arno Claes (examens en rug) en Frederik Coosemans (kniestoot) zijn twijfelachtig. Koen De Coninck was de hele week op skivakantie.

Selectie: Robby Billast, Steve Camara (?), Arno Claes (?), Frederik Coosemans (?), Koen De Coninck (?), Robin De Witte, Bart Indigne, Frederik Luyten, Rey Mammadbeyli, Joren Monival, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche (?), Jorne Van Craen, Kwinten Van Den Broeck en twee nog aan te duiden spelers.
 
|Geplaatst door J. Goolaerts op zaterdag 17 januari 2015 - 12:29:51 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 11 januari 2015
Geel-blauw zet gemakkelijk hekkensluiter opzij.

sk_wezembeek.jpg
Een duel om de bal tussen bezoeker Andy De Meu en Quentin Decoster. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 4 – FC Wezembeek 1
 
Geel-blauw zette het nieuwe jaar goed in met een duidelijke 4-1 thuiszege tegen hekkensluiter FC Wezembeek. De thuisploeg had aan de rust al gewonnen spel en na de pauze liep de score verder op. In de slotfase redde Wezembeek alsnog de eer.
SK greep de bezoekers onmiddellijk bij de keel en al in de eerste minuut had doelman Vandeloise heel wat moeite met een verre bal van aanvoerder Christophe Tack. 

Eén minuut later redde de bezoekende doelman met een beenveeg een poging van Matthias De Coninck. Derde keer goede keer want na een doorbraak van Matthias De Coninck op rechts  schoot Frederik Coosemans de bal laag in de linkerbenedenhoek (1-0). 

Kampenhout bleef overtuigend baas en Joren Monival kwam dicht bij een tweede doelpunt. Halfweg de eerste helft werd een schot van Frederik Coosemans nog gered maar Steve Camara knalde de rebound in het dak van het doel (2-0). 

SK bleef gevaarlijk maar Matthias De Coninck kopte nipt naast doel en Koen De Coninck knalde over doel. Een laag schot van Matthias De Coninck belandde op de paal. Wezembeek toonde zich tweemaal in het slot van de eerste helft. Bart Indigne haalde een poging van Cohal van de lijn. Doelman Robby Billast moest plat op een schot van Kourtidis. In een mindere tweede helft lag de partij meteen in een beslissende plooi. Na een uitbraak van Matthias De Coninck draaide Frederik Coosemans zich knap vrij en vloerde doelman Vandeloise een derde maal (3-0). 

Steve Camara schoot naast doel en aan de overzijde mikte bezoeker Touwaide een vrije trap naast. Het vierde thuisdoelpunt was er eentje van de invallers. Jorne Van Craen, pas één minuut op het veld, verschalkte knap doelman Vandeloise op aangeven van Frederik Luyten (4-0). 

Ondanks de ruime achterstand ging Wezembeek nog op zoek naar een eerreddend doelpunt. Robby Billast redde een vrije trap van invaller Geurs. Aan de overzijde had Robin De Witte de forfaitscore aan de voet maar doelman Vandeloise voorkwam erger. In de slotfase redde doelman Robby Billast een laag schot van de ingevallen Geurs maar één minuut later zorgde Kourtidis met een gekruist schot toch voor de eerredder (4-1). Door het gelijkspel van Grez-Doiceau komt SK opnieuw samen met de Waals-Brabanders aan de leiding. Proficiat jongens!

SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Indigne, De Witte, Van Den Broeck, Monival (66’ Mammadbeyli), M. De Coninck (62’ Luyten), K. De Coninck, Camara (72’ Van Craen), Coosemans.
FC Wezembeek: Vandeloise, Van Rossem, Claude, Kourtidis, A. De Meu, Jansen, Cohal (66’ Geurs), Rizzo (57’ Kanyinda), K. De Meu, De Visch, Touwaide.

Doelpunten: 6' Coosemans (1-0), 22' Camara (2-0), 46' Coosemans (3-0), 73' Van Craen (4-0), 86' Kourtidis (4-1).
Gele kaarten: De Witte, Decoster, Rizzo, A. De Meu.
Arbitrage: Yannis De Cuyper bijgestaan door Abdelhakim Aabbaoui en Elie Naulaerts.

|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 11 januari 2015 - 22:21:57 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 09 januari 2015
Selectie SK Kampenhout – FC Wezembeek

Kenneth Van Assche (1/1) is geschorst. Verder is iedereen inzetbaar. (JG) 

Selectie: Robby Billast, Steve Camara, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck,Matthias De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte, Bart Indigne, Frederik Luyten, Rey Mammadbeyli, Ad Stevens, Christophe Tack, Jorne Van Craen en Kwinten Van Den Broeck.
 
|Geplaatst door J. Goolaerts op vrijdag 09 januari 2015 - 22:43:02 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 28 december 2014
DE PRIMEURS van en voor de supporters.

 
de_primeurs3.jpgBeste supporters,     
 
Nu het jaar bijna aan zijn einde is, wenst het bestuur van “De Primeurs” aan alle voetbalsupporters het beste voor het komende jaar 2015. 
 
Buiten de wens dat onze 1ste ploeg het even goed zal doen dan in 2014,  vinden wij het belangrijk jullie allen vooral een goede gezondheid toe te wensen!
 
Dat dit het allerbelangrijkste is, kunnen we helaas toetsen aan het recentelijk onverwacht heengaan van onze zeer trouwe supporter Jos Devroe  die wij allen heel hard zullen missen.
 
Voorts hopen we op de verderzetting van alle plezierige momenten waarvan wij allen hebben mogen genieten tijdens onze vorige matchen.
 
Ook willen wij de uitzonderlijke goede ambiance in onze kantine mee helpen vrijwaren en juichen wij hierbij de voorziene transformatie van deze laatste (o.a. nieuw meubilair) in de nabij toekomst toe! Hierbij zal het bestuur van “De Primeurs” ook zijn steentje bijdrage door het zelf opsmukken van de kantine en het betalen van de verf.
 
Verder krijgen als onze supporters bij onze eerstvolgende thuismatch, op 11 januari, een gratis drankje waarbij, op vertoon van de lidkaart, een drankbonnetje kan worden afgehaald aan onze gekende stand in de kantine.
 
Diezelfde dag zal er ook soep en ev. gluhwein tegen democratische prijs (1 drankbonnetje) aan dezelfde stand worden aangeboden om onze kas te spijzen.
 
Indien sommigen zich aangesproken voelen om ook lid te worden van onze supportersclub of  had je graag een sjaal of jas gewenst dan kan je dit ook regelen aan onze stand.   Tot de volgende wedstrijd.     
 
Met sportieve groeten, 
 
Voor het bestuur,     
Yves Blommaers ,        
voorzitter 
0478/591147
 
|Geplaatst door Webmaster op zondag 28 december 2014 - 12:23:17 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zaterdag 13 december 2014
Volledige technische staf blijft langer bij SK Kampenhout.

De club is nu al volop aan de slag met de voorbereidingen voor volgend seizoen.

De volledige technische staf heeft inmiddels een overeenkomst voor het seizoen 2015-2016 ondertekend. Jo Claes blijft actief als T1, bijgestaan door zijn assistenten Ronny Selleslagh (T2) en Fabrice Cassimans (T3). 

Ook de gesprekken met de spelers zijn al opgestart en evolueren in een gunstige richting. 

Meer nieuws hierover volgt binnenkort.

|Geplaatst door J. Goolaerts op zaterdag 13 december 2014 - 10:10:17 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 12 december 2014
Selectie Union Rixensartoise – SK Kampenhout

Joren Monival (verrekking kuit) werkt verder aan z’n terugkeer.
Verder is iedereen inzetbaar voor de laatste wedstrijd voor de winterstop. (JG)

Selectie: Robby Billast, Steve Camara, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte, Bart Indigne, Frederik Luyten, Rey Mammadbeyli, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche, Jorne Van Craen en Kwinten Van Den Broeck.

|Geplaatst door Webmaster op vrijdag 12 december 2014 - 21:32:56 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  [1] 2 3 4 5 6 7
Vorige Wedstrijd

SKK - SRC. SARTOIS
 logo02615.gif2 - 1logo-6724-sartois.gif
Volgende Wedstrijd

SKK - KCS. MACHELEN
logo02615.gif08 feb

15u00
logo-0628-machelen.gif
CMP: TERR.1
ZEYPESTRAAT 26a
1910 KAMPENHOUT
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Jeugdsite

logojeugd_sm.png
Aankomende Wedstrijden

 
Woensdag 04 februari 2015
  
18:00U12BETEKOM - KSK
18:00U13HAACHT - KSK
18:00U10KSK - KDN.UNITED
18:00U11KSK - GROOT-DILBEEK
19:30U17KSK - RHODIENNE-DE HOEK
19:30U15KSK - ASSE-ZELLIK 2002
 
 
 
Zaterdag 31 januari 2015
 
 
9:30U9PTERVUREN-DUISBURG - KSK
9:30U9P VFV ABTERVUREN-DUISBURG - KSK
9:30U8P TERVUREN-DUISBURG - KSK
9:30U8P VFV ABTERVUREN-DUISBURG - KSK
9:30U7 BEBOORTMEERBEEK - KSK
9:30U11 BJBERG-OP - KFC.HERENT B
9:30U9 YBERG-OP - KFC.PEUTIE B
10:00U17SKAMPELAAR A - KSK
11:00U7 BFBERG-OP - KCS.MACHELEN B
11:15U11PTERVUREN-DUISBURG - KSK
11:15U10PTERVUREN-DUISBURG - KSK
11:30U7 BFFC.TILDONK - KSK
11:30U10 BEKFC.EPPEGEM B - BERG-OP
12:30U13 ADWIJGMAAL B - KSK
13:00U13PTERVUREN-DUISBURG - KSK
13:00U12PTERVUREN-DUISBURG - KSK
14:45U15PTERVUREN-DUISBURG - KSK
15:00RES.SAM. KKAMPELAAR B - KSK
15:00U6 KWIJGMAAL - KSK
17:00U17PTERVUREN-DUISBURG - KSK
 
 
 
 Zondag 25 januari 2015
  
9:30U21PTERVUREN-DUISBURG - KSK
  
Aankomende Evenementen

 
affiche_kaas_en_wijnavond_sm.jpg

21 maart : spaghettifestijn

affiche_kwisavond_sm.jpg
 
25 april : pensenkermis
1,2,3 mei : Jeugdtornooi
6 juni : familiedag
(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.